Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 963
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 555
В Скарлет -20% на всичко днес и утре.
ООбаче вече не е валиден promo15

# 556
Няма го за съжаление, издирвах го толкова време...имах щастието да го взема от съфорумка. Любим ми е и онзи ден като получих известие, че е наличен в Парфимо и то на цена 109лв. веднага се втурнах да поръчам. Докато напиша адрес и той изчезна...
Ето линк за следене:
https://www.parfimo.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinair … _campaign=product

Ех, кога така е изчезнал?! Нали не е спрян?
Благодаря за линка 🤗

# 557
  • by the sea
Fearnot и аз го издирвах наскоро , само в douglas го намерих и ме отказаха с тази цена.

# 558
  • София

Те разчитат точно на това "каквото такова"!

Аз щях да я откажа на момента  и да поръчам на 20 % !

И ще чакам да ми се обадят и да ме попитат защо съм го направил за да им обясня подробно! Simple Smile

Или поръчай и на 20 % и откажи като дойде в спиди тази за 15, да им дойде акъла на мениджърите -роботи!
Супер идея
Ps. Търся Invictus 200 ml. на добра оферта. Моля помогнете. Не съм в час с марката и аромати за мъже.

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 20:53 от chanel19

# 559
Излъгах се да пусна една поръчка с Еконт, обаче след това същият магазин пусна парфюма с 30 лева надолу. Поръчах го отново,обаче не знам имам ли възможност да откажа поръчката с Еконт? Винаги поръчвам със Спиди и тяхната опция за отказ е доста удобна.

# 560
Излъгах се да пусна една поръчка с Еконт, обаче след това същият магазин пусна парфюма с 30 лева надолу. Поръчах го отново,обаче не знам имам ли възможност да откажа поръчката с Еконт? Винаги поръчвам със Спиди и тяхната опция за отказ е доста удобна.

Винаги може да се върне, винаги! Simple Smile

# 561
В Скарлет -20% на всичко днес и утре.
ООбаче вече не е валиден promo15
Дори и да беше валиден, нямаше да може да се ползва. Усетиха се вече. Не могат да се съчетават кодове с текущи промоции.

# 562
С Еконт не може да откажеш без да платиш доставката. Е, няма да ти ги вземат парите на сила, но по принцип е така. Ако е поръчка от Нотино, пиши им мейл, те ще си я анулират към куриера.

Аз поръчах един Stéphane Humbert Lucas от нотино и ми е притеснено, защото беше 1бр. Дано не е пробван и върнат.

# 563
  • Стара Загора
Както до обяд за някои продукти в Нотино, които бяха в кошницата ми, не  изписваше да важат 15-те % за тях и така следобяда се появи. Но разбира се, за 4  не хващаше, защото бяха на по-добри цени. Тарикатщини...следях едно мини червило на Bobbi Brown, което се въртеше около 25 лв и сега 30 лв. Естествено с кода стана 25 лв и стотинки.... Да им имам българските евтини номера.

# 564
На мен пък намалението в Нотино ми свърши идеална работа.

# 565
Днес установих, че Bois D’amande ми е на привършване и го издирвам някъде на прилична цена, може и тестер да е, аз си имам кутия и капачка.
Почти навсякъде по българските сайтове, в които се сетих да проверя, е изчерпан. Някой може ли да удари едно рамо?
Има го само в Brasty, но на доста неприятна цена, около 230 по спомен... 😟

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 22:35 от cabochard

# 566
  • До сърцето...
Аз поръчах един Stéphane Humbert Lucas от нотино и ми е притеснено, защото беше 1бр. Дано не е пробван и върнат.

Кой Люка поръча? Много ми е любопитно кой те "прелъсти" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 567
Une nuit a Doha Wink не го познавам, но някакъв порив получих Simple Smile

# 568
Une nuit a Doha Wink не го познавам, но някакъв порив получих Simple Smile

Хубав ориенталец.  Дано си допаднете.

# 569
При поръчка от Memo Paris на комплект седем проби плюс подарък мостра на новия им Flam, има безплатна доставка до България Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт