Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 569
  • 761
  •   1
Отговори
# 240
Баш най-добрият не е, но сме запазили отношения още от училище. Не всеки мъж, или жена, които се споменават по тия теми са обект на чувства :Д

Мисълта ми беше, че ако някой си живее цял живот по един определен начин, после е много трудно да мине на друга вълна. Иска се много повече от това "да си намериш майстора". Аз не мисля, че това ще стигне.

# 241
Има вариант и да е закоравял циник, но такива не са оферта за никоя жена.

# 242
В този му вид, в никакъв случай, сълзите са гарантирани. Освен, ако не е жена, която си търси точно "приятел с привилегии".

# 243
Ако тя не хлътва, няма драма.

# 244
  • Агент под прикритие
Тук съвсем забило в посока, дето няма общо с темата... Grinning

Въпрос на гледна точка какъв тип връзка търси всеки. Едни търсят връзки с тенденция да преминат в нещо градивно като семейство и деца. Други търсят неангажиращи връзки, защото не им се занимава с тези неща.
Трети търсят нещо друго...

С първите драма няма. С вторите също. Въобще драма с такива, които имат някаква конкретна визия за това какво очакват от една връзка, и си карат малко или много в този коловоз, няма.

Драмата обикновено се генерира от тези, които се люшкат между две или повече положения с дежурната версия, че интересите им се променят в зависимост от това на какъв етап се намират в момента, че и твърдят, че не им е проблем да "превключват между режимите", което на практика по-често показва, че това "превключване" не им се получава.

# 245
Има хора, които са претърпели разочарование в предишна дълга връзка и не искат повече да се обвързват. Колкото повече напредва времето това се задълбочава, защото виждаш, че не си изгубена за света душа като си останал сам. Не го разбирам аз това - обвързването на всяка цена само и само за да си във връзка.

# 246
Не е само и само, за да си във връзка. Когато искаш някой ден все пак да имаш семейство, дете/деца, тогава започват трудните и тежки въпроси към себе си.

# 247
  • София
Много задълбахте, а темата беше толкова лека. Койтомискамда се жени, значи не е за него. Който има съмнения и ревнува в минало време, да вземе да се замонаши, че ще вгорчи живота на половинката си.

# 248
  • По света и у нас
Дмитри всичко се свежда до това в началото да се поясни - приятели с привилегии  ли сте или искаш цялата торта с трохите, свещите, звездите, лъгането, мазането, масрафа, подаръците, очакванията, драмите, нагаждането, гъделичкането и нервите.
И в двата случая получаваш вагина, но в първия тя може да ти каже, че е заета в петък и да не я търсиш, а във втория случай тя ще се постарае да си измисли по-мило оправдание.

# 249
Какъв е проблема една тема да излезе от рамките на заглавието и да се развие в някаква посока... На мен ми е интересна женската гледна точка за този вид отношения. За енти път се убеждавам, че въобще не сме толкова различни извън комерсиалните клишета за Марс и Венера.

# 250
Ама Andariel, аз дори не говоря за сватби. Продължавам да си стоя зад думите, още от началото на темата, че тая работа не е за повечето жени. Дори да се тръгне с уговорката, че това е само секс и нищо друго, жените много бързо сменят плочата, защото започват да се влюбват в човека, с който правят секс. Шокиращо.

Според мен, повечето момичета вече имат желание да са с този "приятел" така или иначе. Започне ли секса, и по-дълбоките чувства не са далеч.

# 251
Хаха и двете съм ги пробвал. И двете неща са хубави.
Идилията с цялата торта е екстра и трябва човек да я има в живота си за 5-10 години. По възможност на младини, поне аз така бях и съм доволен.
Ама взех, че одъртях. И сега само с привилегийте ми е по спокойно. Кой ще се занимава с глупости тепърва... Па и спрях да вярвам в принцеси, приказки.....

Дмитри всичко се свежда до това в началото да се поясни - приятели с привилегии  ли сте или искаш цялата торта с трохите, свещите, звездите, лъгането, мазането, масрафа, подаръците, очакванията, драмите, нагаждането, гъделичкането и нервите.
И в двата случая получаваш вагина, но в първия тя може да ти каже, че е заета в петък и да не я търсиш, а във втория случай тя ще се постарае да си измисли по-мило оправдание.

# 252
  • По света и у нас
Мисля, че всички след определена възраст и брой бракове сме в едно гьолче и искаме по-лежерна връзка. Но някои от нас не дефинират връзката си като ПсП, за да не си свалят цената. ПсП е американизъм който е насаден от телевизията и младите са го усвоили и си декларират отношенията по този тъпоамерикански роботизиран, безчувствен и нарцистичен начин. Дмитри ти като си поодъртял сега заявяваш ли на жените дали си в ПсП с тях или не си?

# 253
Ааа не съм от тези дето лъжат жените за да поебв.т. Всичко си е ясно и сме си приятели. Няма драми.

Мисля, че всички след определена възраст и брой бракове сме в едно гьолче и искаме по-лежерна връзка. Но някои от нас не дефинират връзката си като ПсП, за да не си свалят цената. ПсП е американизъм който е насаден от телевизията и младите са го усвоили и си декларират отношенията по този тъпоамерикански начин. Дмитри ти като си поодъртял сега заявяваш ли на жените дали си в ПсП с тях или не си?

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 09:34 от Дмитри

# 254
То ако нямаше хляб в това ПсП никаква телевизия нямаше да може да го наложи.
Поне си казват отначалото какво предлагат и какво очакват. Всичко е честно. Не е за всеки (то кое е), но като дойде катарзиса, когато се светнеш, че егото ти (да си центъра на нечий свят) ти е спирачка, пречка да изживееш сто неща, които стават достъпни само малко да го намалиш, и тъпите сериали изведнъж почват да приличат на  прозрение. Примадона, не е към теб, ти си знаеш за себе си, по скоро си говоря сам.

Общи условия

Активация на акаунт