🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 810
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 15
  • Sunshine state
Благодаря за темата. Гласувах по всички въпроси. И двамата се изложиха, но тъй като няма такава опция, избрах Кирил, защото той повлече крак, а и от Ивайло се очаква подобно поведение. Относно управлението на Ваня - тя просто нямаше полезен ход.

# 16
Сега си го причиних интервюто му. Държал се така с Ваня, за да покаже какво става, когато начело застане некомпетентен човек. Абе Сульо, ако искаше това, нямаше да правиш нищо и само щеше да стоиш и да й гледаш сеира...А сега ще има да се оправдаваш на всяка крачка, че то не било така, както изглеждало, че тя и Ваня виновна...Пипи направо беше сащисана от наглостта му.

# 17
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

Интересно ми е продукцията защо е позволила на Ивайло отново да нарушава правилата.

# 18
  • София
при мен след седмица 11

+
Стефан, Георги, Живка и Мартина

=
Ваня, Пламен, Кирил и Любо

-
Лора, Коцето и Ралица

Георги печели все повече и повече точки. Бях голям фен на Ангел от миналия сезон (всъщност той беше моят голям и истински фаворит, а не Надя, ама това удобно се забравя) и Георги почна леко да ми напомня на него, макар че Ачо си беше несравнима класа във всяко едно отношение.
Мартина ме трогна по време на трагедията с теленцето, а и не виждам да е толкова черна, колкото някои хора вътре във Фермата се опитват да я изкарат. И нейното е игра и стратегия, да не толкова успешна, но играе жената. А това че не е излизала на Арената, ами не е виновна тя, че другите жени ги е страх от нея.
Стефан все повече ми харесва, а пък Живка се задържа толкова дълго време на плюса само заради цялостната и игра, която е като по учебник. И просто отдавам дължимото към подобен играч, което е рядкост за нашите географски ширини. Голяма рядкост... Всъщност да си го кажа директно. Като социална игра тя ми е в топ 3 от всички формати, нареждайки я до топ играчи като Ваня от Сървайвър и Любо от Къртицата.

На равното няма кой знае какво да се коментира. Там се озоваха хората с най-много плюсове през сезона. Такова падение рядко е имало. Все пак аз съм готов да дам нов шанс и на двамата. И двамата все още имат сериозен шанс за финал и победа, особено Пламен. Кирил победител не виждам как ще стане, но на финал може да се класира ако наистина е толкова добър в битките за което загатна.
Ваня е на равното само заради трите си победи на Арената. А Любо за първи път от много време насам излезе от минуса. Това е така, защото каза някои истини в очите на Кирил и Ивайло и защото ми писна от бъзиците на Иван и Андрей по негов адрес. Разбирам, че е майтап ама взе да става малко прекалено...

Тези на минуса изглеждат като бетон и не знам какво трябва да направят, за да излязат от там. Твърде дълго време се задържаха. Специално за Лора. Обърнете внимание колко точки е спечелила в класацията ми и на кое място се намира в табличката. Без повече коментар за нейното присъствие (или по-точно отсъствие) през този сезон.

# 19
  • Sunshine state
И аз това се питам? Защо позволяват подобни неща? Така и те олекват като коректив. Излиза, че всеки може да ги прави на маймуни и правила няма.
Благодаря за темата!

Интересно ми е продукцията защо е позволила на Ивайло отново да нарушава правилата.

# 20
  • София
А какво е направил Ивайло?

# 21
  • Враца
От както спрях да гледам, заради простотиите на Ивайло, не съм пускала това предаване. Сега се чудя, дали да не пробвам да гледам, но ме страх, че в засада ме дебне Кирил..

# 22
Благодаря за темата.
Гласувах,че Ванчето е пълен провал като фермер и по мое мнение сама си го направи. Първа грешка избра Кирил и Ивайло за евентуални ратаи, Живка правилно й каза още като обяви какво е решила. Ако беше избрала само единия за ратай седмицата изобщо нямаше да тръгне така и нямаше да се стигне до това в момента. Основната й грешка е обаче факта,че изобщо не чува дори хората от нейния лагер каква я съветват ,а продължава да предизвиква Ивайло и Кирил. Всъщност това не знам дали е грешка, сума народ в темата смятат, че Ваня не е имала полезен ход ,друга част я приемат за жертва Grinning

# 23
А какво е направил Ивайло?
Ивайло каза, че ще вземе 10-20 златни медала, обаче настъпа няколко мотики. И един винкел 30 на 30.
Дяволе, да не би да имаш суеверия към числото 13, че пак си кръстил темата 12? Или като Иван си бягал от час по математика.

# 24
  • София
Никаква постъпка от страна на Ваня не може да е аргумент за подобно поведение към нея. Това е. Ясно и просто. Дали се е провалила, дали се е справила няма никакво значение.

# 25
Радвам се, че моите отговори в анкетата са отговорите на масовката. И се надявам следващата седмица да е по-добра за гледане, че тази дори на мен ми беше тегава.

Ваня избра Киро и Ивайло за ратаи именно, защото реши, че вече може да прави, каквото си иска и да заповядва и наказва. Това и изяде главата. Да, поведението на двамата имбецили е осъдително и не може да бъде оправдано при никакви обстоятелства, но това не означава, че Ваня е китка. И преди коментирах, че не разбирам защо нещата се поставят или - или. И двете страни са калпави.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 20:04 от Iseis

# 26
Според мен всичко е преувеличено от страна на Иво и Кирил относно поведението на Ваня като фермер, защото просто няма нужда от фермер. В този сезон фермера има само церемонялна форма, тъй като задачите не оценяват и всеки работи колкото му се работи... няма санкции и т.н. докато преди това не беше така и лесно можеше да се отчете дали фермерството е било успешно и като цяло лесно се идентифицираше ролята на фермера (като успешен или не). Така че всичко е на лична основа спрямо тези отношения.
Относно коментара на Кирил че Цвети например била започнала ратайството си и се интересувала супер много от всичко тоест нищо не мога ама имам желание ...за мен това е егоизъм и чиста проба показност, тъй като преди да е била фермер й е дремело и изведнъж като става фермер изведнъж вече всичко се променя... като е друг на пангара й е все тая с други думи... така че ако Ваня е мързелива браво че  не се промени само защото е станала фермер. Дано все пак ако това е вярно да види грешките си и пробуди интерес към различни задачи във фермата.

# 27
  • на село
Кога ще е финалът, че така и не съм разбрала Blush

# 28
Ивайло и днес в ,,Тази неделя,, отново се държа високомерно и просташки.Хубаво го засече Петя Дикова.

# 29
Честита ни нова тема!
Дяволче мерси!
Надявам се като го няма бавноразвиващия се нещата да тръгнат по добре...

Общи условия

Активация на акаунт