Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 986
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 570
Привет! Длъжна съм да напиша, че се свързах с Венера козметикс и споделих опасенията за парфюма ми, при което те реагираха изключително коректно и уважително, и ми предложиха дори да върна парфюма, въпреки че е извън законовия срок за връщане. След разговора, всякакви съмнения в мен се изпариха и съм сигурна, че не биха ме измамили с менте. Пиша го, за да успокоя други, които решат да купят от тях и като мен не са имали опит и се колебаят.

# 571
Аз съм пазарувала от Венера и винаги съм била доволна. Мисля че предната съфорумка се беше объркала и отговаряше на Нуки, но беше включила Венера неволно. На Нуки снимките показваха чисти ментета. Много ме дразнят такива "търговци". Все си търсят да уловят някои и да му пробутат менте. Нямат краи тези фалирали парфюмерии/безмитни зони/внос от чужбина.

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 04:03 от Lale_Lili

# 572
На някой работи ли му кода?

# 573
Да, на мен, за 100 мл ми хвана - 128 лв излезе.

# 574
  • Стара Загора
15notino само вчера ли беше валиден? Grin

# 575
  • Пловдив
При поръчка от Memo Paris на комплект седем проби плюс подарък мостра на новия им Flam, има безплатна доставка до България Simple Smile
Плащането как става? Предполагам приема българска карта? Спомням си преди време някой се беше оплакал, че не може да плати, но не помня точно какъв беше казусът.
Колко време отнема доставката?

# 576
lili_78, платих с българска карта, която има верификация онлайн - смс за динамичен код и статичен код, който съм въвела при регистрация на картата за онлайн разплащания
с покупката пише, че получаваш ваучер за 25 евро (колкото е стойността на комплекта мостри) валиден при покупка на нормален размер парфюм
Колко време ще пътуват до мен не зная, вчера ги поръчах Simple Smile
Съжалявам, че нямаше мостра на Granada, но живи и здрави друг път Simple Smile

# 577
  • by the sea
lili_78, платих с българска карта, която има верификация онлайн - смс за динамичен код и статичен код, който съм въвела при регистрация на картата за онлайн разплащания
с покупката пише, че получаваш ваучер за 25 евро (колкото е стойността на комплекта мостри) валиден при покупка на нормален размер парфюм
Колко време ще пътуват до мен не зная, вчера ги поръчах Simple Smile
Съжалявам, че нямаше мостра на Granada, но живи и здрави друг път Simple Smile

Al Georgieva да не би да е важало само за вчера? Не получавам нищо free на checkout. Моята поръчка дойде за около седмица Simple Smile

lili_78  има и paypal  опция

# 578
  • Пловдив
Регистрирах се и ми дава БД с DHL, както и добавена мостра на Flam.

# 579
  • София
Излъгах се да пусна една поръчка с Еконт, обаче след това същият магазин пусна парфюма с 30 лева надолу. Поръчах го отново,обаче не знам имам ли възможност да откажа поръчката с Еконт? Винаги поръчвам със Спиди и тяхната опция за отказ е доста удобна.
С Еконт не може да откажеш без да платиш доставката. Е, няма да ти ги вземат парите на сила, но по принцип е така. Ако е поръчка от Нотино, пиши им мейл, те ще си я анулират към куриера.
Можеш. Направих го вчера с една поръчка от Манго. Куриера се обажда, казваш Отказвам поръчката. Той те пита повторно, с цел да се запише на лента разговора и след това в системата се отразява отказана от получател. Това е.

# 580
да не би да е важало само за вчера? Не получавам нищо free на checkout. Моята поръчка дойде за около седмица Simple Smile
ето какво пише "With this set you will receive a 25€ discount voucher to be applied for the purchase of a "real size" perfume." - предполагам като пристигне ще има ваучер (ох, нямам търпение Simple Smile

edit: получих ваучер за 25 евро по мейла

Последна редакция: ср, 15 дек 2021, 09:16 от Al Georgieva

# 581
Много бързо дойде поръчката от Мемо при мен от предаването на куриер, но имаше леко забавяне при изпращането.

# 582
Може и да сте видели, но:

GUERLAIN Les Absolus d'Orient Patchouli Ardent  и GUERLAIN Les Absolus d'Orient Cuir Intense в нотино излизат 150-160лв. с код top20.

# 583

Това за кой сайт е?

# 584
Нотино, работи само за La vie est belle

Това за кой сайт е?

Общи условия

Активация на акаунт