Звездни компромати - Декември'21

• 298 313
  • 3 076
  •   1
Отговори
# 2 535
Е, със средна продължителност на живота 35-40год. хората не са имали никакво време за губене, разбираемо е си е. Sweat Smile Голям зор е било предполагам.

Бракът на сем. Смит всъщност не беше никак отворен преди Г-жа Смит да се хване с един младеж, някакъв изпълнител, и така години наред. Уил Смит пък е в някоя от Холивудските секти, отрича развода, никога нямало да се разведе, и ето ти, отворен брак. Станаха за смях с тъпотиите си, че и обичат в тъпото й предаване, на жена му, да си развяват гащите.

# 2 536
  • До сърцето...
Ох, проксима, посмях се с теб Hug

Дойде им реда и на днешните рожденици:

Wine Glass Михаил Боярский, руски актьор и певец, 71 год.
... той става направо емблематичен с ролята си на Д"Артанян в „Тримата мускетари“, не по-малка популярност му носи и ролята на шевалие Де Брильи в поредицата "Гардемарины", известен също така и като певец.
Скрит текст:

Със съпругата си Лариса Лупиан, заедно повече от 45 години

Wine Glass Левон Хампарцумян, банкер до 2019 г, медийна личност, 68 год.
... носител на наградата „Буров“ и 2 пъти „Банкер на годината“
Скрит текст:

Wine Glass Ники Кънчев (Николай Милчев Кънчев), радио и тв-водещ, 61 год.
... популярен като водещ на „Стани богат“, „Един срещу всички“, „Биг Брадър“, "VIP Брадър“ и като част от детективите в предаването на Нова телевизия „Маскираният певец“
Скрит текст:

Wine Glass Темуера Морисън (Temuera Morrison), новозеландски актьор, 61 год.
... известен като Джанго Фет в "Звездни войни. Епизод II", командир Коуди в "Звездни войни. Епизод ІІІ", Томас Къри в "Аквамен".
Скрит текст:

... със сина си Джеймс (от певицата Ким Уилоуби/Kim Willoughby)

Wine Glass Ларс Улрих (Lars Ulrich), датски музикант, 58 год.
... основателят и барабанист на Металика
Скрит текст:

.... feeling the love

... с третата си съпруга - Джесика Милър

Wine Glass Джаред Лето (Jared Joseph Leto), американски актьор и музикант, 50 год.
... известен като Пол Алън в „Американски психар“, Хари Голдфарб в „Реквием за една мечта“, Хефестион в „Александър“, Рейън в "Клубът на купувачите от Далас“ ("Оскар" и "Златен глобус“ за поддържаща роля). Последно играе Паоло Гучи в "Домът на Гучи". Вокалист, китарист и главен текстописец на рок групата "30 Seconds to Mars". Той е защитник на нашия Пирин и подкрепя тази инициатива на WWF.
Скрит текст:

любовният му живот се свързва с имена като Скарлет Йохансон, Линдзи Лоън, Парис Хилтън, Бритни Спиърс, Валерия Кауфман, но дори 4 годишната му връзка с Камерън Диаз не го доведе до олтара.
... снимка от началото на годината, с Валерия Кауфман

Wine Glass Ед Стафърд (Edward James Stafford), британски изследовател и пътешественик, 46 год
... известен е с експедицията си по поречието на Амазонка, след приключването на която става известен като първия човек, извървял цялата дължина на река Амазонка, участва в предавания на Дискавъри – „Захвърлен в пустошта“, First Man Out и други за оцеляване. Идвал е 2017 г в Родопите да оцелява Grinning
Скрит текст:

със сина си  Ранълф (вляво) и близначките Моли и Мили (вдясно)

Wine Glass Александър Уанг (Alexander Wang), американски моден дизайнер, 38 год.
... създава своята марка на 23 год - като акционери са майка му и брат му с жена му. На 25 години Уанг е вече с 20 милиона в сметките си. Бил е творчески директор на Balenciaga. Миналата година попадна под вълната MeToo за нежелано опипване, като част от случките датират отпреди три-четири години.
Скрит текст:
със семейството си

известен с кашмирените си пуловери и негов фен е самата Ана Уинтър

... представяне на новата колекция с Луси Лиу (Уанг е на заден план)

Flowers Rose Бет Берс (Beth Behrs), американска актриса и писателка, 36 год.
... позната като Керълайн Чанинг от ситкома „Без пукната пара“ и Хайди от „Американски пай: Книгата на любовта“.
Скрит текст:

През лятото на 2018 г. се омъжи за звездата от „Момчетата от Медисън авеню“ Майкъл Гладис.

