💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 14 (28.11. - 05.12.2021)

• 89 733
  • 2 185
  •   1
Отговори
# 1 320
Пуснах си подкаста с Морунов и за сега ми стана много забавно, как Морунката и Андрей са отишли на тяхната битка. Видяли са компонентите от играта спогледали са се и са си казали взаимно : "Бахти тъпата битка". Grinning

# 1 321
Нали ЕлизЪбета все повтаря, че това е битка между доброто и злото. Накрая " доброто " трябва да победи.  Тъпанарев обожава такива поуки. Само дето не  се знае със сигурност,кое е злото в случая.

Колкото и да ми е отблъскваща малката лигла, съм склонна да допусна, че продукцията я е употребила (а.к.а. пуснала по пързалката) с тия добро/зло и прочие изцепки към опонентите. Видели са, че е глу.... така де лесно манипулируема и айдеее - "стана интересно"

# 1 322
  • Испания
Нали ЕлизЪбета все повтаря, че това е битка между доброто и злото. Накрая " доброто " трябва да победи.  Тъпанарев обожава такива поуки. Само дето не  се знае със сигурност,кое е злото в случая.

Колкото и да ми е отблъскваща малката лигла, съм склонна да допусна, че продукцията я е употребила (а.к.а. пуснала по пързалката) с тия добро/зло и прочие изцепки към опонентите. Видели са, че е глу.... така де лесно манипулируема и айдеее - "стана интересно"

Абсолютно. Тя няма толкова умствен багаж, за да го измисли.

Но и друго съм почти убедена. Морунов не използва сабите, защото не са му разрешили. Как той не може да ги занесе в раницата, а Андрей може? Единствено Андрей отиде на съвет с раница, та даже бусчето ги взе от самата резиденция. Толкова съшито всичко с бели конци, че няма накъде.

# 1 323
  • София
Скрит текст:
Струва ми се, че новият потребител е този, който в един момент ни се скара, че не осъзнаваме, че участниците не стоят на реката, въпреки че никой не спореше с него/нея. Нито Милена не е стъпвала във фитнес зала, нито кануто на Паулина е било "леко като перце". Играта може да е била манипулирана и кануто на Паулина да не е било "леко като перце", няколко неща могат да бъдат верни едновременно. Очевидно кануто е много по-леко от това на Борис, но тя се изпоти толкова много, че и клинът и тениската ѝ си смениха цвета. Може би гримьори са спрели битката, за да я залеят с вода? И Елизабет и Паулина изглеждаха силно затруднени от тази битка, от трите жени, носили кану, само Кремена се справи с "лекота".

Нали знаеш, че дяволът е в детайлите. Никой не казва, че на Поли и е било леко. Говорим против опита за изравняване на силите на мъж и жена (отделно за тежестта на предимството). Точно тук детайлите решават всичко. Ако, хипотетично, 10 кг изравняват силите, но го натоварят с 20, това на пръв поглед е все едно и също, ама детайлите (разликата от 10 кила) правят разлика от небето до земята.
Моят пост беше в отговор на коментар, който може би вече го няма, на един нов потребител. В него се казваше, че се виждало, че кануто на Паулина било леко като перце и тя го размятала по трасето. Sweat Smile Мнението ми за Паулина и битката съм посочила в този коментар, това беше уточнение към потребителя, може би трябваше да го цитирам.

# 1 324
Предполагам, че днес може и Елизабет да отпадне, очакванията ми са битката да не е контролирана. Достатъчно я плъзнаха към елиминации с две игри, в които нямаше шанс да победи заради ръста си.
Е, не мога да повярвам Grinning
Снощната игра беше за баланс! Нещо в което се предполага, че тя трябва да е най-добра от всички там!

Защо се предполага.

# 1 325
Предполагам, че днес може и Елизабет да отпадне, очакванията ми са битката да не е контролирана. Достатъчно я плъзнаха към елиминации с две игри, в които нямаше шанс да победи заради ръста си.
Снощната игра беше за баланс! Нещо в което се предполага, че тя трябва да е най-добра от всички там!

Защо се предполага.
Това въпрос ли е? Мисля, че е напълно ясно защо. Rolling Eyes 
Заради кариерата й. Самата тя е казвала, че при нея цял живот всичко е баланс, отново поради същата причина. И в същото време вече няколко пъти доказва, че не е толкова добра.

