💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 423
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 920
  • Англия
БорбЪтЪ кардио не прави!

# 1 921
Андрей е спортист и като такъв е свикнал на натоварване, което останалите участници не са й сънували!
Е, той и Симеон е спортист.

# 1 922
Полито ме разсмя - голямо търкаляне по кубчетата.

# 1 923
Андрей ще го настигнат на пъзела чак,ако много се затрудни.Друг шанс нямат и двамата

# 1 924
И Симеон се бори много, но не издържа ня това трасе
Не съм съгласна, че Андрей не плува добре. Просто е избрал най-бавният стил

# 1 925
Полито ме разсмя - голямо търкаляне по кубчетата.
Обаче как го изкара като тактика. Trollface

# 1 926
Димо все си чака обрата. 😜 😂 😂 😂
Паулина подозрително не я дават как минава висейки по стълбата над водата. 😏

# 1 927
Андрей не беше за такава игра. Той си е индивидуален играч без всякакво отношение към отбор. Добър е, когато играе за себе си.

# 1 928
  • Germany
То има и мъже на които, като удариш два шамара ще паднат, но това е изключение от общото правило. Не случайно съществува определение “слабият пол”, не защото дупетата са ни малки, но физически сме по-слаби. Иначе винаги може да има една Станка Златева…

# 1 929
  • Мюнхен
Браво на Поли. Представя се за човек който не спортува великолепно. Представяте ли си Мани на този финал?

# 1 930
Димо все си чака обрата. 😜 😂 😂 😂
Паулина подозрително не я дават как минава висейки по стълбата над водата. 😏
Тя така премина последния път и през стената в предишната игра.

# 1 931
  • Брюксел / София
С тази игра Паулина доказа, че има място на финала: диша във врата на Симеон.
Е, ако игрите бяха честни щеше да е отпаднала на играта с Мартин, но в тази игра се представя мн достойно.

# 1 932
  • София
Каквото и да си говорим една жена няма как да е равностойна в игра с мъж, освен ако не държи кубче, подрежда чашки и т.н. Така че или не трябва да участват жени, или трябва да имат отделни игри, изберете си…
Някои хора се объркаха за какво равноправие на полове става дума Joy Ама нейсе!   Ако им позволят ще сложат еднаква верига и на мъжете, и на жените.... Rolling Eyes
Не така, де... явно има и жени, които носят тежките торби от пазара и куфарите към морето, докато мъжете им си подскачат подсвирквайки си... Блазе на тез мъже...   Joy

# 1 933
Абе и мен ме кефи Полито.Супер трудно и е,но не се отказва.Търчи ,влачи се,търкаля се,но смело напред и почти не си почива.Браво на момичето.Борбена е много.

# 1 934
Много е добра Поли, евала!

Общи условия

Активация на акаунт