Wine Glass Кит Харингтън (Kit Harington), английски актьор, 35 год.
... успешен театрален актьор, който с първата си телевизионна роля (Джон Сноу) в „Игра на тронове“ става звезда, играе още главната роля в „Помпей“, озвучава злодея Ерет в „Как да си дресираш дракон 2“ и си партнира с Джеф Бриджис и Джулиан Мур във филма „Седмият син“.
Скрит текст:

с детето и кучето

едно гиф-че за тези които го харесват

Wine Glass Айсак Елиът (Isac Elliot Lundén), финландско-шведски музикант, 21 год
... най-известен с песента си „New Way Home“ и дебютния си албум Wake Up World
Скрит текст:

Завършвам поста с една песен на Айсак - за добра и спокойна празнична вечер

Последна редакция: пн, 27 дек 2021, 00:49 от Радика

# 2 537

Бракът на сем. Смит всъщност не беше никак отворен преди Г-жа Смит да се хване с един младеж, някакъв изпълнител, и така години наред. Уил Смит пък е в някоя от Холивудските секти, отрича развода, никога нямало да се разведе, и ето ти, отворен брак. Станаха за смях с тъпотиите си, че и обичат в тъпото й предаване, на жена му, да си развяват гащите.
Пропуснала съм клюките. Ще разкажеш ли?

# 2 538
Ей, Радика! Hug
Сегашният ти постинг за мен бе под надслова - почувствай се невеж! Rolling EyesЧе аз половината сладури не съм ги и чувала. Пак добре, че любимецът ми Джаред Лето, при всичките му изредени връзки с дами си е останал отчайващо хетеросексуален, та за него поне да не се притеснявам.
Аааа, и също да се произнеса, че  Ларс Улрих май не разбира твърде от жени, тази последната ми изкара акъла - тя е абсолютен андрогин.
Ще използвам метафората на Летящия кактус за задуха тук напоследък, .......от диалози за ориентации, хормони, промискуитети, разкрепостеност и скачане от леглото на една звезда в следващото на друга, се уморих само от четене.
Много енергия трябва за тези неща.
Добре, че отвори илюминаторчето и влезе свежа струя информация и въздух най-вече.

# 2 539
Нойзи и Игнатова по бтв

# 2 540
Д-р Неделя Щонова. Свеж полъх в БТВ след гостуването на сем. Нойзита. Толкова е фина, ерудирана, нежна и концентрирана. Страхотна жена!
Има интересно детство в Мозамбик и завидна кариера като доктор-невролог. Разказва сладкодумно и изглежда великолепно. Дано телевизиите ни предлагат повече такива дами и все по-малко от безсмислените бръмчалки.

# 2 541
И ние останахме очаровани от д-р Щонова. Дори казах на мъжа ми, че искам повече гости като нея в ефира. Дано от редакциите на телевизиите четат темата ни!

# 2 542
  • Пловдив
Нойзи и Игнатова по бтв
сефте го видях ухилен леко, а тя супер подпухнала.

# 2 543
И ние останахме очаровани от д-р Щонова. Дори казах на мъжа ми, че искам повече гости като нея в ефира. Дано от редакциите на телевизиите четат темата ни!
Много е хубаво, че водещия я оставя да говори. Светльо умее да изслужва гостите си .

# 2 544
Д-р Неделя Щонова. Свеж полъх в БТВ след гостуването на сем. Нойзита. Толкова е фина, ерудирана, нежна и концентрирана. Страхотна жена!
Има интересно детство в Мозамбик и завидна кариера като доктор-невролог. Разказва сладкодумно и изглежда великолепно. Дано телевизиите ни предлагат повече такива дами и все по-малко от безсмислените бръмчалки.

Благодаря, че го  написа! Чудех се дали му е мястото тук да говоря за това, и докато стоях в ступор ти го сподели.
Наистина подкрепям възхищението ти за д-р Неделя Щонова. Невероятен речник, изказ, информация, асоциации, научен материал и всичко поднесено във фина опаковка от добронамереност, благост и емпатия, че те оставя безмълвен. И толкова красива на всичко останало!
Много интересен живот, може да разказва с часове без да се повтори, а тя е трупала и трупа още знания. Имаме нужда от такъв пример по екраните.

# 2 545
И аз ги гледах - Нойзи, Мария и д-р Щонова. Първите двама не знам какво ги събира - толкова различни и несъвместими в моите очи. Щонова е прекрасна!

# 2 546
  • Rock & Roll feeling ...
Мария ми прилича на жена, която има въпиюща нужда да бъде изцяло и дълбоко обичана, а Нойзи я поставя на пиедестал. Петко Димитров също проявява подобно поведение, но към втората си жена. Явно е способен да е семеен и обгрижващ човек, поставящ половинката си на първо място, жалко че с Мария са се разминали и той не е бил на нейната честота в него момент.

# 2 547
Благодаря за информацията, темата е страхотна! Simple Smile

# 2 548
  • До сърцето...
Ей, Радика!
Сегашният ти постинг за мен бе под надслова - почувствай се невеж! Rolling EyesЧе аз половината сладури не съм ги и чувала.
Ха-ха, не ми казвай, че не си чувала за Михаил Боярский, защото няма да ти повярвам Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря за хубавите думи! Heart

# 2 549
Извинявам се обаче за какво се използва този райски газ ?
Бановица сега и от хладилника ми излиза само не разбрах на кой и жипа..по новините казват на пуевнелиев..тя твърдо повтаря "джипа ми"!!

Те щом са женени и ако джипа в личен, а не на фирма е все едно на чие име се води.

Общи условия

Активация на акаунт