💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 90 238
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 420
  • London
Симеон номинира Елизабет , за да защити Красима! 100%. Тя вече беше номинирана и те искаха да отиде с Боби , ами шансът й да отпадне от него си е голям. С. номинира Е. , за да спаси К. , защото има много големи шансове , ако случайно отидат една срещу друга, както вече гледахме Елена срещу Елизабет.

Точно с Боби шанса на Красима е по-голям.Когато битката е между мъж и жена не дават тежки физически битки, за да имат шанс жените.И накрая се оказва, че на почти всички битки между жени и мъже побеждават жените.Мъжете затова и не искат да излизат срещу жени.Защото ще им дадат една игра като снощната, или като тези които даваха на Мани и са до там, колкото и мускули да имат.
На Елизабет шанса срещу Красима е нулев.....дори на Не се сърди човече. 😉 И направо се подписвам с двете си ръце под това.....Трябва и за нея 10 метра въже преднина, че да я бие.Stuck Out Tongue Winking Eye

А бе нека да им дадат някоя игра за висене или нещо друго в което малкото тегло е предимство, пък ти се подписвай колкото искаш.Всеки може да бие всеки в това предаване, стига продукцията да го реши. Мани го доказа много пъти.
Я си спомни миналия сезон на висенето Чавдар как си би ....нищо, че теглото беше повече. Не е само до тегло да ти кажа аз.....

Отделно за продукцията ясно, аз ти говоря за чисти битки.Stuck Out Tongue Winking Eye Просто машината си е машина.

Тогава висеше бонбонка на дебело дърво.....като клон закачено и те като маймунки на него. Но тогава се би срещу Милена и Калоян. Аз лично не бих била сигурна, че срещу Красима щеше да е същото.Stuck Out Tongue Winking Eye Освен ако не й дадат 10 Мин преднина.....Joy

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 15:05 от La Catrala

# 421
  • София
Скрит текст:
Не разбирам тези приказки как някой си не бил на нивото за този етап на играта. Игра, в която има номинации е много повече стратегическа, отколкото спортна. Иначе всичко щеше да се определя от битките. Не случайно най-изгодно е да си бил на възможно най-малко елиминационни битки и често последните останали са точно такива. Та колкото и да се опитват да ни обясняват всеки сезон разните бичета за сила и битки (като във вторите те не участват, а пращат "слабите звена", щото са "най-силни и ще елиминират от другите"), това всъщност е нищо повече от замазване на очи за да си играят тяхната стратегия. А тя е много елементарна - събират се определен типаж и си пазят цяла игра гърбовете. Толкова. Та на Неделчо си му е точно там мястото и няма нищо лошо в неговите стратегии. Напротив, доста по-добри и интересни са от това, "ще си направим стадо и ще се държим заедно, докато чистим жените".

Извинявай мила , но точно стратегията на Неделчо беше "ще си направим стадо и ще се държим заедно, докато чистим жените".
Превърти си началните серии и ще се убедиш. Точно този му кроеж хвана Соня, и така се превърна в неудобна(пред Мани се правеше дори на влюбен, а зад гърба и говореше, как ще я елеминира първа. Соня го хвана в двуличие и го разкри и за това беше обвинена в интриганство, змийство и причината за раздора. На Поля дори цветенца носи , а после какво ли не говори зад гърба и) Стоян заяви, че няма да участва в чистката на жени, т.е по полов признак , а ще гласува за слабите без значение от пола и беше отстрелян. Така, че нека не превъзнасяме великата стратегия Неделчова
Под хубава работа ама Сиганска - разбирам - уж всичко е направено да изглежда добре, но нещо все е спестено ,тарикатщина на дребно и прибрано в джоба, а не до липса на вкус , всяка нация с вкуса си .
Рабухчиев е добряк и се радвам, че стигна до тук . Наистина има проблем с издръжливостта , но въпреки това , и мъките които изпитва има желязна воля , дори повече от другите за да стигне до край- така, че именно той има сериозно право да е там .
Поля също е повече воля отколкото физика, за това я и харесвам

Извинена си Relieved

Неделчо всякакви схеми въртеше. За някого с неговата физическа подготовка и с късата клечка като племе, точно с лавиране успя да стигне дотук. И твърдя, че в това няма нищо лошо. Това да си схемаджия, или дори тарикат на дребно, е част от играта. А другите подскачат, че такива "слаби играчи" са стигнали толкова напред, въпреки че тяхната игра не се състои от нещо по-различно от схеми как да не ходят на битки и да се подкрепят по признак обиколка на бицепса. Та това ме дразни, лицемерието, прикрито зад придаване на смисъл на играта, какъвто просто не се връзва с нейните правила, нито със собствената им игра.

