🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 13 (28.11 - 05.12) 🐄

• 72 813
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 335
  • София
И аз това се чудя за Стефан, каква фермерска седмица, много знаем ние какво са свършили в нея, ще го запомним само като мижитурка и страхлива мишка.
O, аз няма да го запомня така.
На мен Стефан  много ми харесва, особено как разсъждава и колко е спокоен. Нито го смятам за мижитурка, още по-малко за страхлива мишка.

Скрит текст:
Имам едно усещане че е на левия бряг, това още при представянето. Нямам идея дали е така, за мен няма значение всъщност, просто исках да питам дали на някой друг така се е сторило.
И аз имам такива съмнения, Хексе. 😃

# 1 336
Светлината е номер едно. Grinning
Ванче, ти ли си? Вече съм за теб, да си знаеш!
По-скоро е Tick Tock.
Много народ се е регнал наскоро, само заради тази тема. Laughing
На моменти имам чувството, че Ралица съзнателно губи.

Да, аз съм, кърлежчето 😀Ех, разкрихте ме. Много сте добри!
И после защо не се ваксинирали хората в България 😄

# 1 337
Светлината е номер едно. Grinning
Ванче, ти ли си? Вече съм за теб, да си знаеш!
Не.
Живка или човекът на Живка.
Поне пише грамотно.
Сравнение с кого пише грамотно?

Казва се "в сравнение с кого" 🙂

# 1 338
  • earth
1. Чета тук коментари, че Ваня трябвало да работи повече. Глупости!  Работата, за която им се “плаща” е участието в предаването, което включва всички елементи, включително и двубоите. В този смисъл Ваня е свършила много работа.

2. Като си купи шалове вместо да ги изплете тя създава работни места Simple Smile По-добре за икономиката, за тези, които плетат и тези, за които са (ще получат по-качествени шалове).

3. Стефан постави задачата за метенето по унизителен начин, който имплицираше вина у Ваня.

# 1 339
И аз това се чудя за Стефан, каква фермерска седмица, много знаем ние какво са свършили в нея, ще го запомним само като мижитурка и страхлива мишка.
O, аз няма да го запомня така.
На мен Стефан  много ми харесва, особено как разсъждава и колко е спокоен. Нито го смятам за мижитурка, още по-малко за страхлива мишка.

Скрит текст:
Имам едно усещане че е на левия бряг, това още при представянето. Нямам идея дали е така, за мен няма значение всъщност, просто исках да питам дали на някой друг така се е сторило.
Да.
Но откровените му симпатии към Винету ме разколебаха.

# 1 340
  • София
А а Ваня плетеше. Заяде се, но останалите пропуснаха да го отбележат. Стефан умишлено го направи.
Никак не я харесвах Ванчев, но все по-симпатична ми става.

# 1 341
  • Варна
Но откровените му симпатии към Винету ме разколебаха.
Жената - мъж. Wink

# 1 342
Коментираха се цените на съдините на Рали, че са високи. Високи ще са, това е ръчна изработка, произведение на изкуството, пък 60-100 лв кифлите ги дават за един сешоар, маникюр, масаж. Тези предмети остават във времето и покачват стойността си.

# 1 343
И аз я нарекох терминатор, но всъщност не е толкова силна. Съперниците й са слаба ракия, дет са вика, така че няма да и лесно срещу Живка и Мартина. Много задобря, сигурно и звездите и помагат, че и дърветата, бе цялата вселена е с нея, но ще я озорят двечките лелки на финала. На нея волята й е много голяма. Упорита е като магаре. Заслужи си овациите, но определено не ми е харизматична личност. Ако беше така щеше около нея да се въртят мъжете и жени. Няма притегателната сила на такива хора. Макар да и се възхищавам на качествата, не мога да я харесам. Е ако трябва да избирам между нея и Марта ще предпочета Ваня. Но по вероятно е да не гласувам, защото ще съм съучастник на всички тези гнусотии.

