🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 796
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 30
Аз сега гледах промото за утре вечер…каква част от продукцията е сиганина?!?

# 31
Ивайло няма да си го причиня, гледайки участията му в предавания, различни от "Фермата", но от вас разбирам, че продължава да се държи малоумно. Очаквано. Кой знае Богинята какви съвети му е дала. Все пак той е смел мъж. Grinning

Благодаря за темата! Hug

# 32
  • София
Тази година фермерът отговаря главно за прехраната, за нищо друго. Досега не съм виждала да е поемал отговорност за нещо друго. Та, Ваня си спечели 2 щайги, което е доста рядко виждано. Цялата група е нахранена заради нея. Те се сърдят, че за ратаи били само техни хора, ама забравят как Мартина даде разпореждания за същото на Лора преди куиза. Йерархията е да се спазва, особено в предаване, а тук всичко беше погазено и сега се чудим кое било първоизточника... Виновни са от продукцията - още при първото неподчинение - ратаи, втория път - директен първи дуелист. И следващите седмици няма да има проблеми...

# 33
Другата година - all stars! Да спасят формата, че тази, колкото можаха, го очерниха. Няма накъде вече.
Благодаря за темата и анкетата. По инерция кликнах и на иво и кирчо, не мога да избера по-малкото зло. Еднакво противни са ми.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 21:53 от Butterfly_🦋

# 34
Благодаря за темата.😊

Много хубава анкета. Най-трудно ми беше да избера кой се е изложил повече - Кирил или Ивайло. Все пак избрах първия. Той беше инициатора първоначално и негова беше идеята да прави циркове на битките за имунитет.

Решението на Ваня да ги прати двамата ратаи за мен си беше ОК. Освен това плана на Марта и Лора беше същия, но не се осъществи, защото Лорчето нищо не знае.😂😂😂

# 35
Благодаря за темата.
Кирил коментираше негативно дружката си Ивчо по време на дуела, его размятал, агресивно играл.
Предател...видя, че Ивчо губи и започна да го плюе. Кофти характер, не е лоялен към другарчето...Не, че съм очаквала друго.

Иване и Андрей, ако ни го сервирате Кирчо,  целия в бяло за победител,  много ще ви се разсърдя.
Дори и да сте заснели финалните битки с победител Кирчо , още имате време да манипулирате фермерския и зрителския вот, моля...
Не е спойлер, просто горчив вкус в устата.
Не го наказахте, писмо от женичката му слушахме, без да е дуелист, просто за да лъскаме имиджа.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 20:54 от dany_nik

# 36

Ваня избра Киро и Ивайло за ратаи именно, защото реши, че вече може да прави, каквото си иска и да заповядва и наказва. Това и изяде главата. Да, поведението на двамата имбецили е осъдително и не може да бъде оправдано при никакви обстоятелства, но това не означава, че Ваня е китка. И преди коментирах, че не разбирам защо нещата се поставят или - или. И двете страни са калпави.
Ваня избра Киро и Ивайло, точно защото като фермер има това право и може да си избира когото иска. Досега нея как я пращаха на два пъти, в реда на нещата ли беше? И Мартина като подучваше Лорчето двете двойки ратаи да са от другия лагер, пак е нормално? Видно е, че не разбираш проблема, като обсъждаш с какво Ваня е предизвикала двамата имбецили.

# 37

Ваня избра Киро и Ивайло за ратаи именно, защото реши, че вече може да прави, каквото си иска и да заповядва и наказва. Това и изяде главата. Да, поведението на двамата имбецили е осъдително и не може да бъде оправдано при никакви обстоятелства, но това не означава, че Ваня е китка. И преди коментирах, че не разбирам защо нещата се поставят или - или. И двете страни са калпави.
Ваня избра Киро и Ивайло, точно защото като фермер има това право и може да си избира когото иска. Досега нея как я пращаха на два пъти, в реда на нещата ли беше? И Мартина като подучваше Лорчето двете двойки ратаи да са от другия лагер, пак е нормално? Видно е, че не разбираш проблема, като обсъждаш с какво Ваня е предизвикала двамата имбецили.
Видно е само, че не сте разбрала какво съм написала. За мен проблемът не е Ваня или Киро и Ивайло. За мен двете неща са отделни. Нападането на Ваня за мен е силно осъдително и съм го писала нееднократно, няма да се потретвам. В същото време не харесвам Ваня, като човек. Може да си избере когото иска естествено, но ако влагаше и малко разум освен гол инат и “аз ще ви покажа на вас сега”, може би нямаше да бъде осъждана от всички.
Стефан вечра каза какво за него е интелигентност - да можеш да разделяш нещата и да гледаш всяко само по себе си. За мен също е така. За мен Ваня, като поведение и характер е отделно от Ивайло и Киро, като поведение срещу Ваня. Не одобрявам нито едното, нито другото. Виждам, че за вас двете неща са едно и също. Което си е ваше право, но моля да не ми правите лични нападки само, защото моето мнение не съвпада с вашето. Иначе ставаме баш, като имбецилите.

Последна редакция: нд, 28 ное 2021, 21:03 от Iseis

# 38
  • София
Аз така и не разбрах защо решиха да не им оценяват задачите тази година.

# 39
Благодаря за темата.
Кирил коментираше негативно дружката си Ивчо по време на дуела, его размятал, агресивно играл.
Предател...видя, че Ивчо губи и започна да го плюе. Кофти характер, не е лоялен към другарчето...Не, че съм очаквала друго.

А да, снощи и  на мен ми направи впечатление Киро как мъдро заключаваше отстрани - "не става с агресия...егото му е много на Ивайло..."

# 40
  • Бургас
Гласувах за Ивайло, то и Кирил не е цвете, ама този недорасляк ми е топа на топа по арогантност, наглост и простащина

# 41
  • Мюнхен
Поли и Анастасия.

# 42
Да се запиша, то не ми се коментира вече, как се извъртяха някой, че едва ли не Ваня си го проси агресивното поведение и обидите.

# 43
Радвам се, че моите отговори в анкетата са отговорите на масовката. И се надявам следващата седмица да е по-добра за гледане, че тази дори на мен ми беше тегава.

Това е и моето мнение нито едни от тримата Ивайло, Кирил или Ваня е китка. За мен на въпроса кой се изложи най-много единствения отговор е Ваня,защото двамата кретени не са спрели да си излагат цял сезон,а за Ваня поне аз имах по-различни очаквания. Убедена съм,че го прави нарочно,но е супер тъпо това тропане с краче" аз съм фермер,аз казвам". Както е видно почна да настройва и своите хора срещу себе и  утре като слезе от трона "Фермер" да не почне да се чеше по русата главица брей какво стана сега Grinning

# 44
Благодаря за новата тема Simple Smile
Относно анкетата - Киро така изора дъното, че вече няма накъде освен нагоре. Така че, очаквам да стане малко по-бял и добър Grinning

Общи условия

Активация на акаунт