Рабухчиев точно затова е тук, той никаква друга заслуга няма, освен че се вписва идеално в задругата на мускула. Което пак си е начин да стигнеш до края на играта де, няма лошо. Но да не го изкарваме нещо повече от това.

# 422
  • София
Когато следваш дадени участници в инстаграм, може да промениш мнението си за някои от тях. Така аз промених моето мнение за Стратимир и Рабухчиев.
На мен Стратимир ми беше направил добро впечатление в предаването и игрите от самото начало, но някои негови постове в IG, споделени тук, правят много трудно за мен да игнорирам факта, че е много ограничен. Единият беше онзи мийм, който беше публиквал: "мисли си, че е хубава само защото е руса със сини очи" и друите бяха разни псувни в коментарите му. В случая осъзнавам, че той така си говори в ежедневието и псувните не бяха по адрес на някого, но винаги съм втрещена, когато някой просто така ги включва в речта си.

# 423
На мен Стратимир на лайвовете ми изглежда яко напушен , за разлика от Неделчо, който може да е пийнал, но не изглежда пиян. Joy Отделно и постовете, и коментарите му, заяждаше се във фб със зрители, които може би си го заслужаваха , но все пак съм привърженик на  "убий глупака с мълчание". Определено в предаването остави по-добро впечатление.

# 424
Не харесвам никак Симеон, но пак ще го кажа. Колкото е виновен той, толкова е и Борис на съвета когато пратиха Елизабет на номинация. Тогава Борис беше капитан и си раздели гласовете, единия го даде за Елизабет, другия за Красима мисля. Така с още един глас от Симеон, Елизабет отиде на номинация. Ако Борис не си беше разделил гласовете, номинацията на Елизабет нямаше да просъществува.

# 425
Красима че беше най-силната жена си е така, ама точно заради това има и негативните и страни, защото мускулатурата те прави тромав и тя доста бавно плуваше и като си контузи крака и беше ясно, че е аут, защото и на игра с прецизност, заради крака щеше да и е много трудно. За мен най-опасните играчи са точно Андрей и Стратимир, защото имат мускулатура и издръжливост и нямат огромна мускулна маса, която иска доста кислород и калории да се подържа. Симеон е дебел и е очевидно и е страшно тромав, в игри с малко повече издръжливост се видя, че сгъва чадъра и Мартин си го ошамари като пич. Рабухчиев наистина страда от това, че има страшно много мускули, които изискват много, за да работят на пълния си капацитет. Вижте Стратимир, който е 82-83 килограма към настоящия момент в Игрите, колко е пъргав и как ще издуха 90% от останалите. По същия начин Юлиян и Пламен бяха жилави, а не прекалено мускулести и доминираха целия сезон.

# 426
Елизабет я номинираха веднъж и светът свърши.... какво е това нещо, какви са тези обяснения и отмъщения още??  Grinning  Тя намрази, презря Симеон затова, представям си, ако я беше обидил по някакъв начин ... защото за обида съм съгласна и човек да спре комуникация изцяло, но за номинация?! Уау

Паулина беше постоянно ''на пангара'' заради коалиция, но щом Семира и Туджаров се махнаха не видях да има напрежение между нея и Валентин, дори смятам че искрено съжаляваше, когато той отпадна.

Предпочитам гласовете да се дават анонимно на бележка, така хем няма да има сърдити, нито някой ще ти иска обяснения постоянно (Ралица) и тъкмо ще има изненадани, и ще се чудят от къде им е дошло Grinning

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 17:06 от T.Valcheva

# 427
Не харесвам никак Симеон, но пак ще го кажа. Колкото е виновен той, толкова е и Борис на съвета когато пратиха Елизабет на номинация. Тогава Борис беше капитан и си раздели гласовете, единия го даде за Елизабет, другия за Красима мисля. Така с още един глас от Симеон, Елизабет отиде на номинация. Ако Борис не си беше разделил гласовете, номинацията на Елизабет нямаше да просъществува.
Да но да набедят двама силни играчи , наведнъж смяташ ли че им стиска на хиените. Ще ги дебнат един по един, и ако се спрвят със Симеон веднага ще се присетят и за Борис )))

# 428
  • Испания
Елизабет я номинираха веднъж и светът свърши.... какво е това нещо, какви са тези обяснения и отмъщения още??  Grinning  Тя намрази, презря Симеон затова, представям си, ако я беше обидил по някакъв начин ... защото за обида съм съгласна и човек да спре комуникация изцяло, но за номинация?! Уау

Вече е повече от смешно искането на обяснение за номинацията на Великата. Да си е вписала в договора /както правеха някои във ВБ и после казваха "На мен ми е по договор"/, че не могат да я номинират, та да търси сметка на този, който я номинира, и на продукцията.

