Изпитани сайтове за парфюми - декември 2021

• 96 824
  • 1 092
  •   1
Отговори
# 735
Milen, къде излизат тези цени. Нещо не се ориентирам в сайта. Гледам, гледам и не виждам намаления. Специална секция за намалени продукти ли има? Или отстъпката се добавя като сложиш в кошницата? Как стават тези красоти?

Трябва да си регистрирана и да си влязла в профил и после тук :

Жив и здрав. Много мерси. Регистрирах се още около ЧП ама много ми е объркан сайта Simple Smile Сега ще погледна следвайки инструкциите Simple Smile

# 736
Моята пратка от Делириум е скоростна този път, но ще успея да я взема утре / днес ще ми обръщат дограмата на терасата - кеф !!!!! /. Със задоволство забелязах , че в пратката на magic е добавено мъничето Woman in Gold .

# 737
Доста се увлякох днес в skins.nl, за съжаление жасмина на ex Nihilo свърши, но си взех неща на MFK, Nasomato, Widian и Sweet Morphine Ex Nihilo. Разбих ги на две поръчки и имаше по 7 мл подарък POL и 5 ml  екстракт бакара на MFK. Да напомня, че офертите са видими само за регистрирани: https://www.skins.nl/en/archives/
здравей, на кой етап излизат подаръците ? Добавих два продукта и нямам подаръци Sad

Подаръците зависят от стойността на поръчката. Когато включиш някой продукт в кошницата, влез в кошницата и  погледни под продукта какви подаръци предлага, под опцията Wrap as a gift още малко надолу се появяват  възможните варианти.

# 738
  • Бургас
Една дама вчера сподели, че в Скарлет на над 3 продукта в кошницата дава намаление /обявено 15%, но всъщност е 33%/ и въпреки, че има много НЕдоволни, аз все пак реших да пусна поръчка. Изкуши ме цената на Адултс /който имам отново от същият сайт/. 50мл излиза 52,93, купих и Lip Spark   5: Clash на ТФ също препоръчан тук и един Private Blend Fougere Platine EDP за 111 лв абсолютно на сляпо, пък .... каквото дойде. Някой познава ли го да драсне само две думи? Ароматите с които го оприличават също не са ми познати, а фактът че вероятно е с повече мъжки уклон никак не ме притеснява.

# 739
Здравейте, търся пробички на BDK Gris Charnel, Creme de Cuir и Velvet Tonka. Останалите ще поръчвам от сайта, но точно тези са изчерпани.

# 740
  • Стара Загора
Една дама вчера сподели, че в Скарлет на над 3 продукта в кошницата дава намаление /обявено 15%, но всъщност е 33%/ и въпреки, че има много НЕдоволни, аз все пак реших да пусна поръчка. Изкуши ме цената на Адултс /който имам отново от същият сайт/. 50мл излиза 52,93, купих и Lip Spark   5: Clash на ТФ също препоръчан тук и един Private Blend Fougere Platine EDP за 111 лв абсолютно на сляпо, пък .... каквото дойде. Някой познава ли го да драсне само две думи? Ароматите с които го оприличават също не са ми познати, а фактът че вероятно е с повече мъжки уклон никак не ме притеснява.

Fougere Platine за мен категорично е мъжки парфюм - удов и зелен, различен, нетипичен, земен. Също така е много дълготраен.

# 741
Ей, ей, ейййй......само за 2 часа ви оставаих и сте изкупили висчко, равни нямате! Не остана кожа! Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Само да покажа на някои хора какво се казва грижа за клиента. Днес, сигурно навсякъде е натоварено преди празниците и т.н, но хората са намерили интелигентен начин да предупредят - успокоят потребителите за да не пишат после по форумите "поръчката ми от 17-ти декември още я няма " Simple Smile

# 742
Много се забавлявам с Нотино.
Бъгавия им календар не стига, че за пореден ден си е все така бъгав, ами и като избереш днешната " промоция" и излиза някакъв подаръчен комплект Lancome Idole на рекламата, дето хич не участва в промоцията , в която всъщност са 4 комплекта 😂
И за единственият парфюмен кода не работи 😀
В момента си комуникирам с тях по e-mail, но започва да става трагикомично😀
Притеснявам се ,че не ме разбират на български език.😂

