Харесах си “приятелят с привилегии”

• 22 589
  • 761
  •   1
Отговори
# 225
Малко май не е по темата, ама не можах да се сдържа... Simple Smile

# 226
Бе ти не си по темата, ама...
Ще я "вземеш" за жена и тя ще продължи така и в брака.
Не е ли чудесно?! Joy

# 227
Скрит текст:
Проблема с доверието is a real thing, като знаеш ти в какви среди си се движил години от живота си...
Ама вие почнахте много да фантазирате. Какви среди, какви 5 лева? Срещаш се с 1 човек. Ало, говорим за свободни хора! Joy
Не мога да стоя и да се пазя в чакане на подходящия, защото ако го правя е май по-добре да стана игуменка в някой манастир.Joy

Имам приятел, на когото много държа и сме имали разговори на тази тема. Той не смята, че може да функционира нормално вече във връзка, именно защото знае какво е правил, и с кой го е правил, и е виждал многократно как се нарушават.. обещанията за вярност към други хора. Не говоря за една жена, нито пък Дмитри говори за една жена.
Ето в твое лице той познава една честна жена. Трябва да знае това, защото сте близки приятели. Това не влияе ли на мнението му за жените?
Не можел да вярва на никоя. МанипулациЙ. Grinning Тази теза му е очевидно изгодна.

# 228
  • София
Ем кат си я взема за жена трябва да съм сигурен, че ще си е само моя и тялом и духом. В идеалния вариант да не е била с други преди.
Ся някоя като ми разкаже на по чаша вино, че си е имала приятели с привилегии в младите си години или докато е чакала принца...и някаксиии много ми е хубаво да си говоря и общувам с нея, много я уважавам като приятел, ама няма да си я взема за моя жена.

Ама на теб ти е позволено да си се от*бал Wink

Тя само твоя дали ще е не зависи от това дали си й първи. Иначе аз най-добре съм се чувствала с мъже, които не им е пукало за предишни връзки. От една страна усещаш, че те оценяват по съвсем друг начин, от друга, се усеща увереността в самите тях.

# 229
Селска чест е положението.

# 230
Положението е кат се знам ква съм стока не ща връзка със себеподобни.

# 231
Скрит текст:
Проблема с доверието is a real thing, като знаеш ти в какви среди си се движил години от живота си...
Ама вие почнахте много да фантазирате. Какви среди, какви 5 лева? Срещаш се с 1 човек. Ало, говорим за свободни хора! Joy
Не мога да стоя и да се пазя в чакане на подходящия, защото ако го правя е май по-добре да стана игуменка в някой манастир.Joy

Имам приятел, на когото много държа и сме имали разговори на тази тема. Той не смята, че може да функционира нормално вече във връзка, именно защото знае какво е правил, и с кой го е правил, и е виждал многократно как се нарушават.. обещанията за вярност към други хора. Не говоря за една жена, нито пък Дмитри говори за една жена.
Ето в твое лице той познава една честна жена. Трябва да знае това, защото сте близки приятели. Това не влияе ли на мнението му за жените?
Не можел да вярва на никоя. МанипулациЙ. Grinning Тази теза му е очевидно изгодна.

И аз подозирам, че това му е и оправдание, за да продължава да си живее така. Казва, че връзка с жена като мен, ще успее да ос*ре за 2-3 месеца максимум. Затова и изобщо не се захваща да прави опити. Знае си, че той е "проблема".

# 232
Ти сериозно ли ги купуваш тия глупости. Просто не го кефиш за връзка. С първата жена, която го привлича истински, ще спре да развива такива теории.

# 233
Каква връзка, с него сме просто приятели..и то не от вчера?

# 234
Може той да не я кефи.

# 235
А не, да си първи не е много хава. Щото все ще се чуди кво е с друг, а и ще е прекалено малка, като порасне ще отлети при нов мъж.

# 236
Извини ме - втората част от мнението    ми остава

# 237
И аз подозирам, че това му е и оправдание, за да продължава да си живее така. Казва, че връзка с жена като мен, ще успее да ос*ре за 2-3 месеца максимум. Затова и изобщо не се захваща да прави опити. Знае си, че той е "проблема".
M-Не, това не е проблем за него. По-скоро ти би била проблемната, ако започнете такава връзка, защото ще очакваш камбани и менделсон, а той не иска да се ангажира.
По логиката на Димитри би трябвало да те "вземе" за жена, ама той не иска. Затова и бяга от усложнения.

# 238
Още чакаме да я срещне тая жена. За 20+ години опит на "арената", повече от няколко месечни отношения не е имал.

Ъ.. сериозно, написала съм точно две мнения за този приятел, моля поне ги четете с разбиране. Не е трудно, наистина.

# 239
Сетих се за филма "Сватбата на най-добрия ми приятел".
Ама права е Елунария, задълбахме.
За друго е темата.

Общи условия

Активация на акаунт