Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 84 835
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 1 335
Бабче,нещо с ибупрофен,не парацетамол.

# 1 336
Никакви мисли не им минават през главите. Или може би мислят само за собственото си удобство. Не знам вече, уморих се да разправям с такива хора.
13, радвам се, че този път всичко е наред.
Стискам палци и при Бабче и Бъръльо да е така.
Аз се каня за събота, да видим. Колебая се какво да избера, още малко време имам да помисля.

Отметнах доста задачки, още ме чакат.
За довечера глася спанак с ориз, много обичам.
Имам чувството, че е петък днес, а то едва четвъртък.

# 1 337
  • Германия
Бабче,нещо с ибупрофен,не парацетамол.
Аз първият път пих едни немски хапове, дето ги пият тук след ваксината и сега пак от тях мисля да пия, но понеже мразя да пия лекарства, ще изчакам, само в каен случай ще глътна 1.

По другият въпрос, ами не да ги превъзнасям немците, щото много неща не им харесвам като хора, ама поне със спазването на мерките са железни. Вчера в Кауфланд и на паркинга гледах да хвана някой с неправилно поставена маска, ми няма бе хора. Вътре като се спреш да гледаш нещо, ако искат да вземат стока, която е близо до теб изчакват да се махнеш, не се навират, на касите се спазва голяма дистанция.

# 1 338
Вътре като се спреш да гледаш нещо, ако искат да вземат стока, която е близо до теб изчакват да се махнеш, не се навират, на касите се спазва голяма дистанция.
Честно казано, това ми е несбъдната мечта от много преди ковид. Особено пенсионерите, макар и не само те, това, личното пространство, за нищо го нямат.

# 1 339
Бабче, и мен на втората доза ме боля ръката повече. Ама аз реших, че некадърно ми е била докторката Simple Smile

Чета ви и не направо не вярвам на очите си какви хора и шефове има.
Тоя при на Бърди мъжа направо ме изнерви. Няма да го прати да си ходи, ми ще чупи стойки.

Много работа имам, за голяма част от нея не съм обучена, само чакам да ми се скарат, че нещо не съм направила като хората Sad.

# 1 340
Ковид все някога ще си отиде (пу-пу, дано), но не вярвам това да се случи с желанието на хората да се блъскат и да ти се качват на главата. Честно, не разбирам защо сами си образуваме нерви с подобно поведение. Сякаш като ми се залепи за гърба ми, ще мине по-бързо. Нямам против да пусна някой пред мен на опашката, ако помоли. Но такива напористи, които се бутат и блъскат, не бих пропуснала пред мен.

# 1 341
Бабче,ако е удобно,снимай ги,да видим активната съставка 😊
Още ми е свинско-хремаво-кашлящо.Скоро не съм и спала нормално, както до преди няколко месеца.Дивчо от неделя до сега само веднъж го изкарах, отразява му се зле не излизането на следобедния сън,а тепърва ще е така 🙄.
При мен масово не спазват дори и поставянето на маска.Тя просто липсва,от лицето,от врата,от ръката!А аз с нея в момента се задушавам,и ме избива още повече да кашлям.Вече дори не ми и обръщат внимание 🙄
След малко вадя скарата и почвам с пътленките.И виното.

# 1 342
  • Германия
Ренко, пише че са с 600 mg ибупрофен - Ibuflam® 600 Lichtenstein. Ето ти и снимка на това което имам

# 1 343
МУ сега ми праща неустоимо предложение: Нова година във Велинград.
И ми дава свобода да избера дали да го караме по-скромно и да изберем бюджетен вариант на стойност почти 3000 лв. или да отпуснем душата и да наемем ВИП апартамент за 7 бона.
Щял да продаде един бъбрек, за да финансира купона.
Аз се възмущавам, той ми казва, че все пак в празничната програма участва депутат, така че цените били нормални.

# 1 344
Якче,ще те разочаровам, знам,но германците са така само в Германия. Навън са най-разпасаните ,нетолерантни и не спазващи ограничения туристи. Повече от руснаците дори!

# 1 345
Точно ибупрофен е,Бабче.И дозата е голяма,едно би било предостатъчно.

# 1 346
А аз си мислех, че Нурофен 400 е силничък. Joy

# 1 347
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
МУ сега ми праща неустоимо предложение: Нова година във Велинград.
И ми дава свобода да избера дали да го караме по-скромно и да изберем бюджетен вариант на стойност почти 3000 лв. или да отпуснем душата и да наемем ВИП апартамент за 7 бона.
Щял да продаде един бъбрек, за да финансира купона.
Аз се възмущавам, той ми казва, че все пак в празничната програма участва депутат, така че цените били нормални.
Прав е човека, и с един бъбрек се живее!

# 1 348
Аз съм вече шофьор.Зор беше да я взема тази книжка,а сега ме е страх   да карам.Мислех днес да дойда до работа с колата,но се будих и не можех да заспя от ужас,че ще трябва да карам и да паркирам и...

Предстоят няколко почивни дни, в които трафика със сигурност ще е рехав. Това ще ти е повод да се бръмнеш на самоход с ДВГ-то.

# 1 349
Бърд Joy при вас е весело.
Чета ви, удрям палчета и продължавам. Демек, никви новини.
Гери, добре се завърнала Hug

Общи условия

Активация на акаунт