Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 78

• 55 653
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
А на голямата ми любов Fenty Uncuffed знаете ли двойник?
Скрит текст:
Търсих на Nyx варианта, но го няма зареден...
Скрит текст:
от течните на golden rose имам подобен цвят, но 22 ли беше 24 номер ли беше, не помня.

# 451
  • Варна
За всички от Варна, които се интересуват къде са заредили в DM от марката Wet n Wild - отговорът е Никъде още.
Писаха ми, че евентуално през януари ще има магазини, където ще се предлагат.

# 452
Да дам отчет , получих си неща от Лили , без самобръсначката ,
нямам списание , нямам тестери..
П.п доволна съм все пак, взех го този корейски Kundal шампоан за 11лв , ще дам отзив как е 🙂 аз него и парфюма най- си ги чаках , другото е пълнеж

# 453
На мен ми липсват 3 неща, едно от които е маркирано на касовата бележка. Другите 2 са парфюм на Boucheron и Lactacyd. Писах имейл, никакъв отговор. Звънях по телефона, попълниха данните ми в някаква таблица, която тъкмо били почнали да правят. Аз нещата не ги искам вече, ама поне да ми върнат парите за артикула (който беше бюти блендер Аура). Те щом техните си марки нямат налични, какво остава за останалите... Много несериозно

# 454
И аз си получих другата пратка, след като едната беше анулирана. И на мен ми липсва един душ гел на Тесори дориенте - Persian dream.  Виждам ,че на всяка от нас липсва нещо, ами неприятно е меко казано - разочароващо е ! И btw, след обаждането от тяхна страна, че ще бъда компенсирана с код за 50 проц.намаление от януари до март, никой нищо не  е изпратил.
Редакция - Звъннах следобяд да попитам какво става с кода, и човекът ми отговори, че все още обработвали поръчки и обобщавали /събирали информация за хората на които ще се изпраща кода. Каза ми,че няма пролем ако се забавят нещата пак да звънна. Мисля да изчакам до началото на януари и ако нищо не получа, отново да звънна.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 15:54 от Lioness77

# 455
Момичета има ли в ДМ или Лили някакви хубави ароматни свещи подходящи за Коледа?
Не искам за подарък, искам за мен да си създам малко настроение.
Може и пръчици евентуално Simple Smile

# 456
Свещи на глейд, когато са на промоция. Аромалампи и от дм и от лили съм взимала. Масла за аромалампи от тях пак. В лили има комплект аромалампа с масло към нея, в кутия за 11-12-13 лева някъде, не помня колко беше. И за подарък е хубаво и за себе си да си внесеш настроение. Ето моята от дм. Тази от лили в комплекта я подарих, не мога да покажа.

# 457
Аромалампа, според мен свещник, е показният на снимката, има ги  в магазините тип левче или китайски стоки, цени около1,50-2. Бяха по 1 лв., когато купувах - преди 3 години някъде. Аромасвещник го наричам туй нещо, защото се слага малка свещичка, тип чаена, в отвора,а отгоре - вода с капки масло. Сега съм с дифузер и няма "окадяване", т.е.пушек от свещичка.
Съфорумки хвалят ароматните свещи в стъклени чаши от Пепко. Хубаво миришат- в магазина, аз обаче не съм купувала.

Пп
Тези от Пепко, които подуших , бяха с коледни аромати в зелена и в червена стъклени чаши.

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 21:19 от *Камея

# 458
  • Стара Загора
Момичета има ли в ДМ или Лили някакви хубави ароматни свещи подходящи за Коледа?
Не искам за подарък, искам за мен да си създам малко настроение.
Може и пръчици евентуално Simple Smile

Купих днес свещи на Glade с аромат на ябълка и канела. За мен това е най-коледния аромат Simple Smile

# 459
  • Бургас
В ДМ си има свещи от техните марки,ароматни свещи да искате.
В МОЛ Плаза има много,в центъра не съм се заглеждала,но би трябвало да има.
В Практикер,Айко и т.н. е пълно с такива неща.
В Джъмбо има...
Навсякъде...
Дори в аптеки sopharmacy бяха пуснали миналата година,сега би трябвало пак да има.

В Хеликон,малко по-нагоре от Лили,в центъра на град Бургас,има и солни лампи.Кристалите са от хималайска сол и изглеждат много добре.Около 20-30 лв са,зависи от размера.

# 460
Камея,а от дифузера доволна ли си ?

# 461
Аз съм в Лазур и центъра и моловете не са ми близо, а и нямам сертификат, затова се сетих за Лили и ДМ на първо четене. Ще погледна и другите изброени, мерси Simple Smile.
Малко офф топик, Гиза нямат вече магазин в Бургас, нали?

# 462
  • Стара Загора
Нямат да.
Само във Варна. Simple Smile

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 23:26 от iv4enceto_91

# 463
Аз съм в Лазур и центъра и моловете не са ми близо, а и нямам сертификат, затова се сетих за Лили и ДМ на първо четене. Ще погледна и другите изброени, мерси Simple Smile.
Малко офф топик, Гиза нямат вече магазин в Бургас, нали?
Може да видиш в Sopharmacy на бул. Демокрация, на кръстовището на училище Васил Априлов. Мисля, че мернах някакви свещи срещу касата, но бях с малката и не съм на 100% сигурна.
И да не е спам, много си харесвам балсама череша на ГР, почти не ползвам червила откакто го взех, имам чувството и че ми подхранва устните.

# 464
Ивче, това не е ли за друга тема? 🙃

Общи условия

Активация на акаунт