Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 862
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 300
И аз за пръв път съм разочарована от Делириум. Поръчка от 30.11, която уж трябваше да пристигне вчера, я няма никаква. Пак обичайните им глупости, поне да не лъжат по телефона. Някой беше споделил,мисля Маcadamia как на няколко пъти и казват различна дата,на която са я предали, та така и при мен.

За сравнение - Дъглас - поръчка от 26.11 (петък) беше при мен на 29.11 (понеделник).

# 301
Здравейте, проследих темата, понеже търся парфюм за съпругата си.
След като разгледах българските и чуждестранните сайтове се спрях на германския Flaconi, понеже имам регистрация в сайт за доставки от Германия, но при въвеждане на адрес за доставкавъв Flaconi, полетата са силно ограничени до име, фамилия адрес и поща. В българския сайт за доставки обаче всеки потребител има и един потребителски номер с който удостоверяват пратките към кой точно акаунт са (става въпрос за Доставям.ком) . Не видях в описанието дали някой е поръчвал от Flaconi и използвал ли е сайт за доставки.
Ще съм благодарен на някаква информация по въпроса.
Благодаря!
Може да пробвате да напишете ИД номера слято с името или да поръчате от бг сайт, примерно Нотино напоследък правят хубави промоции.

# 302
isa_iv, не мисля, че проблема е в куриерската фирма и в това какво им плащат. Пратките им изобщо не са подадени към куриер. С този оскъден асортимент побиращ се в два не големи кашона и сам човек би се справил да обработва поръчките ежедневно стига да са налични обаче!

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 10:56 от mimoza7710

# 303
# 304
Прегледайте си всички продукти от Lilly! Аз глупаво реших, че всичко ще е наред и няма смисъл да прегледжам сто неща.. и не го направих, вкъщи установих, че поръчаните спирали лиспват - общо 25 лв. съм минус. Sad

# 305
Здравейте! Някой случайно да има код за Parfimo?

# 306
  • София
Скарлет - поръчката от 22.11. я получих днес, тази от 26.11. ще ми я донесат утре. Имам и една от 3.12., за нея още нямам информация. Иначе - днес отново червила, Ести и Ориджинс, новата ми любима марка - разкошна текстура и цветове Kiss
Към настоящия момент изпращат ли мейл, че поръчката е предадена на куриер? Имам 2 поръчки - от 29.11. и от 01.12. и до момента никаква информация. Да знам да чакам ли мейл или директно смс от куриера.

Аз имах мейли от Скарлет, че пратките са предадени на куриер, и оттам нататък вече от Спиди - първо мейл с дата, после и смс на предната вечер.

Тази сутрин куриерът ме измъкна буквално от леглото..

Две глосчета на Ести и един лак на Пупа.. не съм проверявала срок на годност, но изглеждат и миришат добре. Като знам аз колко време си подмятам такива продукти из нас, това ми е теста Wink Досега не съм имала издънки.

# 307
Във flaconi има -30% за определени продукти с код SPEKULATIUS при поръчки над 59 евро. Примерно Либре интенз излиза за 30/50/90 ml съответно 63/90/129 лева.

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 11:42 от Greene

# 308
  • Стара Загора
От flaconi директно до България ли поръчвате?

# 309
  • Sofia
Във flaconi има -30% за определени продукти с код SPECULATIUS при поръчки над 59 евро. Примерно Либре интенз излиза за 30/50/100 ml съответно 63/90/129 лева.

SPEKULATIUS

# 310
  • Пловдив
Здравейте.Моят опит с поръчка на DKNY Be Delicios Fresh Blossom  от Скарлет и Aigner Cara mia Solo Tu от Венера козметикс е негативен.И двата са гола вода с въображаем аромат.Аз лично зачерквам за себе си тези два сайта и няма втори път да се излъжа да поръчам.

# 311
  • София
Откъдето и да ги вземеш ще си с негативен опит Stuck Out Tongue Winking Eye

# 312
От flaconi директно до България ли поръчвате?
Не. До превозвач в Германия.

# 313
Здравейте.Моят опит с поръчка на DKNY Be Delicios Fresh Blossom  от Скарлет и Aigner Cara mia Solo Tu от Венера козметикс е негативен.И двата са гола вода с въображаем аромат.Аз лично зачерквам за себе си тези два сайта и няма втори път да се излъжа да поръчам.
А не е ли по-добре да "зачеркнете" тези конкретни парфюми?!? Не заклеймявайте с лека ръка сайтове, от които пазаруваме с години, с многобройни поръчки и без никакви издънки (визирам най-вече Венера). 🤔

# 314
Е те, тези парфюми и двата са...много зле. Много.

Общи условия

Активация на акаунт