Закачане с колега

• 3 943
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
Да не стане от закачка- плачка. Горчив опит и остатъчен горчив привкус. Много е хубаво, докато сте в началната фаза със пеперудите и флиртчето....после става ад, като се виждате и не се поглеждате, като ти засяда буца в гърлото ,особено ако се е насочил към следващата колежка. Тогава някой трябва да напусне.

Последна редакция: ср, 01 дек 2021, 10:24 от happy doc

# 16
Ако се закача само на работа и повече от седмица - отсвирвай. Чака да му пуснеш и да те запише в списъка със забивки.

# 17
Ся, си мисля че и Брат Пит да ми стане колега и да ми се кланя три пъти дневно, не бих склонила.
Ценен урок получих, и то на дърти години.

# 18
Ще се ожените и ще имате 5 деца. Честито.

# 19
  • Варна
От вълнението разбирам че това ти е приятно. Ако съм познала отвърни му на закачките. Ако не приеми че има хора за които флиртът е по-сладък от всичко друго. Каква зодия е колегата ти?

# 20
Здравейте искам да попитам,от няколко време колегата ми все се закача с мен, гледа ме постоянно не знам какво трябва да значи и все си мисля,че ме харесва но ако беше така щеше да ми пише постоянно моля за отговори защото колегите ми си мислят ,че има игра между мен и него а аз не мисля, че е така
Или този е много слаб сваляч, или ти си с албански реотан.
В какво се изразява "закачането"?

# 21
Ако колегата не е женен, давай смело, покани го на кафе.... Simple Smile

# 22
Айде отиде ли поне да му поискаш един телбод, да пофлиртувате Hug

# 23
Достатъчно по темата.

Общи условия

Активация на акаунт