🎤 Гласът на България - сезон 8, тема 2

• 26 905
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Относно Петя - не знам според кого има страхотен глас и според кого не, но е неоспорим факта, че надпя и то сериозно, Деси Добрева. А всеки знае, че Деси има страхотен глас и пее основно народни песни.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 22:13 от Не се сърди, човече

# 631
Целта в дуетите беше участникът да изпъкне, а не звездата. И Наско беше "надпят". Само Мария Илиева не разбра къде се намира и викаше като за последно. Даже Любо се разсмя.

# 632
  • Пловдив
Целта в дуетите беше участникът да изпъкне, а не звездата. И Наско беше "надпят". Само Мария Илиева не разбра къде се намира и викаше като за последно. Даже Любо се разсмя.
Абсолютно! И Наско, и Миро имат такива гласища, че няма кой от участниците да ги надпее, но съумяха да се овладеят.
Относно Петя - в началото не я харесвах, все още не мога да кажа, че съм й фен. Но искрено казано, настръхвам на изпълненията й. Като дете съм била често на село, знаете навремето в селата наистина се пееха народни песни. Е, като запее Петя, ме връща 40 години назад - и гласа й, и начина й на изпълнение.

# 633
Ето точно това намират и хората в нея.Може би не беше за този формат,но гласът ѝ е рядко срещан и изключителен.

# 634
Не намеквам за заговор или конспирации, но нали дуетите репетират. Има ментор, има тонрежисьор, звукооператор. Как на никого не направи впечатление, че Мария Илиева заглушава Борис! И да се намеси.

# 635
  • Испания
Не намеквам за заговор или конспирации, но нали дуетите репетират. Има ментор, има тонрежисьор, звукооператор. Как на никого не направи впечатление, че Мария Илиева заглушава Борис! И да се намеси.

Има, но явно на никого не му пука. Не е бил "гласен" Борис за победител, затова каквото и да се случи, им е все тая.

# 636
  • София
Тя на репетициите може и да не се е държала така. Без публика няма какво да се напъва, на зрителите е искала да се покаже какво може.

Ако Борис знаеше, че ще е така, щеше да е подготвен психически, а си личеше, че не беше така, беше като изненадан и не знаеше какво да прави.

# 637
То стана смешно в истинския смисъл това с Борис и Мария. Жената копнееше за сцена явно и не се сдържа.

# 638
  • Испания
Не вярвам на Борис да му е било смешно, докато Мичето се изживяваше като прима на сцената, пък и след това едва ли се е смял. Просто направиха, както винаги, всичко непрофесионално.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 15:47 от Smileys 🙈🙉🙊

# 639
Мария Илиева отвръща на критиките за дуета им с Борис:
Скрит текст:
В неделя имах удоволствието да пея заедно с Boris Hristov на финала на Гласът на България. Още при първата ни среща се харесахме и вложихме много труд за подготовката на този дует. Борис е уникален и се справи страхотно, въпреки че да пееш на финал на музикален формат, в който цяла България е вперила очи когато победата е на една ръка разстояние, е много трудна задача за всеки участник.
Тази година „Гласът на България“ беше на особено високо ниво и даде шанс на изключително талантливи хора. Всеки спечели своя ревностна публика, която го подкрепяше. Естествено, финалът се превърна в арена на най-разгорещените и полярни страсти, защото въпреки, че претендентите бяха равностойни, победител може да стане само един от тях. За мен беше чест да подкрепя Борис в тази благородна битка, в която всъщност губещи няма.
Някои от почитателите му обаче останаха разочаровани и това очаквано роди негативни коментари дори срещу мен. Някой винаги трябва да е виновен. Това е нормално, част от играта, свикнали сме. Един несправедливо злостен коментар относно професионализма и характера ми – този на Милица Гладнишка, ме накара да се размисля за цялата ни гилдия. Начинът, по който съм пяла с това мило момче, което на репетициите успя да разплаче Иван Лечев с изпълнението си, бил „грозна постъпка“, защото едва ли не го провалил.
Публични оценки от артист към артист могат да бъдат правени от висотата на постиженията и пространството, което голямата обич и подкрепа на публиката дават. За над 20 години солова кариера и 15 години предшестваща я музикална подготовка, аз пея така.
Повечето ми колеги са впечатляващи музиканти с личен почерк, творчество и история. В техния свят злобата няма място, подкрепяме се и си помагаме, с разбиране за трудния контекст, в който творим и се опитваме да реализираме страстта си към музиката. Затова примерът с отприщената злоба на Милица е повече от тъжен.
Скоро прочетох една прекрасна история – в малък италиански град кметът забранил хейта в Интернет с декрет. Нарушителите бивали наказвани с четене на книги и посещения на театрални постановки. Колко хубаво!
Нямам друго какво да кажа, освен да отправя едно хубаво пожелание към всички за приближаващите празници  – бъдете здрави, ценете труда, таланта, професионализма и чистите намерения, четете книги, ходете на театър, отглеждайте си добрина. На нашата мъничка територия има толкова прекрасни и талантливи хора!

# 640
  • Испания
"Късно е, либе, за китка" - казва народът. Аз вярвам на ушите си и на очите си. Мария Илиева може да се оправдава колкото си иска. В случая информацията ни е не от "една жена каза", а станахме свидетели на некоректното ѝ към Борис изпълнение. Пък нека го нарича "мило момче". Той е "мило момче", но тя не е "мило момиче", за съжаление. И това го видя цяла България.

# 641
Всички видяха и чуха как Мария Илиева "подкрепи това мило момче".
Не беше професионално от нейна страна тя да се изяви, а Борис да се чуди какво да прави.

# 642
Поведението на Мария беше непрофесионално и изключително грозно. С тези си коментари съвсем заора.

# 643
  • Пловдив
Поведението на Мария Илиева сега е даже по-грозно от това на сцената. Толкова ли не може да каже "съжалявам, сгреших". Да види колко е посърнал Борис докато чака резултати след дуетите. Тя наистина го смачка и думите на Милица бяха абсолютно точни, жалко че ги е изтрила. А Мария освен огромно его, друго не показа, жалко.

# 644
Поведението на Мария Илиева сега е даже по-грозно от това на сцената. Толкова ли не може да каже "съжалявам, сгреших". Да види колко е посърнал Борис докато чака резултати след дуетите. Тя наистина го смачка и думите на Милица бяха абсолютно точни, жалко че ги е изтрила. А Мария освен огромно его, друго не показа, жалко.

Е как,  показа и големи ОчИ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт