Магазин Sinsay - тема 2

• 51 160
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Пфф, тъкмо да направя поръчка и съм натиснала плащане с карта вместо нп - опитах се да върна назад и сега не ми дава да си вляза в профила...

Тъпо - сега като натисна да променя начина на плащане, не мога да променям нищо - дава ми само да финализирам, като платя с карта. Е, няма карта - те губят!

# 286
Та метнах едни ромпъри за детето, един кош за играчки и едни коледни играчки и поръчах, ще видим как ще са и кога ще пристигнат
Мерси за коша за играчки, и аз поръчах. Отдавна искам да взема някакъв, че сега ги държим в един опърпан кашон. Не ми пречи, че е коледен, мисля да го ползвам целогодишно. Идеално ми е, спестявам си ходене по магазините.

# 287
30 те процента на коледни стоки важат ли в магазините?

# 288
Не мисля

Аз кошът го искам за коледната ни фотосесия,хихи
Иначе имаме, но разбира се и на този ще му се намери пълнеж

# 289
Синсей са ми оправили поръчката - нали им писах в контактната форма, че я анулирам, защото не мога да избера наложен платеж, но ако могат да го променят - да пращат. Преди малко получих имейл, че е потвърдена.

# 290
  • София
И аз се изкуших днес пак с тези отстъпка. Някои коледни неща пак.

Някой има ли тези боти?
https://www.sinsay.com/bg/bg/0760h-03x/botki-k-si

Тези чорапи се оказаха блестящи и не толкова меки, но ще ги задържа. Simple Smile
https://www.sinsay.com/bg/bg/7757f-01x/socks-2-pack?algolia_quer … 14dbf9c10bf0a7940

Някой питаше за чорапите "един размер". Аз имам тези и са ми точни. 38 номер съм. Според мен и 39 ще станат и за другите ще са малки.
https://www.sinsay.com/bg/bg/7756f-83x/socks-2-pack?algolia_quer … 85170a5545faeb367

# 291

Това получих на имейла

# 292
  • Пловдив
Пфф, тъкмо да направя поръчка и съм натиснала плащане с карта вместо нп - опитах се да върна назад и сега не ми дава да си вляза в профила...

Тъпо - сега като натисна да променя начина на плащане, не мога да променям нищо - дава ми само да финализирам, като платя с карта. Е, няма карта - те губят!
Случвало ми се е и на мен. Анулирам веднага през бутона в сайта и поръчвам отново.

# 293
Тюю, таман харесах едни пантофи Гринч за милото-неземно Козироже ... така му заспиват, и няма неговия номер. Егати!
Но други неща ще забърша.

# 294
От петата ми поръчка вече се налага да върна някои неща. Отворих сайта да видя какво, как и да ви питам за обобщение, пък то вече има опция връщане в магазин. Някой възползвал ли се е? Струва ми се доооста по-удобно от описаната тук процедура и безкрайното чакане, да не говорим за факта, че пратката може и да иде в obuvki.bg...

# 295
От петата ми поръчка вече се налага да върна някои неща. Отворих сайта да видя какво, как и да ви питам за обобщение, пък то вече има опция връщане в магазин. Някой възползвал ли се е? Струва ми се доооста по-удобно от описаната тук процедура и безкрайното чакане, да не говорим за факта, че пратката може и да иде в obuvki.bg...
Аз връщах куфар -още същия ден май го одобриха и след 2-3 дни имах и наредени парите. ( В Сф ДъМол).

# 296
Днес получих превод от пратка върната на 22-ри ноември Grinning

Значи аз другата година да ги чакам . За първи поръчвам през сайта им и се налага да върна цялата пратка . От физ. магазин съм пазарувала преди 2 месеца , сега поръчах същия размер за детето , но всичко е малко .

# 297
А как бяхте платили? Моите поръчки са с наложен. Не знам защо си представям  че ще броят пари на касата Simple Smile И с iban ли трябва да съм подготвена, ако връщам в магазин?

# 298
  • Бургас
Месец след като върнах поръчката ми възстановиха парите. Имаше писане на имейли и обяснение.

# 299
Не съм връщала в магазин, но бях чела някъде, че дори и в магазин да се върне стоката отново се връщат парите по банков път.

А как бяхте платили? Моите поръчки са с наложен. Не знам защо си представям  че ще броят пари на касата Simple Smile И с iban ли трябва да съм подготвена, ако връщам в магазин?

Общи условия

Активация на акаунт