💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 411
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 935
Хайде на обрата. 😜

# 1 936
Браво на Паулина!

# 1 937
Определено е невероятна Паулина,  а бягането и ми е любимо 😂

# 1 938
  • София
Ако Поли не беше скочила за лудо на предния курс май щеше да бие Симеон.

Андрей е много зле на дракона. А вече е играл тази игра с този проклет дракон.

# 1 939
Каквото и да си говорим една жена няма как да е равностойна в игра с мъж, освен ако не държи кубче, подрежда чашки и т.н. Така че или не трябва да участват жени, или трябва да имат отделни игри, изберете си…
Някои хора се объркаха за какво равноправие на полове става дума Joy Ама нейсе!   Ако им позволят ще сложат еднаква верига и на мъжете, и на жените.... Rolling Eyes
Не така, де... явно има и жени, които носят тежките торби от пазара и куфарите към морето, докато мъжете им си подскачат подсвирквайки си... Блазе на тез мъже...   Joy
Явно да, не го казвам аз, а по-нагоре мернах такова искрено мнение, че убили всичко, за което се борило равноправието между половете, затова коментирам, че това равноправие не е като онова равноправие ...

# 1 940
Браво на Поли. Представя се за човек който не спортува великолепно. Представяте ли си Мани на този финал?
Ама тя в тази игра изглежда като Мани. Не ѝ направиха услуга като я добутаха дотук. Просто изглежда нелепо на арената.
"Няма никаква разлика между Паулина, Симеон и Андрей!"
Димо, опомни се! Dizzy Face

# 1 941
Добро представяне на Паулина. Не очаквах да издържи толкова.

# 1 942
  • София
Ако Поли не беше скочила за лудо на предния курс май щеше да бие Симеон.

Андрей е много зле на дракона. А вече е играл тази игра с този проклет дракон.

да де, ама този конкретен дракон може да е с други вътрешни центрове/магнитни  Joy

# 1 943
Тоя дракон ще му разкаже играта на Андрей. Тук ще го надиграе хладнокръвието на Симеон,  много се изнерви Андрей вече.

# 1 944
И Симеон се бори много, но не издържа ня това трасе
Не съм съгласна, че Андрей не плува добре. Просто е избрал най-бавният стил

Aндрей плува МНОГО добре, не се лъжете по това, че не размахва бързо ръце. Вижте кадрите от горе какво плъзгане и ефективност от всеки замах има. Това предполагам го е научил от ските, защото и там ако само крачиш бързо, а не плъзгаш си аут.

# 1 945
Искаше ми се Поли да продължи, жалко, че отпадна за малко

# 1 946
Това топче ме нерви,дали няма да преобърне играта?

# 1 947
  • София
Симеон е по-ловък с подобни джаджи, ама е каталясал, а когато човек е уморен няма как и самите действия с ръцете да са координирани. Но поне пак стана интересно.
Не го очаквах, Андрей имаше над 7 минути преднина, ако не и към 10 минути, това е много.

# 1 948
  • София
Каквото и да си говорим една жена няма как да е равностойна в игра с мъж, освен ако не държи кубче, подрежда чашки и т.н. Така че или не трябва да участват жени, или трябва да имат отделни игри, изберете си…
Някои хора се объркаха за какво равноправие на полове става дума Joy Ама нейсе!   Ако им позволят ще сложат еднаква верига и на мъжете, и на жените.... Rolling Eyes
Не така, де... явно има и жени, които носят тежките торби от пазара и куфарите към морето, докато мъжете им си подскачат подсвирквайки си... Блазе на тез мъже...   Joy
Явно да, не го казвам аз, а по-нагоре мернах такова искрено мнение, че убили всичко, за което се борило равноправието между половете, затова коментирам, че това равноправие не е като онова равноправие ...
И аз го видях и завидях на нейния свободен от тежести мъж! Joy

# 1 949
Паулина ако беше 10 кила по-слабичка щеше да го отвее Симеон

Общи условия

Активация на акаунт