Предпочитам гласовете да се дават анонимно на бележка, така хем няма да има сърдити, нито някой ще ти иска обяснения постоянно (Ралица) и тъкмо ще има изненадани и ще се чудят от къде им е дошло Grinning

По тази начин не могат да стават конфликти на момента. Пак ще дам за пример ББ, защото продуцентът е същият. В началото се номинираха само в изповедалнята. С всяка следваща година се увеличаваха номинациите очи в очи - предпоставка за скандали  и мотив за омраза. Иначе всеки влиза с ясното съзнание, че във формата има номинации.

В петък е от 20:00 часа.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 17:40 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 429
Да не си сигурна е доста по различно от това Елизабет да няма никакъв шанс.Добра беше Красима,  ама далеч не беше непобедима.Елизабет може да е всякаква,  но си е спортистка и се представя добре в игрите.

Най-гадно е да се номинират тайно и ппсле да ги пуснат да се гледат как се оплюват при номинациите.Чудя се кога ще се сетят и тук да им пуснат кой какво говори на синхроните;)

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 18:46 от bubanka

# 430
  • London
То много хора не плуват добре....така че това не е довод. Мускулите не пречат, когато са реална маса.....и си тренирал за тях с дълги изтощителни тренировки. Проблем е като са само на картинка ...такива доста случаи има за жалост. Видяхме и Кремена от жените в този ред на мисли ....

Любо, била е спортистка ...откакто в финиширала са минали по 3-4 години. Специално в гимнастиката не тренираш ли дори 3-4 месеца.....чао форма, това съм го чувала от много гимнастички и после е адски трудно да се върнеш пак. Та уменията за 3-4 години не са като на активен спортист.....разбира се, не е най-зле от жените този сезон, но е далеч от първо и второ място, според мен може би 3 то.....въпреки че Соня навярно имаше повече качества за това място.

Последна редакция: вт, 30 ное 2021, 18:40 от La Catrala

# 431
  • София
Първо много харесвах Мартин , той си тръгна по тъп начин , после харесвах Морунов и той си тръгна . Неделчо ме забавлява и сега ми е единствен симпатичен , дано не отпадне и той . Сега освен да почна да харесвам противен , явно обричам фаворитите си на падане Simple Smile

# 432
  • Испания
Първо много харесвах Мартин , той си тръгна по тъп начин , после харесвах Морунов и той си тръгна . Неделчо ме забавлява и сега ми е единствен симпатичен , дано не отпадне и той . Сега освен да почна да харесвам противен , явно обричам фаворитите си на падане Simple Smile

В такъв случай ти предлагам да започнеш да харесваш Андрей, моля!

# 433
То много хора не плуват добре....така че това не е довод. Мускулите не пречат, когато са реална маса.....и си тренирал за тях с дълги изтощителни тренировки. Проблем е като са само на картинка ...такива доста случаи има за жалост. Видяхме и Кремена от жените в този ред на мисли ....

Любо, била е спортистка ...откакто в финиширала са минали по 3-4 години. Специално в гимнастиката не тренираш ли дори 3-4 месеца.....чао форма, това съм го чувала от много гимнастички и после е адски трудно да се върнеш пак. Та уменията за 3-4 години не са като на активен спортист.....разбира се, не е най-зле от жените този сезон, но е далеч от първо и второ място, според мен може би 3 то.....въпреки че Соня навярно имаше повече качества за това място.

Разбира се,  че не е във форма да печели състезания,  но не се е отпуснала.Тренира си вероятно момичето.А мускулите си пречат,  пък били и постигнати с много труд.Много е тънка разликата между това да си лек,  гъвкав пъргав и да си с повече мускули.Симеон,  въпреки че всички вилат че е дебел,  всъщност има много мускули, постигнати с яки тренировки,  макар да няма релеф като фитнес маниаците.Борци,  тежкоатлети са така,  много сила и почти без релеф.Но тази маса мусколи няма как да не ги направи по тромави.Моят спорт е тениса.Най-добрите са тези,  които не са толкова мускулисти.Григор при единият от треньорите си тренираше прекалено много във фитнеса с големи натоварвания,  заякна много и загуби бързината и гъвкавоста си.Добре че се усети навреме и си върна обичайната форма.За всеки спорт се изискват различни неща,  в някои многото мускули помагат,  в други пречат.

# 434
Мускулите пречат но зависи от играта. Андрей, Полимир, Морунов са пъргави и жилаво но в чисто силова битка доста отстъпват на Боби и Симеон, 😉

Общи условия

Активация на акаунт