Домакини 79/ Топли и уютни празници

• 54 353
  • 737
  •   1
Отговори
# 270

Наздраве момичета Kissing Heart Да сте живи и здрави! Благодаря за прекрасните пожелания Heart
Преди години от вас научих, че имам имен ден Laughing Аз си знам, че е когато падне първия сняг - за деня, за седмицата, за месеца, за годината LaughingLaughingLaughing
Важното е да има празнични поводи за усмивка Heart Eyes

# 271
Студ да ти свирнат ушите,настана сякаш изведнъж по обяд.Сняг за нашия град.Не вЕрвам,но ако се случи ще документирам! И сега виждам,това" Аз си знам, че е когато падне първия сняг - за деня, за седмицата, за месеца, за годината"! Името не ми отговаря на сезона! Нито сега,нито април съм готова за сняг!
Лейди,жива и здрава да си!
Днес имаш право да ти се изпълняват желанията,та ако е удобно,спомени така между другото,снега да падне другаде....да речем в Африка или при БабТи Smiley
Марулета,това ми звучи много страшно.И ми хрумват много нехуманни идеи.Бездомно куче от глад не прави такива поразии.Тези животни са учени на нещо.Или има някой с тях.Някой съсед,няма ли камера? Много ми намирисва на команди.

Добър вечер!

# 272
  • Германия
.........................или при БабТи Smiley
....................
TriumphMisc GunSign No Entry
Някой си проси боя усещам.

Марулета, слагайте камери. Това е много опасно, явна са обучени кучета. И на мен ми идват нехуманни идеи, но не към кучетата, а към собственицети им

Лейди, вземам най-високата чаша. Не знам какво си наляла в нея, но ми хареса чашата.

Да бе, Вио защо не пише вече тук. И Хортензия ни заряза

# 273

Добро утро!
След успешните ми маслени бисквити с пресни боровинки, днес ще правя за първи път ричарели - да видим дали ще се харесат.
БаЯ - високата чаша е обикновенно за десертно вино - аз вече открих сезона с port wine /повече го харесвам от sherry wine/ - та наздраве! Не се чуди - аз съм спътницата на Дядо Мраз Laughing
Мако чувала ли си се с Вио?

# 274
Аз шЪ си взема чай с ром, че ми е много студено.
  Вие май ще се окажете прави, като се замисля.И двата ми убити заека са само убити.И кокошките на съседа също.Не са ядени.
    Аз видях едното куче -огромно,охранено животно.И аз имам нехуманни идеи, но те животните не са виновни.А собственикът,само да го разберем......Имам подозрения, кучето ми прилича на едно определено, ще видим.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 13:56 от марулета

# 275
  • при късмета
Добър ден!
Не, Калинче, не съм я чувала. Вчера във ФБ беше пуснала пост за РД на Дея.
И аз не знам всички именни дни, ама ФБ и вайбър се грижат за уведомленията
марулета, страхотна снимка. Дано се оправите бързо и с двата проблема

2 дни се боря със сертификата на шефа, че от понеделник са присъствено и най-после го извадих. Само оправдания, никой никаква работа не върши.
И с котката отново се боря, сложихме украсата и разбира се, пак не я хареса Joy На всичко отгоре сме забравили на масата в хола купичка с фъстъци, всичко беше разпиляла по земята. Ако вдигна дивана сигурно ще излезе, че катерица гледаме

# 276
Така да ми се преядоха фъстъциииии....
Марулетка, страхотен кадър.

# 277
Марулета Heart EyesKissing HeartHeart

# 278
  • Германия
Добро утроооооооо, ма то май вече е добър ден
От сутринта дебна някой да пише, щях да пускам кафето аз, ама не ми дава да пиша нов пост, а мразя да се редактирвам и допълвам от предния ден.

Лейди, усетих се как ти е името, ти си дала добри жокери.

Марулетка, подобни снимки винаги са ме разтапяли и колкото е по-голямо кучето, толкова е по мила гледката. Милата черна душичка, сигурно не смее да мръдне. Но като и гледам погледа, никой не би се осмелил да посегне да пипне малката. Уж мило гледа, ама казва не се и опитвай.  А малката като започне да лази, тогава какви клипове ще снимате. Във ФБ все ровя за подобни клипчета да се наслаждавам.

И на мен ми се доядоха фъстъци. Ма ко, я ни пусни снимка но твоята катерица Kissing Heart

Хайде да не си чупя хатъра (така май се казваше) от мен едно обедно кафе

# 279
  • при късмета
Хич не обича да я снимам, винаги гледа лошо
Скрит текст:

# 280
Ето и последното фото на наш Марсел.

# 281
  • при късмета
Мария, ако ги съберем, ще си направим далматинец Joy

# 282
Мако,мно-го    страшно гледа тоз твоя маркиз.Или маркиза!
   Аз досега си мислех,че Лейди се казва Калинка!Хахаха, ама съм шемет!
   Всички доста се тревожехме как ще се спогодят куче и бебе, и как ще разделят щерката.Айра е като сянка на дъщеря ми.Но няма проблем, пупу.Дъщеря ми ,както съм ви казвала, е много спокойна и с двете.
   Вземам си обедно кафе и да кажа,че много ми харесват чашките.Аз си търся красив сервиз за кафе, но все не намирам моя.Аз нямам и време да обикалям по магазините,но от това,което гледам в нета,все нещо не е моето.А тези ми харесват.

# 283
  • при късмета
Женска е. Трябва да има някакво равенство у нас Joy

# 284
  • Германия
Мария, ако ги съберем, ще си направим далматинец Joy
Така както са снимките една след друга, си помислих - дяволчето и ангелчето са това Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт