Магазин Sinsay - тема 2

• 51 130
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
Тази пола е много красива на живо - https://www.sinsay.com/bg/bg/4119f-79x/spodnica-k-si

# 331
Здравейте, за пръв път се опитвам да върна нещо и не съм съвсем сигурна справих ли се, макар че четох назад.
Избрах опцията "връщане с куриер", генерира ми формуляр с инструкции на кой адрес да ги пратя, въведох IBAN и т.н., в крайна сметка ги занесох до офис и ги върнах за тяхна сметка. Въпросът е, нали няма да дойде и куриер?

# 332
Поръчах тези пантофи

Така изглеждат,ужасни са,но не ми се занимава да връщам.Струват колкото кутия цигари все пак,но други пантофи на Синсей имаме е са в пъти по-хубави .Пак на тази цена са.

# 333
При нас си ходи боса, хихи.Имаме от Лидл едни с номер са й големи понеже са от др дете, като нови са, на вилата при нашите ги ползва повечко.
Аз май ще поръчам една раничка от сайта, че имам детенце познато, което ще има РД и да добавя към други неща, иска ми се и нещо плюшено и готино, но не откривам от къде ...
Раничката е с уши и опашка на зайче.

# 334
  • Пазарджик
Здравейте, за пръв път се опитвам да върна нещо и не съм съвсем сигурна справих ли се, макар че четох назад.
Избрах опцията "връщане с куриер", генерира ми формуляр с инструкции на кой адрес да ги пратя, въведох IBAN и т.н., в крайна сметка ги занесох до офис и ги върнах за тяхна сметка. Въпросът е, нали няма да дойде и куриер?
Възможно е.На мен ми се случи два пъти за една седмица. Те даже си бяха приели и двете поръчки. Като ви звъни куриера му кажете,че вече сте ги върнали.Не съм имала проблем. Получих си парите за първата вълна на пратка,сега чакам и парите от втората.

# 335
Поръчките вече се изпълняват по-бързо, имам 2 поръчки направени във вторник и сряда, които вече са в офиса на Спиди.

# 336
Аз имам съобщение, че във вторник Спиди ще ми донесат едната поръчка. Нямам опция за офис и не знам да има автомати, които са ми наблизо.

# 337
Има ли вариант да канселирам поръчка, която е със статус in progress, но все още не е изпратена?

# 338

И аз съм й хвърлила около, цветът е страхотен поне на снимката, в магазина видях бежавата, но не ми допада много цветът. Поне човек може да се ориентира за номер.

# 339
На живо е още по-красив 🥰

# 340
  • Варна
Е дайте реална снимка на тази пола, не дразнете така Grinning

# 341
Чудих се,маех се и пуснах още 1 поръчка, заради подаръка, той е януари, но мисля че ще пристигнат нещата до срещата ни с моята приятелка.
Ще споделя мнение като дойдат нещата.
Пуснах с 15проц.от още 1 мейл.

# 342
  • русе
Как  ги  получавате  тези  15% за  първа  поръчка,  при  мен  на  имейла  няма  нищо?

# 343
Като се абонираме за известия от сайта.

# 344
  • have faith and be patient ..
. .

Много съм разочарована, якето дойде преди дни, както всичко ново мина през пералнята, обърнато на опаки, сгънато и сложено в торба за пране, това извадих..
Някой друг купи ли го, ето линка https://www.sinsay.com/bg/bg/8605e-gld/kurtka-dz-si?algolia_quer … 6d2e7fa8449ec2cf0, на етикета пише да не се пере, но за мен това е абсурдно за дреха..

Общи условия

Активация на акаунт