# 1 344
  • София
Браво на Ваня! Размаза брутално мис глина! Simple Smile

Познах този път, бях за нея и мислех, че ще спечели, а другите нека продължават да я подценяват, чак смешни стават вече. Grinning

След този дуел съм почти убеден сам за себе си, че Ралица е вкарана заради грънците и е имала шпалир от продукцията да не я номинират, докато не направи всички възможни съдове за монасите.
Дори Цвети имаше по-координирани движения от нейните. Никакъв шанс за финал, камо ли победа, така че нейната битка беше да си направи реклама и развие бизнеса. Лошо няма, успех и желая. Сръчна е  в ръцете, позитивна и лъха на един аристократизъм от нея. Но като зрител няма да я запомня с нищо. Реално проспа целия формат. И ако не бяха сцените с алкохола (явно хиперболизирани от продукцията) щеше да е напълно незабележима, което за мен е сериозен минус.

Ваня ме шокира как се справи само с 3 курса в играта с менците и кобилицата. Това е рекорд. Досега никой не е минавал само с 3 курса.

Ваня заслужава и трябва да е на финал. Има 4 спечелени дуела (изравнен рекорд с Хепи Ванче) и 2 звезди като фермер на седмицата. Ако след 4+2 отпадне на полуфинала ще е срамота и голям минус за Иван и Андрей. В смисъл, че трябва да си пипнат правилата. Ама това го говорихме и миналия сезон. За повтарящите се дуелисти и ратаи...

Моята прогноза за ратаи:
Най-логичното е да са: Кирил и Коцето, защото Ваня не ги харесва, но Коцето ще му е трета поредна седмица и няма да е морално и според мен няма да го направи. Това ще е брутално просто. А пък Кирил ще го пожали, за да и е по-спокойна седмицата.
Така че прогнозирам: Стефан и Любо. Защо? Ми ей така, нямам особени причини. То няма кой знае колко опции. Георги няма да е със сигурност и то остават Стефан, Любо и Пламен и просто избирам първите двама.

# 1 345
Браво на Ваня, страшна е! Въпреки че искам Живка да победи, се надявам последният женски дуел преди финала да бъде между Живка и Мартина, нека по-добрата да победи. Ваня заслужава място  директно на финала, също така заслужава и победа. Тя се доказа много на арената.
Стискам й палци - и на нея, и на Живка. И все пак мисля, че ако Ваня стигне финал ще победи и то повече от заслужено.

# 1 346
  • София
От рождения ден на Лора Simple Smile

# 1 347
И аз мисля, че Стефан ще е един от ратаите, да видим, дано да се е поучила от грешките си, защото тоя магерешки инат, който ѝ помага в битките я проваля в живота и общуването с хора. Ако се научи да не върви вечно с рогата напред може и да ѝ се получат нещата.
Другият ратай може би ще е Коце или Любо. Киро и без тва няма да свърши нищо, неговите драми ще са други. Нямам търпение да гледам мъжки дуели, там има повечко интерес и непредвидимост. Ваня срещу калпавите си съперници и десет победи да има някак не ми интересно, защото още на първата битка става ясно кой ще бие. С Дорчето нещата бяха на кантар, ама Дорчето се оказа по-тъпа, отколкото я мислех и това наклони везните в полза на Ваня. При мъжете, изключая Коце, всички имат шансове срещу останалите. Дори Стефан, защото където не му стига сила компенсира с фокус и мисъл. И искам да видя кой ще прилапа Коцко. Надявам се вече да го разкарат тая седмица, че много се заседя. Кире ако си иде също, нещата ще са бонбон. Но Киро е силен съперник на дуелите та не знам.

# 1 348
  • София
Богинята ли съзирам на последната снимка?

# 1 349
  • София
Че как без нея Wink
Абе много красиви жени съзирам на това парти и как са се издокарали, ммм.

Животът зад Фермата.
Епизод 36: Как фермерите си представят, че изглеждат по телевизията?

Неизлъчвани кадри

Животът зад Фермата.
Епизод 37: Мирон меси содена питка

Общи условия

Активация на акаунт