Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 963
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Някой да е мяркал тази Лолита Minuit Sonne (знам, че старите версии на ябълката почти не се намират вече) или пък версията Midnight. Намирам я само в senso.bg, но той не е сред сайтовете на 1ва страница: https://senso.bg/index.php?option=com_mijoshop&route=product … e=1&limit=100

# 541
  • София
Guerlain L'Instant Magic 75 мл. на добра цена в Нотино  111,35лв. с код 15notino
Понеже бях набелязала тази четка за руж - гледам я намалена цена в Нотино. Но реших да проверя как върви по другите сайтове - ами тя в Дъглас и в Делириум без промоция е 55 лв, по-ниска цена  от намалената в Нотино. Сега с подарък праймър, 2 мостри по избор, безплатна доставка и код welcome10, всичко това за 49.50лв. Много ясно, че четки ще поръчам от Делириум...

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 16:30 от Vesika

# 542
Отдолу обаче пише 15 % ?
На някого хваща ли му top20 ?

На мен ми хвана top20 за Boucheron Quatre Absolu de Nuit.

# 543
  • на земята
Хваща 20%
Пише 15% но хваща 20% сега поръчах два парфюма.Пробвайте

# 544
# 545
В Скарлет -20% на всичко днес и утре.

# 546
Полезно е да си споделяме кой бранд или парфюм хваща намалението -20%, да може максимално повече хора да се възползваме. Simple Smile

# 547
Моята поръчка от Делириум от 9.12. пристига утре, бях се запритеснила, че няма да успея да подаря това, което поръчах за Коледа, а те ме изненадаха приятно Simple Smile.
А моята от 30.11.2021 - ни вест, ни кост. Разочароваха ме. На ръба съм да я откажа!

# 548
В Нотино за Memo Marfa хваща 20%, но аз поръчах преди 2 часа с 15% и имам известие от Спиди, че пратката утре ще ме чака. Та каквото такова.

Дъглас също ме изненадаха, поръчка от събота утре е в Еконт

Maison Violet - поръчка на мостри от вчера вече е на път за България

# 549
  • Златна Добруджа
В Нотино Lalique са с 20% намаление с код lalique

top20 при мен се хвана на Twilly d’Hermès Eau Poivrée

# 550
В Нотино за Memo Marfa хваща 20%, но аз поръчах преди 2 часа с 15% и имам известие от Спиди, че пратката утре ще ме чака. Та каквото такова.

Дъглас също ме изненадаха, поръчка от събота утре е в Еконт

Maison Violet - поръчка на мостри от вчера вече е на път за България

Те разчитат точно на това "каквото такова"!

Аз щях да я откажа на момента  и да поръчам на 20 % !

И ще чакам да ми се обадят и да ме попитат защо съм го направил за да им обясня подробно! Simple Smile

Или поръчай и на 20 % и откажи като дойде в спиди тази за 15, да им дойде акъла на мениджърите -роботи!

# 551
Днес установих, че Bois D’amande ми е на привършване и го издирвам някъде на прилична цена, може и тестер да е, аз си имам кутия и капачка.
Почти навсякъде по българските сайтове, в които се сетих да проверя, е изчерпан. Някой може ли да удари едно рамо?

# 552
Те разчитат точно на това "каквото такова"!
Аз щях да я откажа на момента  и да поръчам на 20 % !
И ще чакам да ми се обадят и да ме попитат защо съм го направил за да им обясня подробно! Simple Smile
Или поръчай и на 20 % и откажи като дойде в спиди тази за 15, да им дойде акъла на мениджърите -роботи!
Прав сте Simple Smile
Точно така ще направя

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 18:32 от Al Georgieva

# 553
Поръчах от Нотино парфюм и два продукта Clarins. Обадиха ми се, че единият артикул на Clarins е изчерпан, а за да получа подарък към поръчката трябва да имам 2 неща на бранда. Уведомиха ме, че няма нужда да добавям друг на мястото на липсващия и ще ми изпратят подаръка! Вече имам и известие да очаквам утре. Както казваме плюсче за Нотино Simple Smile

Последна редакция: пн, 13 дек 2021, 22:12 от Ellinor*

# 554
Днес установих, че Bois D’amande ми е на привършване и го издирвам някъде на прилична цена, може и тестер да е, аз си имам кутия и капачка.
Почти навсякъде по българските сайтове, в които се сетих да проверя, е изчерпан. Някой може ли да удари едно рамо?
Няма го за съжаление, издирвах го толкова време...имах щастието да го взема от съфорумка. Любим ми е и онзи ден като получих известие, че е наличен в Парфимо и то на цена 109лв. веднага се втурнах да поръчам. Докато напиша адрес и той изчезна...
Ето линк за следене:
https://www.parfimo.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinair … _campaign=product

Общи условия

Активация на акаунт