Магазин Sinsay - тема 2

• 51 164
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
Поръчките ми от 28 и 29.11 бяха още вчера тук, но днес ги взех. Доволна съм от нещата. Малкия е на 5м.,но не сме ходили на консултация отдавна та затова поръчах 3-6м.,та ще ги носи малко сигурно, но все пак съм доволна. Ризите поръчах Хс размер, може и във Ххс да вляза, но ме беше страх да поръчам по-малка. По принцип нося С. Идват ми дълги, но нося и загащени ризи така че не ми е проблем. За тези пари съм повече от доволна. Розовата ми излезе -40% на 10.70лв. Ако някой иска мога по-късно да кача снимки, че бебешките неща са вече в пералнята. Едната риза и блузата за баткото ще са коледен подарък от свекървата, блузата му става и ще му е комплект с панталона от същата серия.

# 226
Аз чакам ей това ,ама ако ще е голям боклук хич май да не го вземам 🤔

Черно поръчах .
Не е зле якето,но 35 лв не бих му дала,взех го с код за нов акаунт .Оставям си го ,понеже вчера продаадох едно в олх.

Суичера е супер ,хеле за тия пари,но не е ярко жълт,а имам такива кецове,нищо.Охра е .

Тази блузка е супер .

Пантофките стават ,на НМ са по-хубави ,но двойно по-скъпи .Пак бих взела от Синсей ,особено ако не се скапят в пералнята,но не вярвам.
Дървени пъзели за 7 лв-идеални,прожектора не сме пробвали.

# 227
  • София
И якето за 25 и това за 35 лв си заслужават според мен. Специално това олекотеното - еми няма такава цена. Нито в Bershka, нито в HM, нито в Stradivarius, нито в други подобни. С код е 21 лв.

# 228
Bobchita готино е прожекторчето, сега го взех нашето и го изпробвах. Моят сега е на тема светлини и фенерчета и ще му хареса доста.

# 229
И якето за 25 и това за 35 лв си заслужават според мен. Специално това олекотеното - еми няма такава цена. Нито в Bershka, нито в HM, нито в Stradivarius, нито в други подобни. С код е 21 лв.
Бебсън,аз пазарувам ужасно много .За 34 лв имам палто Онли,за 35 кецове Скечърс и двете с по 100 лв намалени.За 38 лв имам яке от Gang,просто много дебна преди да купя .Да ,за редовна цена няма яке от 35 лв,но с кодове и отстъпки се намира и на GAP за 48 лв.Януарските намаления на НМ няма да коментирам,теди беър палто имам за 35.Просто съм зарината от дрехи и като ми омръзнат ги продавам,за да имам място за новите на които не мога да устоя .
Якето което показах,не е топ,но наистина за тези пари не е зле.
Хармони,нашата пък се страхува от светлини и то от скоро ,но ще пробваме довечера,че не намирам отвертка да сложа батерии.Пантофки обаче ще поръчам още едни за у дядо й .

# 230
Бобчита, аз чакам същата, само че в тъмно розово. Поръчах С , отговорят ли, че не искам да е съсвем по мен, всяка гънка да ми личи?

# 231
  • София
Имам същата, но в черно и е доста по мен. Аз също съм С размер.

# 232
Ами тесен е модела ,по тялото е .

# 233
Имам едни пантофки на ХМ, розови, нищо особено. Страх ме беше в пералнята, та ги прах на ръка .
https://www.sinsay.com/bg/bg/2939g-12x/kurtka-k-si
Доволна съм, хубаво стои и е топло.
Моето е ХЛ, но аз съм си едра, 180 см, 83 кг. и вече не рискувам с по малки номера. Гледах днес подобни в Пепко, но бяха по грозновати.
За ММ едни чехли и кожен портфейл със закопчалка, евтини и прилично качество са.

# 234
На някой връщали ли са му липсващи артикули във физически магазин? Направих голяма поръчка, всико ми пристигна, освен една долница на пижама.

# 235
Здравейте. Някоя от Вас да е поръчвала това детско яке размер 110?
Интересува ме дължината на ръкавите,тъй като не е описано в таблицата с размери. Никога не съм поръчвала нищо на тази марка и не знам дрехите дали си отговарят или са уголемени,или умалени!?!?!?

# 236
Точно такова яке нямаме, но мисля че якетата си отговарят на размера - малката е 125 см и яке 128 и е точно , големият е 146см и 152 му е точно. Имам вече 4-5 якета от там за децата ,но от капитонираните и те не се свиват. Това конкретно,мисля че го гледах в the mall - , може и някъде другаде да го има -не знам реално дали инфото с наличностите е вярна. Най- добре е с мерене, но пак не е гаранция ,че няма да се свие при прането.

# 237
Много ме е яд - исках тази пола за Коледа и миналата седмица я бях сложила в количката и тъкмо да поръчам, нещо стана и на другия ден беше изчерпана във всички размери. Съмнително. Днес я виждам отново, но няма да дойде навреме (вече пише 10 работни дни доставка, тогава бяха до осем). Правят си каквото си искат с тия наличности.

Някой има ли я иначе?

https://www.sinsay.com/bg/bg/4119f-79x/spodnica-k-si

За пръв писах вместо моя адрес, адреса на офиса на спиди до нас. Да видим какво ще стане. Плащам с наложен.

# 238
  • София
Аз винаги офис на Спиди давам. Идват си там пратките без проблем.

# 239
Точно такова яке нямаме, но мисля че якетата си отговарят на размера - малката е 125 см и яке 128 и е точно , големият е 146см и 152 му е точно. Имам вече 4-5 якета от там за децата ,но от капитонираните и те не се свиват. Това конкретно,мисля че го гледах в the mall - , може и някъде другаде да го има -не знам реално дали инфото с наличностите е вярна. Най- добре е с мерене, но пак не е гаранция ,че няма да се свие при прането.
Благодаря! Значи ще и е малко. Голямата ми дъщеря е на 5г.,117см,а от якето има само размер 110 за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт