🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 935
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 75
  • Разпиляна във въображението
Много хубави неща прави Ралица, но на мен ми идват малко скъпичко.

Неприятно впечатление ми направи натъртването от страна на Живка, че е сама, когато се скараха на масата за нощните купони. Тогава и Ралица се включи и Ваня, мисля, в разправията, че до късно свети лампата и не могат да се наспят. Живка тогава се изнесе. На няколко пъти каза "аз съм сама". Ами не е сама, но някак се изкарваше жертва без подкрепа от никой, а реално не е вярно.

# 76
  • при късмета
Каква уговорка, Ваня не е маша в ръцете на Живка, че да вика на дуел когото Живка покаже. Живка като иска да отстранява, да ходи ратай и първи дуелист и ще си ги избира както желае.
Така е, но тогава да не поема такъв ангажимент. И Ваня никой не я кара да се съгласява, нали? Имаха разговор, и двете бяха на мнение, че Ваня, ако е на дуел трябва да дръпне Теодора. После обаче се "преоткриха" и Ваня се извъртя на 180 градуса и то 24 часа. По тази линия бяха разсъжденията на Живка, като каза, че гласуването за дуелист е изпълняване на последния ангажимент, поет към Ваня, защото е обещала. Можеше още тогава и тя да се отметне, но си спази обещанието, въпреки, че Ваня не го направи.
Иначе е повече от ясно, че всеки ще избира когото иска и ще си фермерството както иска. Последиците са си за него все пак. Нищо, че до сега не е имало дуелист, който да си е избрал опонент без съвети

# 77
Ралица не се е обръщала срещу Ваня.
Ох, радвам се да го науча, защото ми е симпатична. Simple Smile

# 78
Благодаря за темата!Отново страхотно оформена и с достатъчно информация.
   АНкетата също ми харесва.За мен Кирил се изложи повече - той влезе с висока заявка за себе си ,а се показа като един...цървул.Докато  ,аз лично, не очаквах нищичко от Ивайло - невъзпитан, арогантен г.з
   За мен Ваня си е виновна за проваленото фермерство.Ми не става само с любов и светлина, ако имаш претенции да мотивираш хората , трябва да разчиташ душите и емоциите им.Не го направи.Не е моят човек, не я харесвам.НО нищо не оправдава вербалната агресия и поведението на онези двамата .
   Георги и Живка - ми добре й казаха нещата, добре останаха с нея на масата, макар че Ваня се държа арогантно - хрупа и се хили.Мисля, че никой не дължи вече на никого нищо. Всеки си следва своята игра,което не пречи да се разбираш с хората вътре.Пример Стефан. Но този човек е на светлинни години от повечето вътре.
   Искам Стефан фермер , дуел за жена -ратай Живка и Марта.Марта ратай и на дуел.

# 79
Ами прекали Ваня, с гоненето от масата, с тягостната атмосфера, и въпреки, че дори Живка и го каза в очите наистина нищо не пипна да прави. Със сигурност не ми  е фаворит за победител в сезона. Живка и Пламен са ми от ден първи  до днес.

Кой изтрил снимките на Теда, мъжът и ли? Много дебела работата, ако е така

# 80
  • София
Не само Ралица, но и Ваня ще се сдобие с много клиенти като излезе.

# 81
Не само Ралица, но и Ваня ще се сдобие с много клиенти като излезе.

Може, но не съм й в таргета.
В профила си Кирил показва интересно място в Габрово. Дали още съществува? https://m.facebook.com/JivoTvorstvo?_ft_=mf_story_key.9936746741 … D&__tn__=CH-R
Виждам, че проектът е на жена му, но последната публикация е преди година.

Последна редакция: пн, 29 ное 2021, 11:48 от Mama xxl

# 82
На ТеДа- плетката измислици- премислиците!
Голямата любов, идеалното семейство и ТОЙ... нямал време да я гледа.
Това вече си е за темата с вицовете.
Розовият балон не се спука, той гръмна.

# 83

Къде гледате нещата на Ралица?

# 84
  • Разпиляна във въображението

Къде гледате нещата на Ралица?

https://chashaclub.bg/about/

# 85
Надявам се Стефан ще е фермер на седмицата. 🙏

# 86
Благодарности!
Много хубава победа на Стефан!

# 87
Хубави са на Ралица нещата. Стават.
На мен лично ми е трудно да се прехласна по тях, не са моята "чаша чай" Simple Smile, така да кажем.
Също така, смятам, че се е поизхвърлила лекичко с цените.
Но й пожелавам много поръчки и реализирани проекти!

# 88
  • София
Тази година нямам толкова време да гледам Фермата, главно битките. И май повечко чета тук. Освободи си малко време да гледам и някой друг епизод, но много натоварващо, ужас, не ми се е случвало така досега.
Малко извън това, към Дяволо по-специално... Радваш ли се, че не те взеха?
Съжалявам, ако са те питали и си отговор ил.

# 89
  • Асеновград
Благодаря за темата , както винаги аз със закъснение да се изкажа.
Чудесен дуел Урааа.......Наглецът Иво си заминава до .. ,,Богинята,, .
А как хубавко ми поплакаха и отборът на ,,готините,, . Рев смъркане....супер супер.
Браво на Стефан дано стане той фермер.
Иван много яко се шегува с ,,Урко,, , но си мисля че той не разбира подигравките.
Лора много моля да спре да крещи като луда: Даавааай....какви са тези напъни какво е това чудо???
Общо взето доволна съм от епизода.

Общи условия

Активация на акаунт