Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 862
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 315
Някой поръчал ли е от www.testeri.bg?
Какво може да ми кажете?

# 316
Твърдо НЕ!

# 317
И аз взех един DKNY от Скарлет, след като прочетох във Фрагрантика, че бил 1:1 със Жадор, но срещнах греда. И мисля, че проблемът не е в Скарлет. Парфюмът ще иде за някой маловажен подарък.

# 318
  • by the sea
Щях да поръчвам от Делириум , но се отказах рязко.
На предпоследната страница парфюма имаше цена 127лв, като трябваше да финализирам стана 150 и нещо,  нямах време да разнищвам и направо ги зарязах, щеше да ми е първа поръчка.
Може би и аз не съм правила нещо като хората, но пък сефте виждам такова нещо.
Карай бял кахър, парфюми бол навсякъде Simple Smile

# 319
  • Пловдив
Двата парфюма са тествани и изобщо нямат дори наполовина сходство.Всеки сам избира от къде да пазарува.Темата не е само за положителни мнения.

# 320
  • София
Здравейте.Моят опит с поръчка на DKNY Be Delicios Fresh Blossom  от Скарлет и Aigner Cara mia Solo Tu от Венера козметикс е негативен.И двата са гола вода с въображаем аромат.Аз лично зачерквам за себе си тези два сайта и няма втори път да се излъжа да поръчам.
Е те, тези парфюми и двата са...много зле. Много.

Това щях да кажа и аз.. те тези по принцип са си гола вода Nature Sweat DropsNature DropletAnimal Whale

Двата парфюма са тествани и изобщо нямат дори наполовина сходство.Всеки сам избира от къде да пазарува.Темата не е само за положителни мнения.

Разбира се. Просто не си мислете, че едно мнение, и то от някой сравнително нов в темата, ще разколебае рЕзко всички, особено на фона на ен на брой други доволни люде, за които парфюмите са страст от години.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 12:48 от Elitsa_z

# 321
  • sofia
да споделя и аз за поръчките от Лили дрогерия покрай т.н. "Черен петък"....
поръчах това:

а получих това:
не знам да се смея ли, или да плача......няма да се занимавам с връщане  - просто нямам време за това и не ми се виси отново 15мин. на опашка пред куриера....обидно е! само се надявам слуховете, че козметиката в Турция е по-качествена, от тази която се внася тук! Laughing

# 322
20% отстъпка на всичко днес до полунощ в douglas.bg.
Много тъпо ми е за всички разочаровани от Scarlet, недопустимо е да правят такива грешки при все че от вчера са на пазара. Стискам палци всички засегнати да си върнат паричките.
От Лили, ни вест, ни кост от 26.11 когато ми потвърдиха поръчката. Поръчах като гост. Общо взето не е толкова важно, беше малка поръчка, и с наложен платеж тъй че здраве да е. Мисля на 15.12 да им пиша все пак ако не получа дотогава.
Скрит текст:
П.П. златния медал за въздържание да поръчвам от скарлет още ми е на врата Simple Smile

# 323
Парфюмани,къде мога да намеря 100мл от новия Miss Dior най-изгодно?

# 324
  • Пловдив
😁😁😁

# 325
  • София
Аз днес получих пратка от скарлет от 21.11, която те са предали на спиди по товарителница на 25.11. Имам коректор на ТФ в срок на годност с оставащ срок още 8 месеца. И четка на Мак.
За щастие всичките ми поръчки досега са били съвсем в срок, вкл. Серум на клиник получих, който му оставаше над година мисля.

# 326
Добро утро на групата! Искам да поръчам парфюм на половинката, но най-изгодно го намирам в сайта на Шанел. Някой поръчвал ли е някога от там (притеснява ме дали ще дойде преди празниците)?
Не мога да го открия по български сайтове, мисля само в Нотино, но там цената е с 80 лв. отгоре...
https://www.chanel.com/ro/fragrance/p/123640/allure-homme-sport- … e-toilette-spray/
В Sephora има Chanel. Точно този аромат поръчах на ЧП, само че травъл сайз: 3 х 20 мл. Поръчва се по телефона, изпращат на същия ден и доставката е на следващия. Малко е неприятно, че доставката се заплаща и когато поръчваш неща за над 300 лв ти е леко обидно да даваш 10 за доставка, но … предвид отстъпката бързо ми мина обидата Simple Smile

# 327
И аз канселирах моята поръчка от Делириум вчера. Изчака ми се чакането. Прави сте да негодувате. Двама човека да бяха, пак щяха да се справят по-бързо от това. От чужбина идват по-бързо поръчките.
Относно и Скарлет за сега имам само една поръчка от тях, и тя доста се забави, но друго не смятам да поръчвам за сега. Нищо не ме грабва от асортимента.

# 328
Току що получих имейл от Спиди за доставка от Скарлет утре. Поръчка от 30.11. Потвърждение за поръчката от Скарлет нямам. Сами преценете дали проблема е в куриера. Close

# 329
  • Балчик
Ей такива мнения са ми любими! Simple Smile

Нищо нямам още от Лили, такова чакане от бг сайт досега не съм имала. Надминаха Парфимо, които пращат от чужбина.

Общи условия

Активация на акаунт