Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 824
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Milen, искрено благодаря за бързия и успокояващ отговор. Желая прекрасни моменти и на вас Hug

# 706
Поръчката от Делириум с код BANDA20 от онзи ден утре ще ме чака в Спиди.

# 707
  • Варна

https://parfium.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinaire-bo … 3H9XPzVy27-Mh92iE

аз поръчах на майтап, понеже и аз го търся, взеха че ми пратиха имейл... ще видим.

Да бе и при мен така.Даже проследяваш номер в Еконт.Ти да видиш!!!

# 708
  • София
И моята поръчка от Делириум ще е в Спиди утре. Grinning

# 709
Минавам да похваля Нотино - доставка за един работен ден, перфектен JPG - La Belle. Цената с кода и беплатна доставка беше отлична. Много, много съм доволна и благодаря на Милен, който писа за отстъпката тук. Супер сте!

# 710
https://parfium.bg/van-cleef-arpels-collection-extraordinaire-bo … 3H9XPzVy27-Mh92iE
аз поръчах на майтап, понеже и аз го търся, взеха че ми пратиха имейл... ще видим.
Да бе и при мен така.Даже проследяваш номер в Еконт.Ти да видиш!!!

desuri , RedPanDa , не се подигравайте на стареца, цената която ви дадох може и да не е от най-добрите, но ще си получите подаръците деца!

Че може и да си благодарим после. Simple Smile  Ти да видиш !

# 711
  • by the sea
Не смея да се радвам предварително,
 да не се  jinx-на Grinning както се е случвало преди Innocent

# 712
Да ви попитам - гледам sample мострите на MFK по 14 евро които са с ваучер за същата сума после за поръчка. Този ваучер може ли да се ползва сет от 2 рефила?
И с какво и за колко дни идват мострите от сайта? Simple Smile
Може ли да споделите за белоцветен почитател като мен на кой аромат да обърна повече внимание? Simple Smile
Екстракта в сравнение с оригиналния Бакара с какво се различава? Simple Smile

# 713
Да ви попитам - гледам sample мострите на MFK по 14 евро които са с ваучер за същата сума после за поръчка. Този ваучер може ли да се ползва сет от 2 рефила?
И с какво и за колко дни идват мострите от сайта? Simple Smile
Може ли да споделите за белоцветен почитател като мен на кой аромат да обърна повече внимание? Simple Smile
Екстракта в сравнение с оригиналния Бакара с какво се различава? Simple Smile
Lale_Lili, можеш да ползваш кода за рефилите. получаваш с тях и две мостри в допълнение. (по твой избор)

Идването е относитеолно понятие - ако платиш 5 EUR идват от 3 до 5 дни с DHL,  безплатно е с БГ пощи и миналата година на една позната ми отнеха 2 месеца с драмите. Но да кажем, че е единичен случай.

Ако си представим  Екстракта на бакардина като уиски, разбирай 50 годишно отлежало, а EDP  е 18 годишно. Simple Smile Но това е лично мнение. Трябва да тестваш и ще прецениш сама. 

# 714
  • София
Lale_Lili, моити поръчки са от 24 ноември. Мострите пристигнаха в понеделник, 13 декември, а парфюмът днес. Както писах по-рано и двете доставки бяха с бг пощи.

# 715
Миналата година насред френски локдаун поръчах мостри и като цяло нямаше проблем с доставката. Поръчвала съм и парюми след това от сайта на Мосю и с DHL и с пощите, и не съм имала проблем. Помня обаче и случая на Милен. Там наистина забавянето беше епично и мисля арменецът му дължи минимум едно питие.
Имам си аз особена връзка с Бакара. Ту ми харесва, ту се чудя каква е тази гадост йодена, но се присъединявам към Милен. Трябва да се пробват и двата, като аз след доста тестове в противовес на мисля мнението на Дени намирам оригинала по - лесно носим от екстракта.

# 716
Въпреки че Курк ме обиди няколко пъти в комуникацията, че не си знам адреса и прочие, въпреки че съм му клиент от доста време, за мен сайта на MFК е пълен с възможности за хората, които искат да се запознаят с творчеството му.

Няма друг подобен сайт в интернет, ако има, моля споделете да поговорим!

Там винаги има мостри, там винаги има висчко от мострите, там мострите са от по 2 мл., там цените на мострите са без аналог, там можеш да поръчваш колкото искаш мостри! И още и още....мога до утре ....

Рефилите по 11 мл също са без аналог, да там няма целия асортимент, но пък екстракта излиза по евтин на рефил, отколкото да си купиш цяло шише, да не говорим че за 10 мл. трябва наистина да си толкова обсебен за да го изпръскаш бързо.

Парфюмите са толкова концентрирани, че е нужно само малко количество. И въпреки че го знаят, мострите им не са 40 евро като на Monegal и прочеие и не ти слагат 15 или 30 евро доставка, а са напълно безплатни!

Така, че ако четеш Курк, ти си прекрасен и в работата и в маркетинга и навсякъде!

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 07:47 от Milen™

# 717
  • София
Моля за помощ - парфюма, който поръчах от parfumi-shop, след кратка сага, дойде.. Лошото е, че сега отива за подарък за рождения ден на половинката, защото първоначално ми отказаха поръчката и се наложи да се измисля друго за Коледа и той вече знае за него. Имам притеснение относно опаковката на парфюма и отрязания малък баркод в долната част.. Имат ли такава практика във въпросния магазин и има ли повод за притеснение?
Поръчвам Шанел от Парфюми шоп за трети пореден път. Последно  Allure Home Sport 100ml за мъжа ми. Кутията беше по същия начин, с премахнат стикер, магнитен четец. Парфюмът е без забележки! Кутията няма отношение нито към качеството нито оригиналността на парфюма в конкретния случай!
Никакви поводи за съмнения нямам относно тях, лично аз и даже препоръчвам ги за пореден път!

# 718
Много благодаря за мненията за MFK.
Ще поръчам със сигурност и май ще си доплатя за DHL, защото нещо не ми се чака.
И да попитам. От стари мнения мисля че хвалехте този сайт, но понеже го няма на първа страница искам да попитам пак, мога ли да се доверя на него за едно старо и вече трудно намираемо парфюмче?

# 719

Общи условия

Активация на акаунт