Edit: О, чудо, имало и други комплекти !!!
Но трябва да си ги потърсите в "подаръчни
 комплекти" , иначе няма как да знаем кои са 😀
Излиза и код -20 % .Yess😃

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 16:13 от KristinaZ

# 743
Отново съм на тръни с поръчката ми от skins.nl този път, отпреди 2 седмици. Спиди ми писали мейл (и о, чудо, този път са намерили начин да се свържат с мен, не като случая с ausliebe!!) защото липсвал телефон и адресът не бил коректен!? Дадох им данните и сега чакам...

# 744
Отново съм на тръни с поръчката ми от skins.nl този път, отпреди 2 седмици. Спиди ми писали мейл (и о, чудо, този път са намерили начин да се свържат с мен, не като случая с ausliebe!!) защото липсвал телефон и адресът не бил коректен!? Дадох им данните и сега чакам...

При мен имаше също лека драма с последната поръчка, бях дала адрес на офиса, цял ден никой не дойде, накрая им звъннах и казаха, че били идвали, но нямало никой и го оставили в най-близкия им офис, да отида да си го взема. В офиса сме постоянно десетина човека и винаги има кой да приеме поръчката. Просто въобще не са идвали и им е по-лесно да те разкарват, защото доставката си е платена. Днес трябваше да взема една пратка от техен офис, мръзнах 30 мин. отвън на дълга опашка, най-накрая дойде и моя ред, 10 мин служителката не може да намери пратката, накрая се оказа, че 5 пъти я е перхвърлила през ръцете си, но не видяла, че е тази, която търси. Вариантът е да следя сега новите пратки и когато пристигнат при спиди да им звънна и да помоля да ги взема от техен офис, да не ми ги носят на адрес.

# 745
  • София
Влизам да похваля Скарлет.. след последните доста бавничко изпълнени поръчки, този път са светкавични - три поръчки (една от 15-ти, една от вчера и една от днес) и и трите вече са предадени на Спиди (за първите две имам мейли, че ще дойдат на 20, предполагам, че и третата ще я цопнат в този кюп).

# 746
  • Стара Загора
Идвам да похваля Дъглас. Снощи в 9 часа поръчах и утре пратката ще ме чака в Спиди. Много бързи Simple Smile Поръчах MICHAEL KORS Super Gorgeous 30 мл за 55,86 лв. Познавам първия и ми харесва, този на сляпо поръчах. Дано се харесаме. Някой с мнение за него, ако го познава? Изпратили са ми талон за 15 лв. отстъпка при поръчка над 100 лв, но само във физическите им магазини и то до 31.12.2021 г. Ако на някой му трябва, да ми пише, ще му го пратя.

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 18:23 от sanyy

# 747
Влизам да похваля Скарлет.. след последните доста бавничко изпълнени поръчки, този път са светкавични - три поръчки (една от 15-ти, една от вчера и една от днес) и и трите вече са предадени на Спиди (за първите две имам мейли, че ще дойдат на 20, предполагам, че и третата ще я цопнат в този кюп).
Ехее, ти ме обнадеждаваш. Метнах един парфюм следобед  и въобще не се и надявах.
Сега си погледнах пощата, верно е предадена на куриер. Това е направо Коледно чудо Grinning

# 748
Бих искала да помоля за малко разяснение. Ще правя първа поръчка от skins.nl, но не ми е ясна доставката. Поръчката ми е за около 60 евро, виждам, че има 3 опции, но ми позволява да избера само тази, която струва 25 евро. Аз ли нещо не правя както трябва или опцията до България е само тази?

# 749
Моля за помощ от тези, които имат JPG - La Belle Le Parfum. Току-що го получих от Нотино и ме учуди колко е пълен 50 мл. Това нормално ли е?

Общи условия

Активация на акаунт