Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 849
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 285
Аз не знам какво безобразие е това, но от Скарлет никога повече нищо няма да поръчам. Имам имейл и съобщение във Вайбър, днес да очаквам пратката им, която е поръчана на 21-ви ноември, куриер дойдè, донесе друга поръчка (от вчера следобед!) и на тези пратката отново я нямаше и не знаели къде е! Те нямали контрол над пратките щом вече са предадени на куриер. Ако искам когато някога се появи, да я откажа, щели в срок от две седмици(!!!) да ми върнат сумата! Такова безхаберие от страна на сайта е просто подигравка. Да си държат боклуците с изтекъл срок и да не се правят на търговци, защото не го могат! Толкова съм ядосана, че няма на къде! Все едно са оставили пакета на кръстопът с бележка "някой, ако минава покрай тоя адрес, да метне тоя пакет някога, ако има време"...

Последна редакция: ср, 08 дек 2021, 09:43 от Анонимен

# 286
Аз моята пратка от Делириум директно я отказах - толкова се объркаха тая година, че идея нямам как ще си възстановят имиджа пред хората ......

# 287
То чудесно да я откажа, ама аз щото съм много умна, съм я и платила...

# 288
  • София
Около Черния петък( за бг сайтовете беше 2 седмици) поръчах едно червило Том Форд от Скарлет. Получих го и проверих по бач кода,че срока му на годност е изтекъл доста отдавна. Ухаеше като всяко друго червило на бранда, но когато реших да го пробвам - не можех да го нанеса равномерно. Писах им, че е супер кофти да продават продукти с изтекъл срок на годност и те ми отговориха, че ще пратят куриер да го вземе и ще ми върнат парите. Куриер дойде след 2 дни, а те го получиха на следващия ден. От тогава минаха повече от 14 работни дни и парите още не са ми върнати по банковата сметка.
Та Скарлет нито са за поръчване, нито за връщане(рекламация).

# 289
Здравейте, проследих темата, понеже търся парфюм за съпругата си.
След като разгледах българските и чуждестранните сайтове се спрях на германския Flaconi, понеже имам регистрация в сайт за доставки от Германия, но при въвеждане на адрес за доставкавъв Flaconi, полетата са силно ограничени до име, фамилия адрес и поща. В българския сайт за доставки обаче всеки потребител има и един потребителски номер с който удостоверяват пратките към кой точно акаунт са (става въпрос за Доставям.ком) . Не видях в описанието дали някой е поръчвал от Flaconi и използвал ли е сайт за доставки.
Ще съм благодарен на някаква информация по въпроса.
Благодаря!

# 290
Изпратих имейл на Скарлет, споменах КЗП и 15 минути след като изпратих имейла, получих обаждане с една каруца обяснения за срокове, доставки, работа с куриери и още един куп алабализми. Направо са двама души тия - шефа и подчинената, тя е пратена на пангара да се занимава с клиенти, шефа го раздава тежко и са се оплели като патки в кълчища. Казах им да си намират пратката, да ми връщат парите, а аз още сега ще си напиша жалбата. Егати аматьорите, седнали търговия да въртат. А, имам и запис на разговора, ако някой нещо се отметне от казаното, много полезна функция, щото нали всички си връзват гащите с "този разговор ще бъде записан...".

# 291
  • Стара Загора
От Скарлет и аз реших да не поръчвам повече, след като получих червило с изтекъл срок и отвратителна миризма. Бях им писала, че от червилото се носи букет от ухание на стари масла, след което ми отговориха, че не е възможно, защото червилата били съхранявани по правилен начин. Ядосах се и им върнах мейл, че е с изтекъл срок на годност и едва тогава се съгласиха да си получат обратно червилото. Ако не го бяха направили, следващата ми стъпка щеше да е КЗП. От към връщане на пари са много бавни, по-бавни и от костенурка.

# 292
Около Черния петък( за бг сайтовете беше 2 седмици) поръчах едно червило Том Форд от Скарлет. Получих го и проверих по бач кода,че срока му на годност е изтекъл доста отдавна. Ухаеше като всяко друго червило на бранда, но когато реших да го пробвам - не можех да го нанеса равномерно. Писах им, че е супер кофти да продават продукти с изтекъл срок на годност и те ми отговориха, че ще пратят куриер да го вземе и ще ми върнат парите. Куриер дойде след 2 дни, а те го получиха на следващия ден. От тогава минаха повече от 14 работни дни и парите още не са ми върнати по банковата сметка.
Та Скарлет нито са за поръчване, нито за връщане(рекламация).
Иаз имах подобен опит с тях. Дамата се оправда, че не ми е получила мейла с данните, след което явно й просветна и си провери спама. А аз като по нахална я държах на телефона докато не пуснах нов мейл и тя не ми съобщи, че го е получила😀. Та след 2 дни парите ми бяха в сметката. Обадете се и кажете на хитрушата да си проверява спама

# 293
При единствения ми разговор със Scarlet  относно минала поръчка  вметнах да не би поръчките да се доставят от склад в чужбина, че така се бавят при което дамата отговори, че се изпращат от София. Съмнявам се. Имам чувството, че нямат реални количества. Всички тези фалове с наличности и бавене на поръчки ме навеждат на мисълта за дропшип. Разсъждавам си на глас, че търпението ми се изчерпва и съм на ръба да си откажа поръчката от 30-ти за която вече 9 дни нямам потвърждение. На камили да ги бяха натоварили тия пратки щяха да са пристигнали.

# 294
При единствения ми разговор със Scarlet  относно минала поръчка  вметнах да не би поръчките да се доставят от склад в чужбина, че така се бавят при което дамата отговори, че се изпращат от София. Съмнявам се. Имам чувството, че нямат реални количества. Всички тези фалове с наличности и бавене на поръчки ме навеждат на мисълта за дропшип. Разсъждавам си на глас, че търпението ми се изчерпва и съм на ръба да си откажа поръчката.
[/quote Изобщо Делириум, Скарлет и Дъглас според мен плащат супер мижави пати за доставка, затова се и бавят. Имам поръчка от Дъглас от 25.11 която ще пристигне днес, а онзи ден ми пращат мейл да оценя продуктите🤣

# 295
Подадох жалба в КЗП. Адресът, на който е регистриран Лениди България ЕООД е ул. Московска 21, това е и седалището на Делириум Ексклузив, които добре стартираха и се сринаха също така, повлечени от Скарлет.
Пишете и вие за продажбата на стоки с изтекъл срок на годност. Това е безобразие!

# 296
Много благодаря на Милен за разясненията-обърках се от многото снимки и видове в нета.Още веднъж благодаря,много ми помогнахте!

# 297
Аз днес получих смс за поръчката ми от Скарлет от 01.12., че е в офис на Спиди. Тази от 29.11. я няма....

# 298
Аз днес получих смс за поръчката ми от Скарлет от 01.12., че е в офис на Спиди. Тази от 29.11. я няма....
Моята е в офис на Спиди от 25 ноември и твърдат, че днес ще я доставят, а куриерът вече си тръгна и нищо такова не достави... така че не разчитай особено.

# 299
И аз да споделя опит със ScarletBeauty:

Първите 4 поръчки са парфюми, преди черният петък, бяха доставени в срок и безпроблемни.

Последната поръчка от 24.11. беше доставена вчера 07.12., но оставена в най-близкият офис на Speedy, не бе доставена до адрес. Всичко е наред с пратката, парфюм.

Като цяло съм доволен от ScarletBeauty, но козметиката им е с изтичащ срок или вече изтекъл срок на годност.
За парфюми са добра опция, особенно за търсещите стари или вече спрени парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт