Магазин Sinsay - тема 2

• 51 167
  • 745
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Абе като казахте полски.. Постоянно имам обаждания от Полша.. Които ест. Игнорирам и блокирам номерата.. Мисля че са някакви измами, та да ви се е случвало да ви звънят от сайта от полски номера за нещо?

Съмнява ме да звънят от Полша. Ако има нещо, ще се свържат с БГ кол центъра и те се обаждат на нас.

# 271
Момичета, чудя се как да откажа поръчка, която според мене още не е изпратена и няма и да дойде до Коледа? Писах им учтиво на Месинджъра на ФБ на английски - отговарят автоматично на полски... Изобщо явно няма никаква комуникация. А ако не си приема поръчката просто? И без това не е предплатена.
Най- лесно е, когато ви дойде смс, от Спиди ви пращат един линк. Влизате и има поле откажи пратка. Друг вариант е да изчакате куриера да ви се обади и му кажете, че я връщате.
И аз опитах да се свържа с тях, но прецених , че не ми се набутва с разговори и изчакване на линия 100 часа. Те ми пратиха е- мейл, че поръчката ми е анулирана и не дължа нищо.

# 272
katerichka29, I.R., B𝕒н𝕦л𝕦я*, много ви благодаря за отговорите! Ще я откажа от линка на смс-а когато дойде! Simple Smile

# 273
Днес и аз взех поръчките си. Два календара с бижута (сребърни), бяха в кашон и си пристигнаха здрави. Другата пратка беше в плик (портфейл за мен, ботуши за бебето и една блуза пак за мен). Доволна съм, до сега не съм имала проблем с пратките. Чакам още една пък ще видим тя как ще е.

# 274
  • София
Може ли някой, който му е дошла поръчката със Спиди да ми лаже дали изпращача е Ел Пи Пи? Чудя се дали е Синсай, за да я откажа...

# 275
Синсей е, да.

# 276
  • София
Благодаря много

# 277
Поръчах този пуловер https://www.sinsay.com/bg/bg/9374e-39x/sweter-k-si. Изобщо не ми харесва на живо, а в сайта доста ми хареса.
Много е тънък и цвета е по-тъмен и различен, може би по-скоро като керемидено червено, а в сайта изглежда розов и го дават като dusty rose.
Една съфорумка тука писа, че е получила в бяло и много й харесва. Аз чакам същия цвят като вашият и се чудя да го приема ли изобщо. Материята ли не ви хареса? А отговаря ли си размера според вас?
И аз четох това мнение.
Да материята не ми харесва и цвета също, на някой друг може и да му хареса или пък да му стои добре, не знам. Според мен си отговаря на размера.
На снимката в сайта също така ми изглеждаше по-мек. В някои сайтове примерно H&M от две поръчки с едно и също нещо са получавали различно качество материя и размер, а е уж един и същи (размера), за този сайт не знам има ли такива случаи.

Ако не ви бърка после връщането, го вземете за проба поне.

# 278
  • Тра-ла-ла
Може ли някой, който му е дошла поръчката със Спиди да ми лаже дали изпращача е Ел Пи Пи? Чудя се дали е Синсай, за да я откажа...
Ел Пи Пи са - Sinsay, Mohito, Reserved, House, Cropp

# 279
Минавам да се похваля с последните поръчки. Всичко е супер, особено шапките в розово и зелено, и черният пуловер с дантела. Всичко дойде в пликове, без последната най-малка поръчка - чаша и чаршаф в огромен кашон, но поне е здрава чашата.Relieved

Но нещо ме подразни доста с тези техните цени - чаршафа, който сега взех на 14.90, по етикет е 10.90 лв,  а беше 12.90 предния месец. Тотално объркване! Rolling Eyes
Много неприятно, макар че са писали за разлика в цените на сайта, това е нова колекция и не би трябвало да има такова разминаване, но...

# 280
Днес получих превод от пратка върната на 22-ри ноември Grinning

# 281
Таман на време!

# 282
  • Пловдив
-30% на избрани коледни артикули Simple Smile
Пак има какво да се хареса Simple Smile

# 283
  • София
Аз онзи ден за пръв път бях в техен физически магазин, на Южен в Пловдив. Много ми хареса, но бях супер скромна.🤣
Скрит текст:

Мисля, че и чорапи на децата взех, но не съм сигурна, че както са ми се наредили Пепко, Синсей и Кик там вече не помня кое откъде беше. 😀

Иначе за Sinsay не знам, но от ХМ са ми звъняли от чужбински номер, така че не е невъзможно.

# 284
-30% на избрани коледни артикули Simple Smile
Пак има какво да се хареса Simple Smile
и аз го получих
Та метнах едни ромпъри за детето, един кош за играчки и едни коледни играчки и поръчах, ще видим как ще са и кога ще пристигнат

Общи условия

Активация на акаунт