Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през декември

• 87 236
  • 2 595
  •   1
Отговори
# 360
Ули,и ние с големия много уважаваме лидлските маргарити 😁. Като им сложа няколко вида сирена,малко царевица,и ей ти куатро формаджи 🤭😂
Днес уж нищо нямаше да правя...Бяхме с дребния на гости,и като се прибрахме в 18:00 замесих тесто за меденки.Направих и изпекох 120 броя мини топчета,тия дни ще ги слепвам с шипков мармалад.И рохлички мисля да правя,и едни маслени бисквити,и да изхвърля кантара 🤫

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 21:22 от Ренко

# 361
Кло, при нас понякога добре се котират смесени чинии, не ми хрумва по-добро наименование: слагам неща, които знам, че яде, уж. Нарязан колбас, чери домати, ядки, плод, варени яйца, кашкавал ако обича и му го слагам по някое време наоколо. Да си хапва.

# 362
Моя му викаше на това "балансирана закуска" 🤣🤣🤣

# 363
Моя му викаше на това "балансирана закуска" 🤣🤣🤣
Ами че право е детето Joy
Ти днес направо си се уморила от нищоправене обаче. Ама като те прочетох чак ми се прииска и аз да направя нещо Simple Smile

# 364
  • France
Ей сега погледнах, моята втора доза е на 26 юни. Тоест ме хвана на 5тия. Бустирай се без задръжки. По-добре буст отколкото тази гадост.

# 365
МУ заяви, че вече сме отпразнували Никулден, утре можело да направим баклава и да отметнем и Коледа предсрочно Joy
А след Коледа вече се мислило за море. Всичко нареди човекът.
Наспорт от мен Beers
Бърди, сори. Ще се съглася с ТУ. За морето 😎

# 366
Ooo, този път и аз се съгласих с него Simple Smile За морето.
Ама утре няма да правя баклава де.

# 367
Аз пък ще правя баклава утре! 😁 Днес чуках орехи,Синеочка ми помогна да ги изчистим. 🥰 Но не ми стигнаха силите. Цял ден насам-натам,садих рози,другите рязах,чистих,после правих пици,после ядох като прасе... 🤭😂 Но утре ще си направя тая баклава,дето я сънувам вече! Кантар няма да вадя скоро. 🤷🏻♀
Извадих елхата,но не намерих играчките. 👀🙄 Нали много подрежда МУ,кой знае къде ги е забутал! Утре ще търся и ако ги е изхвърлил,ще купим нови.
Спи ми се,но не ми се ляга. 😆 Такава тишинка ми е... 🥰

# 368
Ени,тъкмо се чудех,къде се губиш днес.Да покажеш баклавата после 🤤

# 369
Aа Ренко,ще отнеса пак някоя благословия. 😁 Аз не ги докарвам много на вид,но важното е да са вкусни нещата. 😊

# 370
  • София
Аз като съм дала гръб на новините за Ковид ся се хващам, че май съм пропуснала нещо. В България правят ли вече бустер на всички желаещи? Че последно като слушах беше за първа линия, пенсионери и май хронично болни.

# 371
Аз като съм дала гръб на новините за Ковид ся се хващам, че май съм пропуснала нещо. В България правят ли вече бустер на всички желаещи? Че последно като слушах беше за първа линия, пенсионери и май хронично болни.
правят. Над 18 и след 180 дни след втора доза

Ени, не вярвам аз на тая баклава. Ръка да пипне... 😎😍😜

# 372
Добро неделно утро!

# 373
  • София
Добро утро.
Лягам пак, после ще се чуем 😘

# 374
  • София
Добра неделя, мили мои!

Сиросче, благодаря за инфото! Ще се бода бустерно значи.

Глася се за работа аз. Днес ми е понеделник. Пия кафе , гушкам котката и държа телефона, пишейки тук. Направо се изживявам сякаш ми е поникнала трета ръка.

БНД снощи ми създаде малко неприятни емоции, но е в правото си. Този път не мога да се сърдя.

Приятен ден! 🤗

Общи условия

Активация на акаунт