Магазин Sinsay - тема 2

• 51 251
  • 745
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Колко време след като пратката е получена при тях изпращат мейл, че са я получили? Пратката ми е пристигнала при тях на 19-ти и от тогава нищо... Писах им, получих автоматичен отговор и пак нищо. Има ли къде в профила да си попълня IBAN? Нищо не откривам. По телефона също не мога да се свържа. Няма да повторя да поръчам от тях със сигурност 🤬

# 91
Пратката ми дойде и съм адски разочарована. Блузата ми е огромна, но ще я дам на свекърва ми, която тежи с 20 килограма повече от мен. Смятайте за каква разлика става въпрос. Даже се чудя дали и на нея няма да и е голяма. Не мисля, че ще поръчам пак...

# 92
  • Варна
Пратката ми дойде и съм адски разочарована. Блузата ми е огромна, но ще я дам на свекърва ми, която тежи с 20 килограма повече от мен. Смятайте за каква разлика става въпрос. Даже се чудя дали и на нея няма да и е голяма. Не мисля, че ще поръчам пак...

Може ли линк към тази блуза и кой размер поръчахте? Grinning

# 93
Dareland не знам точно тази колко е голяма, но имам тази: https://www.sinsay.com/bg/bg/7725f-07x/kubek-si и поне по снимка ми изглеждат приблизително еднакви.

# 94
Ето блузката, която взех при поръчка номер 1 преди месеци

Събота очаквам следващата, сестра ми повечко паръчва, аз гледам да не разглеждам, че не ми е нужно нещо,хаха и да не ме блазни само зяпането,хаха

# 95

Може ли линк към тази блуза и кой размер поръчахте? Grinning
Размер М поръчах, заради описанието в таблицата.

https://www.sinsay.com/bg/bg/3930f-44x/bluza-k-si?algolia_query_ … 26df326e9b557f960

# 96
Аз гледам само как дрехите стоят на моделите, никакви таблици. Обикновено те са облечени с най-малките размери... С в повечето случаи.

# 97
  • Пловдив
Много интересно...напр. за показания суичър. Пише да не се пере на повече от 30* и да не се центрофугира...защо?

# 98
Мисля че, тази таблица е за всички дрехи,т.е няма как по нея да се определи. Аз обикновено копирам номера и търся в полския им сайт, там е описано колко е висок модела и кой размер носи и така ми е по-лесно да се ориентирам или преценявам по това как стои на модела. Тази блуза ми изглежда че е по-широка, а и често моделите са високи над 175см

# 99
Днес получих от ЧП поръчката ми-горничка за детето,за мен бикини и бюти блендери .Хич не е зле,блендерите ги съпоставям със среден клас дрогерийни -биват.Бикините са супер за цената си ,горничката ме очарова доста

# 100
SatisfiedSatisfied
Dareland не знам точно тази колко е голяма, но имам тази: https://www.sinsay.com/bg/bg/7725f-07x/kubek-si и поне по снимка ми изглеждат приблизително еднакви.
Благодаря! Ама като гледам размерите, то е направо саксия, не чаша за кафе. Satisfied

# 101
  • София
Днес получих от ЧП поръчката ми-горничка за детето,за мен бикини и бюти блендери .Хич не е зле,блендерите ги съпоставям със среден клас дрогерийни -биват.Бикините са супер за цената си ,горничката ме очарова доста

Аз тяхно бельо не съм взимала. Може ли да дадеш отзив за качеството, всъщност дантела или памучни си взела?

# 102
Грешката си е моя, че не съм преценила. Подведох се по таблицата. Както и да е. Иначе цветът и материята са приятни.
И само за сравнение прикачвам снимка на блуза, която ме по мярка и тази🤭

# 103
  • София
Може би просто и е такъв модела на блузата oversize

# 104
Аз чакам също бельо и едни дамски пижамки, едната за подарък.

Общи условия

Активация на акаунт