💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 538
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 90
И сега, когато играта е към своя край изведнъж се присети, че има жена и дете и взе да говори за тях и да казва как няма нищо към Елизабет.

Андрей се присети за жена си и детето, когато на всеослушание Манка с голямата си уста обсъди как в другото племе се говори, че Елизабет му е гостувала. Не знаеше дали Манкиното разкритие ще бъде излъчено. Опита нескопосано да замаже със “сестра ми”, “дъщеря ми”.

Аз пък нямаше нужда Красима да го казва, за да ми е ясно, че Андрей и Елизабет са си играли на птички и пчелички, а тук наивно се пише: “Не вярвам да се е случило, Андрей не ми се струва такъв човек”. Все едно падате от Марс.
И от Венера да падаме , не сме паднали до там че да вярваме на Манка . Абсолютно доказана лъжкиня. Щом нещо е пуснато от нея , значи гаранция - не е истина

# 91
На мен не ми се вярва, че Елизабет и Андрей са правили нещо, а и Манито не е човек, който не говори глупости. Обаче съм сигурна, че Елизабет си хлътна по Андрей докато той просто има изгода от нея.

# 92
  • Испания

Ха, ха!

Димо: "...във финалната седмица, когато вече няма случайно преминаващи". Ама, Димо, дай да се разберем: първо се говори, че се явили над 10 000 кандидати, показва се промо какви страхотни претенденти са отпаднали и сега седмица преди края се говори за "случайно преминаващи". Кой лъже? Риторичен въпрос. Само отбелязвам фактите.

Казаното остава.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 08:21 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 93
Гласувах за Андрей, само защото няма за кого друг. Другите са просто пълен леш.
Благодаря Смайли за прекрасната нова тема. Предстои ни интерес финал.

# 94
  • Берлин
Благодаря за темата.
Избутахме го и тоя сезон. Признавам, проявих воля 😂
Гласувах за Борис. Харесвам и Стратимир. Бих искала незабавно да опаднат Елизабет, Неделчо и Андрей в този ред.
Искам качествени и честни игри, поне тази седмица да си заслужава гледането този тотално компрометиран сезон.
Ама с искането ще си остана...

# 95
  • Където морето целува небето...
Благодаря за темата! Страхотни сте!
Гласувах за Борис. Най ми е на сърце от останалите. Андрей и елизабет са ми в дънто.

# 96
Избутахме го и тоя сезон. Признавам, проявих воля 😂
+1 😂
И аз имам чувството, че с всеки следващ сезон  сценаристите тестват волята на зрителя, не на участниците.
Има страшно много заснет материал, който не е излъчен и страшно много моменти, които изобщо не са заснети, затова ми е интересно да гледам лайвовете на участниците, те поне не са редактирани от някого. Като гледам повечето участници си говорят , продукцията не е познала, че няма да искат да се погледнат.😂 Така, че това оставя някакво приятно чувство и усещане у мен , че скандалите и драмите са доста преекспонирани.

# 97
Ето, аз гласувах за Рабухчиев Simple Smile и то не от съчувствие, защото нямаше ни един глас. Просто ми е най-приемлив. В случая става въпрос не за кой искам да спечели, а за кой нямам против да спечели Grinning  Рабухчиев ми се видя свестен човек, може да не е толкова добре физически и комплексен като Стратимир, но поне мисля, че не се изложи с нищо. Пак беше от коалицията с Паулина, но поне не пълзеше в краката й като Стратимир, както и в конфликта със Семира запази горе-долу неутралитет, вместо да напада като селска махленка.

# 98
Факт е, че Андрей в началото постоянно публикуваше снимки с Елизабет и то повечето пъти само двамата. В един момент всенародното "одобрение" и "любов" ги заляха и изведнъж се започна със сторита и клипчета в Тик Ток с жена му, с детето.

И да са правили нещо не ме вълнува, факт е, че такова нещо излъчено няма. Приемам, че щом око не е видяло, значи не се е случвало. Но пък за сметка на това видях други неща, та няма нужда да се изкарват по-чисти от росата. Жена му да го мисли.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 10:05 от Хоп-Троп!

# 99
  • London
И те като Мауро Икарди ...бях в хотела, ама бях с температура, ама то не стана....JoyМамини! Да свършва предаването и да не чувам вече за тях.....Cold Sweat

# 100
  • Испания
Миналата година финалистите бяха девет.

Четирима шампиони
Трима приключенци
Един боец

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 10:17 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 101
Скрит текст:
Ако финалната тройка е вярна, то много искам редът на отпадане да е:
8. Елизабет
7. Неделчо
6. Рабухчиев
5. Стратимир
4. Борис
Но може би Рабухчиев ще си тръгне преди Елизабет.

# 102
  • Испания
Валентин е в "На кафе". 

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 11:57 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 103
  • София
Изпуснах миналата седмица, но разбрах, че моя любимец е отпаднал. Сега съм за никой, гласувах за Андрей, като най-малко дразнещ. Поне е добър в игрите.

# 104
Факт е, че Андрей в началото постоянно публикуваше снимки с Елизабет и то повечето пъти само двамата. В един момент всенародното "одобрение" и "любов" ги заляха и изведнъж се започна със сторита и клипчета в Тик Ток с жена му, с детето.

И да са правили нещо не ме вълнува, факт е, че такова нещо излъчено няма. Приемам, че щом око не е видяло, значи не се е случвало. Но пък за сметка на това видях други неща, та няма нужда да се изкарват по-чисти от росата. Жена му да го мисли.
Тя доста го е мислила и продължава да го мисли. И понеже чрез Мани и Красима продукцията изказа на глас съмненията на всички, затова и Ксения не ги долюбва никак. В къщата на обесения не се говори за въже.

Общи условия

Активация на акаунт