На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 36

• 81 107
  • 760
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравейте,
този уикенд планираме да посетим Одрин за пазар и се чудех дали ако отидем в неделя вместо в събота ще работят магазините ? Възнамаревам да купя: сирена, маслини, евентуално плодове, ядки, перилни препарати, дрехи и каквото ни хване друго окото. Синия пазар мисля да го пропусна, заради лудницата. Дали в неделя изобщо ще е по-спокойно и подходящо ?

Благодаря предварително!

# 331
  • Бургас
Направихме си антигенни тестове, служителката записа в системата номерата на задграничните ни паспорти, но не виждам в сертификата да фигурират тези номера. Дали няма да се окаже проблем на границата?

# 332
Направихме си антигенни тестове, служителката записа в системата номерата на задграничните ни паспорти, но не виждам в сертификата да фигурират тези номера. Дали няма да се окаже проблем на границата?
Няма проблем, спокойно!

# 333
  • Варна
Привет!

Снощи писах, но бях изтрита.

Бяхме в Одрин в събота. Уморихме се, но понакупихме това-онова. Имаше празни рафтове, имаше и липси в аптеките. Нищо фатално. Лекарствата намерихме в съседни аптеки, а от магазините липсите преживяхме.
Имам много да разказвам, но няма да се хабя, за да не нараня нечии чувства.

Бъдете здрави!
Весели празници!

# 334

Заповядайте, всички.Надявам се да съврши работа и да не казва лелята от касата "Йок",хахаха[/img]
За първи път чувам за кодове за намаление в Мигрос.

# 335
  • Mostly in my mind
Привет.
В четвъртък, живот и здраве, се гласим да ходим в Одрин. Исках да попитам Уайкикитата в Ераста и Аутлета, които са, имат ли Ноmе секция? Благодаря.

# 336
  • Пловдив
Барбарита, Много благодаря за споделената карта! Предполагам, че мога да я покажа като снимка от телефона си на касата и ще отразят намалението на промоционалните стоки?

Цитат
Цитат на: Балли в сб, 11 дек 2021, 08:01
Момичета, кой е турския аналог на Кело кот- силиконовия крем за белези? Медеказола го знам, търся силикон гел.

Дано не ви подвеждам, мъжът ми днес се връща от командировка в Истанбул и се надявам да е намерил това, но дали е гел не знам, нямам опит с въпросния крем , тук видях че е към 60-70 лв и като ми излезе и в Турция решихме да провери, за белег от скорошна операция ще го ползвам.
MomOfTwo,Много благодаря за указанието! Мислех, че в Турция на го предлагат, защото го бях поръчала на приятелка, която обиколи три аптеки и никъде го нямаше. Ще си го включа в списъка за следващия път.
Аз път открих, че предлагат Дерматикс гел за белези 15 гр. на цена 105-110 лири. Купих си два от него и един ScarEX gel, също за белези.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 13:54 от Балли

# 337
  • Бургас
Привет.
В четвъртък, живот и здраве, се гласим да ходим в Одрин. Исках да попитам Уайкикитата в Ераста и Аутлета, които са, имат ли Ноmе секция? Благодаря.

Има отделен магазин Waikiki Home в Ераста. Отново е на първия етаж, срещу другия им магазин.

# 338
  • Mostly in my mind
О, чудесно. Много благодаря. Simple Smile

# 339
  • Бургас
Имам много да разказвам, но няма да се хабя, за да не нараня нечии чувства.

А, не така! За нашите чувства не те ли е грижа?

# 340
Разбира се,че може да свалите снимката на телефона си и да я покажете на касата,тъкмо ще изглежда достоверно,че е ваша и ще я използвате а аз ще се радвам,че ще съм в услуга на повече хора.

# 341
  • Пловдив
Картата може да се използва до 2 пъти на ден и е много вероятно да чуете "йок" без да се заяждат и без да ви мамят.
Лично аз не съм сигурна дали може да се използва снимана.

# 342
  • Бургас
Картата може да се използва до 2 пъти на ден и е много вероятно да чуете "йок" без да се заяждат и без да ви мамят.

За това сигурна ли сте ?
В четвъртък, в Люлебургас използвахме моята карта за 3 различни сметки!
В моята сметка имаше отразени намаленията, но аз я използвах втора - не съм сигурна, на третия дали са му отразили намаленията!

# 343
  • Стара Загора
Чак пък снимана карта. Ама моля ви се, ще обеднеете ли с 20 стотинки?
После се чудим що ни гледат накриво и не са любезни.

# 344
  • Пловдив

За това сигурна ли сте ?
В четвъртък, в Люлебургас използвахме моята карта за 3 различни сметки!
В моята сметка имаше отразени намаленията, но аз я използвах втора - не съм сигурна, на третия дали са му отразили намаленията!

Преди пандемията използвахме аз и приятелката ми моята в Ераста, след това в Кипа не успяхме, момичето на касата знаеше български и ни каза, че сигурно вече съм я ползвала два пъти и си купих нова.

Общи условия

Активация на акаунт