🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 73 009
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Чакам Видовден аз. кирил е ясен - дава си сметка, че на по-голяма сцена и толкова зрители посмъртно няма да попадне и се раздава в захлас, не може да се спре, сега му е паднало. Обаче.... какво да излезе от грозен, зъл, противен човек? Това представлява, това носи в себе си, това и излива навън, друго няма.
Бих предположила, че на база образованието си поне би трябвало да знае, че думите нараняват по-силно и смъртоносно от оръжие и много по-мъдри хора от нас са казали, че е добре да се ползват за три цели - да лекуват, да благославят и да помагат. Но кирил е невъзпитано бездушно влечуго.

# 1 006
  • Другата България
Мартина ако била фермер, щяла да стане....рано???
Бега бе!

# 1 007
Коцьо как си личи къде са му талантите - в лапането на маркуча и гълтането.

# 1 008
Бега бе!
Тя направи дупка в леглото тогава.Не стана от него

Последна редакция: пт, 03 дек 2021, 22:13 от MG18

# 1 009
  • София
Още гледам вчерашния епизод. Ванчето мирна, добра, ма започна да псува. Чистенето на листа изисква усилия, почти равни на 0, защо пак омрънка света? Прекалява вече, държи сметка, много жертва взе да го играе.

# 1 010
  • Другата България
Бега бе!
Та направи дупка в леглото тогава.Не стана от него
Именно.

А оня пияницата как кълне Ваня, майкооооууу!
Това не е престорено, това е съвсем искрено, и именно заради него е плашещо.....

# 1 011
Ваня псува, щото й избиха нервите, а не щото е тежко да изметеш листата.

Честно казано още ми е странно Мартина и Ралица как стигнаха до финала. От кьоше на кьоше, без грам зор и бам.

# 1 012
  • Другата България
Монологът на диаманта с каква цел беше?
А Гошо ще го запомня с тома постоянно чешане по....доматите на диаманта.

# 1 013
  • София
Не харесвам Кирил, ама не харесвам и хора, които се правят на жертва.

# 1 014
Аз ще кажа само едно за търсене на вината във Ваня и това е, че тия, които я търсят тая прословута вина, дори не могат да се съгласят помежду си. Едни казват, че била прекалено устата и провокативна, а другите, че била прекалено тиха и смирена, докато поема обидите. Тази липса на консенсус само показва, че каквото и поведение да показваше, това нямаше да промени абсолютно нищо, щото тя е била и по-отворена на моменти, и по-скромна в други. Това не доведе до никаква промяна и по-добро отношение към нея.

# 1 015
  • ново
Айде ония двамата лилипути заговориха за sms-и. Да се подготвяли хората. Да бе! Който има излишни пари за sms, моля да го прати за Българската Коледа или някой DMS ❤️

# 1 016
Кирил нямал нужда от хора..., ми Кире и хората нямат нужда от теб! Що ли си мисли, че това е лошо...
Приканват ни да гласуваме, ми няма да си дам вота и да им пълня гушите след този провален сезон.
Лошото е, че подобни взаимоотношения  наблюдавам сред младите хора, което е трагично.

# 1 017

Честно казано още ми е странно Мартина и Ралица как стигнаха до финала. От кьоше на кьоше, без грам зор и бам.

Мен ми е чудно защо на хората им е чудно как този и онзи бил останал. При така направения регламент, две седмици преди края половината участници още са в играта, съвсем нормално е вътре да бъка от всякакви индивиди, не само топа на топа. Grinning

# 1 018
  • Другата България
Живка вече се вижда на финал, започва да "изтрясква".....мдаа.....

# 1 019
Ако бях на мястото на Ваня и аз щях да очаквам някаква подкрепа от моя лагер. Ако беше нещо инцидентно може би не, но при такъв продължителен тормоз със сигурност. Представете си Гоорги да обижда и да бълва такива змии и гущери срещу Лора, Теодора, Мартина. Съмнявам се, че техният лагер щеше да си мълчи по този начин?

Общи условия

Активация на акаунт