На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 36

• 81 184
  • 760
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте, ходили сме доста пъти до Одрин, но въобще не съм обръщала внимание къде има магазин за техника, нещо като нашите Техномаркет/Технополис. Може ли да ме ориентирате?

# 196
Vestel  е техен магазин за техника.

# 197
Здравейте!
В Турция сме ходили само два пъти на почивка,с агенция.
Сега изкушени и ние обмисляме да видим какво толкова има в Одрин.
Смятате ли,че ще успеем да се справим сами без да знаем турски,без да търсим нещо конкретно,може би да
огледаме и все пак да си вземем това-онова.
Или е по-добре да поразпитаме и се уговорим с някой познат,който е запознат?

# 198
  • Стара Загора
Здравейте, ходили сме доста пъти до Одрин, но въобще не съм обръщала внимание къде има магазин за техника, нещо като нашите Техномаркет/Технополис. Може ли да ме ориентирате?

Има магазини в Марги и в Ераста.
Иначе по главната има няколко за техника по-малки

# 199
  • Бургас
Здравейте!
В Турция сме ходили само два пъти на почивка,с агенция.
Сега изкушени и ние обмисляме да видим какво толкова има в Одрин.
Смятате ли,че ще успеем да се справим сами без да знаем турски,без да търсим нещо конкретно,може би да
огледаме и все пак да си вземем това-онова.
Или е по-добре да поразпитаме и се уговорим с някой познат,който е запознат?

Ще се оправите. Ние с мъжа ми също ходихме за първи път до Одрин съвсем сами миналия месец. С навигация и питане се справихме. Няколко младежа спряхме на улицата, които говореха английски. В магазините знаят и малко български, та си купихме всичко което бяхме решили. Сега го карам да отидем още веднъж, но ми се опъва. 😄

# 200
  • Сопот
Здравейте, тук съм, ако мога да получа отзив скорошен.
Бяхме в Одрин предния уикенд. Харесахме диван от Vessee мебели. Сега много умуваме дали да го поръчаме.

Има ли хора в групата, които са си взимали мебели от Vessee и дали препоръчват или не.

Ние поръчахме диван и два фотьойла преди година. Заради мерките и празниците малко се забавиха, но всичко пристигна добре опаковано. Много сме доволни.

# 201
  • Варна
Момичета и момчета, тотално съм ви изтървала. Връщам се да дочитам, но междувременно да питам...

Понеже никога не ми се е налагало нарочно да търся, а ще трябва да помогна на приятел, имам питанка за пердета в Одрин.
Знам, че има няколко щанда на петъчния пазар, но става дума за събота.
На съботния сякаш също имаше 1-2 места с такива артикули. Или греша?
Отделно знам за магазина на ТАС на успоредната на главната, от другата страна на Алипаша чаршия.
В Марги няма, сякаш...
А в Ераста има ли?
И къде другаде да я насоча? Ако пропускам някое място, споделете, моля.

[/color]

За температура и настинка - Сашета Oledro hot. Доволна съм и от тях и се зареждам, когато ходя. Помагат доста бързо и не се налага да се приемат дълго.

blue.angel, откъде купуваш Оледро хот? Преди месец, като ходихме, имах поръчан от приятелка (същата, с пердетата). Е, проверих поне в 7 аптеки и навсякъде ми пробутваха Тайлол хот, а това го нямаха.

Ние за настинка си ползваме А-ферин (форте и синус), за гърло - също спрей Майезик, за нос - Отривин спрей. Последния път взех Илиадин, тъй като с Отривина беше "фабрика проблем". В момента го пробвам, за да знам дали да взимам вече и от него. Доволна съм. Илиадинът е с Оксиметазолин, а Отривинът - с Ксилометазолин. С активното вещество на Отривина ми дадоха Nasovine, но не съм го пробвала още, за да изкажа мнение. Вероятно няма да е кой знае каква разликата, но производителят е различен.

# 202
  • Стара Загора
Момичета и момчета, тотално съм ви изтървала. Връщам се да дочитам, но междувременно да питам...

Понеже никога не ми се е налагало нарочно да търся, а ще трябва да помогна на приятел, имам питанка за пердета в Одрин.
Знам, че има няколко щанда на петъчния пазар, но става дума за събота.
На съботния сякаш също имаше 1-2 места с такива артикули. Или греша?
Отделно знам за магазина на ТАС на успоредната на главната, от другата страна на Алипаша чаршия.
В Марги няма, сякаш...
А в Ераста има ли?
И къде другаде да я насоча? Ако пропускам някое място, споделете, моля.

На съботния пазар има няколко щанда.
На успоредната на главната (от другата страна на Алипаша чаршия) са няколко магазина също.
От долната страна на Ераста, откъдето се излиза от паркинга (малко по-вляво) има магазин за пердета.
И ако не се лъжа на същата улица, от Ераста към складовете съм виждала магазини.

# 203
  • София
Още един магазин има на улицата преди са свиеш за ТАС, шият на място и пак са на сносни цени, избора е голям. Това е снимка как изглежда магазина.

# 204
Оффф, пак съм аз 🙄 Извинявам се, но още неща ми поръчаха, а не знам от къде /освен Мигрос/
- хубава баклава
- ядки /за предпочитане сурови/
Досега винаги сме ходили на разходка, както се казва, но сега явно ще се пазарува.

# 205
Здравейте, тук съм, ако мога да получа отзив скорошен.
Бяхме в Одрин предния уикенд. Харесахме диван от Vessee мебели. Сега много умуваме дали да го поръчаме.

Има ли хора в групата, които са си взимали мебели от Vessee и дали препоръчват или не.

Ние поръчахме диван и два фотьойла преди година. Заради мерките и празниците малко се забавиха, но всичко пристигна добре опаковано. Много сме доволни.

А къде се намира магазинът?

# 206
Здравейте отново, опитах се да си извадя HES код, обаче ми иска адрес, а ще пътувам с цел шопинг в събота. Не ми разрешава да продължа  нататък с регистрацията. Проблем ли е, ако просто напиша случаен адрес или....?

# 207
  • Стара Загора
Здравейте отново, опитах се да си извадя HES код, обаче ми иска адрес, а ще пътувам с цел шопинг в събота. Не ми разрешава да продължа  нататък с регистрацията. Проблем ли е, ако просто напиша случаен адрес или....?

Хващате от нета адреса на Ераста, например или някой хотел

# 208
Здравейте отново, опитах се да си извадя HES код, обаче ми иска адрес, а ще пътувам с цел шопинг в събота. Не ми разрешава да продължа  нататък с регистрацията. Проблем ли е, ако просто напиша случаен адрес или....?
Отговорили са ти. Копираш от Букинга адрес на хотел в Одрин.
Essentiall последното си пътуване не купих лири от България. Имах отпреди около 1000. Тръгнах с евро и карта. На-изгодно е да плащаш с карта. А евро можеш да обмениш в Ераста, ако е събота - на синия пазар, във всеки златарски магазин в центъра.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 21:41 от sevgito

# 209
Никой ли не е обменял Евро в Одрин?

Общи условия

Активация на акаунт