# 1 326
Последните няколко игри, говоря за имунитет и прочие, нямат нищо общо с баланс. Поне не и такъв какъвто тя или някой нормален човек би тренирал.
Изобщо не може да става дума и за сравнение. Подобен тип игри са и на голяма доза шанс.
Тука за какъв баланс изобщо говорим ? Да си балансираш чашите и чиниите да не се срутят? Сигурно една сервитьорка би ги победила всичките, нищо че през живота си да кажем не се е занимавала със спорт, в който баланса да е от значение примерно.

# 1 327
В последната игра "за баланс" ниският ръст и късите ръце бяха почти непреодолимо препятствие, няма какво да се лъжем.

# 1 328
В последната игра "за баланс" ниският ръст и късите ръце бяха почти непреодолимо препятствие, няма какво да се лъжем.
Преди последните две битки имаше и друга за баланс, в която тя се изложи.

# 1 329
  • Сред мелниците
Ах , късите ръце, как посмяхте!! Веднага ще ви докладват  за хейт.
Казвам ви от опит. Миналата седмица написах за Неделчо,че е мазен интригант и до няма две мин ме изтриха, докато се върна да си оправя запетаите.
 Не знаете ли,  че това е съвършенният образ на 21 год  момиче според ИВ? Прасима, както тук я наричаха изтънчени съфорумци , беше отсвирена в една честна битка.
Някой пита къде са бутали мишленцето. Ами,  вижте кого отстрани. И как. И колко седмици прекара в камънака да яде раци.
Точно като Горкият Мартин, който пълен с пари, му подариха  пиле.  Сурово.  Да го пече на клечки. На изпроводяк приличаше  на собствената си сянка.

Последна редакция: чт, 02 дек 2021, 19:48 от В (като Вятър)

# 1 330
Ако Морунката или Борис си бяха купили предимство тук щяха да отнесат бурни овации. Паулина ми се видя искрена дали е или не е си е нейна работа. Аз не разбирам, хейта който отнася, не е длъжна нито да пази Борис, нито да се съобразява с него. Борис и другите горили явно няха решили че понеже аууу директно на финала. Нищо против Борис, симпатичен ми е но не виждам защо тряжва да й пука за Боби и да не ползва предимство или друга облага. Нали всипки се борят за победа а не да са майка Тереза. Или може би победителя тряжва да даде 100 хил на Борис понеже той завалиийката е победен нечестно.

Паулина да взема каквото си поиска.Но да не говори глупости.До преди малко заклеймяваше бойците,  че искали да спечелят на всяка цена,  и след малко: Аз искам предимство.Не и е за първи път да говори едно,  пък да върши друго.

# 1 331

Защо се предполага.
Това въпрос ли е? Мисля, че е напълно ясно защо. Rolling Eyes 
Заради кариерата й. Самата тя е казвала, че при нея цял живот всичко е баланс, отново поради същата причина. И в същото време вече няколко пъти доказва, че не е толкова добра.
Аз също съм тренирала спортна гимнастика, но за толкова години тренировки никога не сме упражнявали баланс с редене на карти и паници. Simple Smile Този баланс е различен от онзи баланс.

# 1 332
То ако е имало идея Морунов да използва сабите нямаше и само веднъж да ги предлагат като награда. Откъде накъде само на една капитанска битка ще може да се печели такова предимство? Ясно е, че са ги пазили за някой друг. Надали са били наясно отрано, че ще са мишлетата, но натам тръгна сценария. Според мен приключенците искрено се радваха, че са на финал и вярваха, че ще продължават да мачкат, но после са им раздали ролите за финалната седмица и всички повехнаха. Как пък така Елизабет реши, че по-лесно ще бие Стратимир от Паулина? Дори не се обсъди да номинират нея. Всеки си има ред на напускане и си го знаят. Някои са по-добри актьори от други просто.

# 1 333
Как пък така Елизабет реши, че по-лесно ще бие Стратимир от Паулина? Дори не се обсъди да номинират нея. Всеки си има ред на напускане и си го знаят. Някои са по-добри актьори от други просто.
Според мен поради две причини. Първо Паулина е по-силна от Елизабет, второ ако е срещу мъж се надява на помощ от продукцията (като снощи Grinning при Борис) и реално има по-голям шанс срещу мъж отколкото срещу жена.

# 1 334
Как си знам, че следващият отпаднал ще е Стратимир. Трябва за А и Е да е лесно. Оф много се нервя...

Те лесно магат да му го направят лесно.Ще им дадат да бягат 5км. и ще е лесно.

Общи условия

Активация на акаунт