Магазин Sinsay - тема 2

• 51 175
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Вчера с код си поръчах само бикини и шапка .В мъжкото нищо не ми хареса ,даже по-скоро към младежко бих го причислила.
Якето ми,суитшърта и играчките не съм ги взела още ,днес ще мина и ще умувам дали ми трябва девето яке ,било то и за без пари.

# 211
  • София
Айде и аз поръчах

# 212
Този коледен суитшърт на Мики и аз му се каня откакто са го пуснали и то заедно с панталонките в същия цвят, защото май са мекички и ватирани, обаче ту ги слагам в кошницата, ту ги махам...
Ще чакаме снимки реални да го видим. Blue Heart

# 213
  • София
Аз с кода нищо не си харесах, но пуснах още 2 поръчки. Халат имам розовия. Супер е. Е, малко тъничък пак, но пък е красив. Simple Smile Поръчах сега тези с качулките.

Най-после заредиха номера на кремавото яке:
https://www.sinsay.com/bg/bg/1431f-01x/kurtka-k-si

Яд ме е , че не го хванах на 40% намалението, но си поръчах 2 цвята на редовна цена. Пак си заслужава.

# 214
  • София
Пончи Като го получа ще кача снимки.

# 215
  • Пловдив
Аз днес получих превод за върната поръчка, пристигнала при тях на 19.11. Ужасно са бавни.

# 216
Бебсън, аз исках малък размер цвят пудра от същото яке на минус40
Нямаше, ама няма да взема на тая цена, не ми се вижда толкоз пари ...
Честно казано не са им уау нещата, но е зарибявка да си цъкаш и така да пазариш.

# 217
Оле ,толкова ли е смотано?

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 15:23 от Bobchita

# 218
Него ли чакаш?Якето?😀

Не мисля,че е смотано, просто е по- ок ако е по-ниска цената, хихи
Не мисля,че рецикл.полиестер е 25лв

# 219
Аз чакам ей това ,ама ако ще е голям боклук хич май да не го вземам 🤔

Черно поръчах .

# 220
Това е друго, не знам материята, трябва да видя.Аз като цяло мисля,че качеството не е уникално, ама те и цените не са супер високи де, тъй че...
Доволна съм от нещата,които взех, но не мисля,че ще са издръжливи за дълго време.
Аз пък пижамата не съм гледала от какъв материал е.Ще видя.
Взех си бельо, съхне, ще го видя и него как ще е, поне бе на минус 40,хаха.
Имам и 4 тениски от там, още от лятото, бях объркала че съм взимала от синсей, а то било от орсей и имам една любима от орсей и като ходих в мола и взех три различни...ами онази от орсей е плътна и качествена , т.е след пране си е същата, а тези имам чувство,че ще се скапят бързичко.

Малко е като пепко и джордж, имам за малката дрехи на джордж, ами мега качество спрямо пепко е за мен.

# 221
И аз тъй казвам,за тия пари колкото изкарат.После рециклирам,все пак не е дреха от трицифрена сума ,че да я мисля .

# 222
Да.
Видях сега, пижамата е памук изцяло, а това яке е също рецикл. полиестер.
Розовото яке, което взех за зор заман,не че нямаме, за малката е също такова като материя и май пише да не се пере,хаха
Но поне бе минус40 и дойде към 11лв

# 223
Капитонираното якенце дойде. Много нежно. Лекичко е, за зимата става ако отдолу се облече ватиран суитчер, иначе ще държи хладно. Модела е къс с дълги ръкави. Ръкавите ги навиваме, а иначе като дължина и е до дупето... Т.е. догодина като ръкавите и станат точни, якето ще и стои късо. Излезе ми 12лв с 40% отстъпка.
Скрит текст:

Това панталонче ме изненада приятно. Изглежда добро като качество, освен това има лека ватичка вътре. Незнайно защо си мислех, че е супер тъничко за пролет.
Скрит текст:

Този суитчер на Спайдърмен е супер разочарование. https://www.sinsay.com/bg/bg/0101f-33x/spider-man-sweatshirt
Кофти качество. Стои ми малко по-лигав на пипане отвън, иначе има лека ватичка вътре. Абсурдното му е, че това е момчешка блуза, а кройката е дълъг ръкав и късо като дължина... Къс и широк. Грозна работа. Пристигна смачкан, вижда се от снимките...
 И другото което е: в сайта цената му е 10.90лв, а на етикета пише 8.90лв.

Скрит текст:

# 224
При дъщеря ми е същото за якето,  хаха, 1 към 1, ръкавите ги навивам.

Общи условия

Активация на акаунт