Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 870
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Благодаря за новата тема, Радика! Flowers Hibiscus
Надявам се да не се изкуша и да не думна нещо в последния момент. Уж съм си обещала да кротувам и без нови парфюмни покупки този месец, та ще видим!
Мдаа, обещах си аз, ама не стана. Май се очертава да завърша годината с нов любимец, който реших, че си заслужава да бъде включен към колекцията ми -  Naxos! Sparkling Heart

Отделно очаквам няколко мостри от BDK (определено са ми любопитни след като се запознах с Pas Ce Soir (Прекрасен плодово-дървесноамбров парфюм). И тук да похваля Essenza Nobile. Бързи доставки, сравнително голямо разнообразие и на мостри.

За Скарлет нищо лошо не мога да кажа - пускала съм една поръчка досега, която беше доставена учудващо бързо. Предполагам, че покрай празниците навсякъде е лудница и има забавяния! Особено в Спиди! Сещам се покрай един Черен Петък как ми бяха пренасочили пратката в някакъв друг офис, защото нямали място в желания от мен. Да не говорим за закъснението. Просто съм се въоръжила с търпение.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 07:59 от Scintillia

# 331
Леле, аз това Лили го бях забравила,имам поръчка от 21.11 в профила ми е чакаща.Дали изобщо ще дойде,не страдам обаче!

# 332
  • София
Имам няколко поръчки от Скарлет, всичко е в срок на годност, дори им остава още предостатъчно време, над година. Дотук нямат засечка при мен с нищо.

# 333
Здравейте, проследих темата, понеже търся парфюм за съпругата си.
След като разгледах българските и чуждестранните сайтове се спрях на германския Flaconi, понеже имам регистрация в сайт за доставки от Германия, но при въвеждане на адрес за доставкавъв Flaconi, полетата са силно ограничени до име, фамилия адрес и поща. В българския сайт за доставки обаче всеки потребител има и един потребителски номер с който удостоверяват пратките към кой точно акаунт са (става въпрос за Доставям.ком) . Не видях в описанието дали някой е поръчвал от Flaconi и използвал ли е сайт за доставки.
Ще съм благодарен на някаква информация по въпроса.
Благодаря!
Пазарувала съм  от Флакони с превозвач от Германия, ID номера го написах в полето Adresszusatz/Firma

# 334
  • София
Изкуших се да поръчам от флакони.де. Не съм поръчвала от този сайт и останах неприятно изненадана, че не ми прие картата. Има ли някаква тънкост с плащането? Опитвам се да платя с мастъркард, изтича след повече от година, има наличност и с нея плащам без проблем в много други немски сайтове.

# 335
Аз платих с PayPal, за да нямам проблеми с неприемане на карта. Мисля, четох тук за такъв проблем.

# 336
  • София
Аз платих с PayPal, за да нямам проблеми с неприемане на карта. Мисля, четох тук за такъв проблем.
Благодаря! Изобщо не бях скролнала под плащане с карта, стана с пейпал. Сега ще си имам подарък от мен за мен Шалимар и Aqua Allegoria Flora Salvaggia Simple Smile

# 337
Момичета, поръчах от Essenza Nobile едно мини и различни мострички. Когато поръчвах, минито беше налично. Сега влизам да проверя поръчката и чукнах върху него и го дава, че не е налично и ще бъде едва след 15 работни дни. Мога ли сега да не си получа поръчката до края на годината?
Ще пробвам да пиша в Support , дано отговорят бързо.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 20:20 от Dari_77

# 338
И с PayPal понякога има проблеми при плащане във Flaconi.de, но много рядко.

# 339
  • Пловдив
Добро утро на групата! Искам да поръчам парфюм на половинката, но най-изгодно го намирам в сайта на Шанел. Някой поръчвал ли е някога от там (притеснява ме дали ще дойде преди празниците)?
Не мога да го открия по български сайтове, мисля само в Нотино, но там цената е с 80 лв. отгоре...
https://www.chanel.com/ro/fragrance/p/123640/allure-homme-sport- … e-toilette-spray/
В Sephora има Chanel. Точно този аромат поръчах на ЧП, само че травъл сайз: 3 х 20 мл. Поръчва се по телефона, изпращат на същия ден и доставката е на следващия. Малко е неприятно, че доставката се заплаща и когато поръчваш неща за над 300 лв ти е леко обидно да даваш 10 за доставка, но … предвид отстъпката бързо ми мина обидата Simple Smile
Извинявай, но може ли линк? Убих се да търся и всичко е 0 results found.

# 340
  • София
Момичета, поръчах от Essenza Nobile едно мини и различни мострички. Когато поръчвах, минито беше налично. Сега влизам да проверя поръчката и чукнах върху него и го дава, че не е налично и ще бъде едва след 15 работни дни. Мога ли сега да не си получа поръчката до края на годината?
Ще пробвам да пиша в Support , дано отговорят бързо.
Аз имах подобен казус с AusLiebe миналата година и за съжаление чаках над 1 месец. Най-добре ще е да им пишеш наистина, те най-добре ще могат да те ориентират кога смятат/могат да пратят. Може да си имала късмет и да си закачила последното мини в наличност. Simple Smile
Аз още си чакам поръчката от Spray Parfums и ще си почакам доста, дали са ми дата за доставка чак 16.12 от UPS. Sad Бях останала с впечатление, че доста по-бързо идват нещата. Все пак тая някаква надежда малко по-рано да дойде пратката (поръчах на 26.11, шипнаха на 06.12 уж).
Вчера поръчах парфюм от Fashion Days - и от тях чакам вести, вчера и днес не шипнаха, дано поне те са по-бързи.

# 341
Klodilia, благодаря за включването. Съмнявам се, че съм имала късмет, защото срещу всяка мостра има цена, само срещу минито нищо. Иначе в общата сума е включена цената. Ще видим, какво ще отговорят. Трябваше да е последна поръчка за годината, може да стане първа за следваща година Disappointed .

# 342
Feelinsosexxy, Sephora нямат БГ сайт, аз гледах във френската версия (sephora.fr) защото мейла им е с разширение fr и реших, че може да са им едни и същи артикулните номера. Звъниш им и поръчваш по телефона. Питаш дали имат конкретния артикул, милилитри, цена, … накрая им диктуваш адреса за доставка и те го изпращат. По принцип връщат мейл за потвърждение на поръчката, но може и само да ви се обадят.
Заповядай данните за контакт: https://bg.sephora-catalog.com/

# 343
Получих си поръчката от Скарлет от 01.12. - прословутия TF Noir Pour Femme. Не е моят - не е лош, но не е и уау. Началото ми е блудкаво и някак накиселяващо; драйдаунът ми харесва.
Утре ще си взема и тази от 29.11. - EL Modern Muse Nuit. Предвид че във Фрагрантика ги оприличават много двата, очаквам нещо подобно, но знае ли човек...
Продължавам да чакам ЛилитУ 😁

# 344
Klodilia, моите BDK от sprayparfums дойдоха вчера (някой беше получил още миналата седмица), та дано и твоята поръчка дойде скоро. Само 5 мостри имах за двата парфюма (в две отделни поръчки пуснати), но им прощавам, на тия цени, които дадоха, пак съм много доволна.

Последна редакция: чт, 09 дек 2021, 09:22 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт