Магазин Sinsay - тема 2

• 51 150
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
А тези от вас, които са връщали пратка с наложен, къде въвеждате IBAN? Всичко останало го разбрах, но тази част в описанието им я няма никъде.

# 316
Гащи само имам от две в комплект ,на Стрейнджър тингс са.Днес не знам какви са дошли,не помня какво поръчах

# 317
# 318
За колко време идват в момента поръчките?
Последната ми поръчка е от 8.12 пристигна на 15.12. Поръчах я в офис, защото на адрес идват с още 4, 5 дни закъснение.

# 319
Поръчах този пуловер https://www.sinsay.com/bg/bg/9374e-39x/sweter-k-si. Изобщо не ми харесва на живо, а в сайта доста ми хареса.
Много е тънък и цвета е по-тъмен и различен, може би по-скоро като керемидено червено, а в сайта изглежда розов и го дават като dusty rose.
И аз го получих, харесва ми, материята е приятна за мен, стегната, но умален с 1 размер. Цвета е същият като на снимката от сайта. Много зависи как ви е настроен дисплея. Гледам го от телефон.

# 320
А тези от вас, които са връщали пратка с наложен, къде въвеждате IBAN? Всичко останало го разбрах, но тази част в описанието им я няма никъде.

Въвежда се, когато правиш заявката за връщане през сайта.

# 321
https://www.sinsay.com/bg/bg/3365f-99x/faux-leather-joggers

Някоя от вас дали има този кожен панталон и дали е читава кожата, днес бях в магазина, но го нямаше, имаше други кожени, които бяха ужасни от към материя.

# 322

Благодаря. Хич не ми се връзваше да чакам куриер, мислех направо да ида в офис. Ще изчакам и някой връщал в магазин да каже как се процедира с IBAN-a в такъв случай, че като ги гледам колко са описателни..

# 323
Вероятно се процедира по същия начин, просто като начин на връщане избираш, че ще върнеш в магазин, а не чрез куриер.

# 324

Благодаря. Хич не ми се връзваше да чакам куриер, мислех направо да ида в офис. Ще изчакам и някой връщал в магазин да каже как се процедира с IBAN-a в такъв случай, че като ги гледам колко са описателни..

Без значение дали ще върнеш в магазин, ти ще я пуснеш в офис или ще дойде куриер на адрес, трябва да си попълниш заявкатаа за връшане в сайта и там да си въведеш данните.

# 325
Благодаря!

# 326

Без значение дали ще върнеш в магазин, ти ще я пуснеш в офис или ще дойде куриер на адрес, трябва да си попълниш заявкатаа за връшане в сайта и там да си въведеш данните.
Аз не съм попълвала заявка за връщане - директно отидох в магазина с принтната фактурата ,от която преписаха номера ,отбелязаха нещо и си ми я върнаха.
Освен ако се е променило за 2-3 седмици??? Но аз си бях платила с карта и цялата информация си я има в системата им ..може би за това ...

# 327
При плащане с карта е ясно, чудех се, за когато е с наложен. Изяснихме го, благодаря! Успешни покупки на всички Wink

# 328
  • Пловдив
https://www.sinsay.com/bg/bg/3365f-99x/faux-leather-joggers

Някоя от вас дали има този кожен панталон и дали е читава кожата, днес бях в магазина, но го нямаше, имаше други кожени, които бяха ужасни от към материя.
Преди време поръчах кожен клин от дамската номерация за дъщеря ми, в момента не го намирам. Първо го видях в магазин и много ми хареса. Кожата е мека и приятна.

# 329
Кожата на показания панталон ми се струва кофти ,изглежда евтино.За да има добър вид кожена дреха,трябва да стои структурирано ,тази кожа малко като "лигава " ми се вижда.Разбира се ,това е мое мнение .На НМ са хубави кожените неща .

Общи условия

Активация на акаунт