Звездни компромати - Декември'21

• 298 362
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 505
Бях чела, че партньорът на Лили Уашовски е транс мъж - помня, защото се зачудих кой какъв е бил назад във времето.
Демек, мъж, който е бил жена има връзка с жена, която е била мъж?

Точно. И като се замислиш - строго погледнато са хетеросексуални.

# 2 506
Радика, ти направо обезцени скъпите ми рокли от моя пост със сегашната си публикация. Simple Smile
Тия направо са чисто луди с тези цени. А последната червена рокля мога и аз да я направя, дето хич не разбирам от шиене. Ще посмачкам тук там плата на разни места, ще го фиксирам да седи така на стопчени кубчета, на други места ще го поразпарцаливя, после ще нашия тия презряни диаманти и айде вдигам цената.Bowtie И нахлузена на една топ манекенка става произведение на изкуството. Пък даже и форма да няма, тя ще и придаде.Sweat Smile

А тези  с хомо и хетеро връзките направо ме заболява главата да им следя схемите на движения - с кого, как, по какъв начин.. Да се оправят, щом са се наели на игрите си.

# 2 507
Няма нужда да е фалшиво, обикновено такива двойки са си изяснили реалиите от началото и жените са приели сделката. Под сделка нямам предвид само комерсиалната страна, а цялата картина - тя има семейство, съпруг, деца, статут в оществото, и не ѝ пречи, че той води полов живот и извън дома, че има трайна връзка с някакъв боксьор ли беше и т.н.
Да, възможно е. Но специално Лиса Мари няма нужда от такъв брак, защото тя тези екстри си ги има по рождение. Blush Освен това тя си развали предишния брак, за да е с М.ДЖ. Жената си беше влюбена отвсякъде, а и тя си каза, че няма да се омъжи за човек, който не я заводолява сексуално. Значи тя ще си напусне мъжа си, с който има сексуален живот и деца, за да седи при някой, с който няма да прави секс? Joy Моля ви се, това е нереално просто.

# 2 508
Няма нужда да е фалшиво, обикновено такива двойки са си изяснили реалиите от началото и жените са приели сделката. Под сделка нямам предвид само комерсиалната страна, а цялата картина - тя има семейство, съпруг, деца, статут в оществото, и не ѝ пречи, че той води полов живот и извън дома, че има трайна връзка с някакъв боксьор ли беше и т.н.
Да, възможно е. Но специално Лиса Мари няма нужда от такъв брак, защото тя тези екстри си ги има по рождение. Blush Освен това тя си развали предишния брак, за да е с М.ДЖ. Жената си беше влюбена отвсякъде, а и тя си каза, че няма да се омъжи за човек, който не я заводолява сексуално. Значи тя ще си напусне мъжа си, с който има сексуален живот и деца, за да седи при някой, с който няма да прави секс? Joy Моля ви се, това е нереално просто.

Дейзи, ти да не си спомената в завещанието на МДж като получател на процент, но само при условие навсякъде и при всички обстоятелства, в разговорите ти да присъства името му?
Напълно те оправдавам тогава. В останалите случаи, повярвай, е досаден ентусиазъм. И го казвам с уважение към труда и знанията ти, но те моля  да поспреш малко с облъчването. Боли ме глава вече от мдж, секс и производни. ОК?!

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 15:04 от проксима

# 2 509
Няма смисъл.
И е молена, и докладвана- няма братче.

# 2 510
  • София
Емма, съгласна съм с теб с едно допълнение. Много хетеро двойки живеят така.

# 2 511
Емма, съгласна съм с теб с едно допълнение. Много хетеро двойки живеят така.

Да, разбира се.
Коментирам недоумението как може жена да живее с бисексуален или гей мъж, който при това има дългогодишна връзка с друг мъж.

# 2 512
Сантра потвърдила, че е бременна.
Скрит текст:

# 2 513
Сантра го каза сутринта при Мондьо. Криела е дълго време, явно е имала проблеми със забременяването/задържането и не искаше да говори за това.

# 2 514
  • Варна
Мен ме заболя главата докато асимилирам обясненията спрямо сексуалните предпочитанията на сестрите Уашовски. Head Band
Модерни времена.

# 2 515
  • София
Бадр Хари и семейство

https://www.instagram.com/p/CXNjXKfN-tl/
https://www.instagram.com/p/B8DlssaF1O5/
https://www.instagram.com/p/CUPV0gTIPBj/
https://www.instagram.com/p/CQVn_1XjquO/

Като си съберат децата с гаджето му ще стигне за футболен отбор, ако се постарят още малко даже и резерви ще има.

# 2 516
Скрит текст:

Дейзи, ти да не си спомената в завещанието на МДж като получател на процент, но само при условие навсякъде и при всички обстоятелства, в разговорите ти да присъства името му?
Напълно те оправдавам тогава. В останалите случаи, повярвай, е досаден ентусиазъм. И го казвам с уважение към труда и знанията ти, но те моля  да поспреш малко с облъчването. Боли ме глава вече от мдж, секс и производни. ОК?!
Темата за хомосексуализма и фалшивите бракове не я почнах аз. А споменах Лиса и М.ДЖ., защото техният брак е може би един от най-известните "фалшиви" бракове. Аз за друг не се сещам, който толкова упорито да е смятан за фалшив при наличие на тонове информация, че не е.

Последна редакция: нд, 26 дек 2021, 15:20 от daizy_g

# 2 517
А аз се чудя друго, коя жена би направила договорка с някой известен и богат мъж, той да си ходи, а тя, кротката да си стои ей така самичка, без мъжка ласка заради пари..... Съмнявам се, че има такава да си съсипе живота заради едните пари... Освен, ако не е разрешено и тя да си хойка, но се съмнявам, че при Джорджина и други подобни е възможно.
Красива, млада жена, да пази репутацията на известен и да си изпусне така младостта. Сигурна съм, че го харесва и предполагам консумират брака си. Иначе аз логично обяснение не виждам. Дори и да са милиони по нейна сметка, без секс и мъжки ласки ли ще стои.... Малко ме съмнява. А едва ли е пусната и тя да прави каквото си иска и да му съсипе репутацията.
Ей такива си ги мисля аз Grinning

# 2 518
Със сигурност и тя има право на мъжки ласки!
Иначе всеки сам си решава с какво е съгласен в брака си и колко му струва това.

# 2 519
  • Glasgow
Много ми е хубав тоя Бадр.

Общи условия

Активация на акаунт