Магазин Sinsay - тема 2

• 51 168
  • 745
  •   1
Отговори
# 255
И аз също имах такава пратка. 😄
Миналата седмица пък получих два чифта детски ботуши - дори минах с колата през Спиди, защото очаквах пак голям кашон, а те бяха в плик.

# 256
Ама и вие угодия нямате. Назад се оплакваха за счупени неща, сега опаковани добре /уж/ и пак криви.

# 257
Тук чупливо няма, за 3 дреболии кашон пълен с хартии.Има за какво да се коментира.

# 258
  • Варна
Дънки и шапка получих миналата седмица, бяха в плик. Това с кашона е абсурдно.

# 259
Поръчах този пуловер https://www.sinsay.com/bg/bg/9374e-39x/sweter-k-si. Изобщо не ми харесва на живо, а в сайта доста ми хареса.
Много е тънък и цвета е по-тъмен и различен, може би по-скоро като керемидено червено, а в сайта изглежда розов и го дават като dusty rose.

Има ли опция връщане на парите в акаунта в сайта?

# 260
  • Пловдив
Знае ли някой дали това яке е дебело и топли?

https://www.sinsay.com/bg/bg/3972f-97x/kurtka-m-si

# 261
Някой ако е купувал мъжки връхни дрехи ххл ,ако може да ми измери дължината от рамо до рамо .Много ще съм благодарна.И също така да ми каже,за какъв горе-долу калибър мъж е купувал.

# 262
Момичета, чудя се как да откажа поръчка, която според мене още не е изпратена и няма и да дойде до Коледа? Писах им учтиво на Месинджъра на ФБ на английски - отговарят автоматично на полски... Изобщо явно няма никаква комуникация. А ако не си приема поръчката просто? И без това не е предплатена.

# 263
Поръчах този пуловер https://www.sinsay.com/bg/bg/9374e-39x/sweter-k-si. Изобщо не ми харесва на живо, а в сайта доста ми хареса.
Много е тънък и цвета е по-тъмен и различен, може би по-скоро като керемидено червено, а в сайта изглежда розов и го дават като dusty rose.
Една съфорумка тука писа, че е получила в бяло и много й харесва. Аз чакам същия цвят като вашият и се чудя да го приема ли изобщо. Материята ли не ви хареса? А отговаря ли си размера според вас?

# 264
Момичета, чудя се как да откажа поръчка, която според мене още не е изпратена и няма и да дойде до Коледа? Писах им учтиво на Месинджъра на ФБ на английски - отговарят автоматично на полски... Изобщо явно няма никаква комуникация. А ако не си приема поръчката просто? И без това не е предплатена.

Когато ти изпратят СМС от Спиди чрез линка в него можеш да я откажеш, нищо не се плаща.

Иначе може да опиташ да се свържеш с тях по телефона.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 10:45 от B𝕒н𝕦л𝕦я*

# 265
Току що получих този имейл, то и до сега беше безплатна 😃 или може да имат предвид, че от утре вече няма да е безплатна

# 266
  • София

Моята върнаха, че е отказана и сега получавам мейл, че е изпратена към куриер..Пълна лудница.
Отдолу има форма за контакт да се свържеш и писах, че вече не желая да я изпращат. Другият вариант е директно като ви дойде съобщение на Вайбър от Спиди да си я откажете с линка.

# 267
А на мен са ми забравили втората поръчка - тя е само една гривна, мина много време. Чудя се дали да им напомням, вече ми е все едно и не е платена...

# 268
  • have faith and be patient ..
Абе като казахте полски.. Постоянно имам обаждания от Полша.. Които ест. Игнорирам и блокирам номерата.. Мисля че са някакви измами, та да ви се е случвало да ви звънят от сайта от полски номера за нещо?

# 269
За първи път пазарувам от sinsay.com.  Е , разбира се не очаквам нещо уал (предвид ниските цени) , ама заради безплатната доставка реших да поръчам някои неща.

Последна редакция: вт, 14 дек 2021, 17:51 от fire lady

Общи условия

Активация на акаунт