Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 198
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 995
  • при късмета
Разчиствам бележки и имам пропуски в отметките. Играта на Тмаркет с паспортите не намирам печеливши и линка на Нутела не съм запазила да видя дали и там има печеливши, защото и двете игри доколкото помня изтекоха. Някой може ли да метне печелившите, да знам дали да затривам бележките

Едит: Нутела я намерих запазена в телефона, така, че само за Тмаркет някой да ме ориентира къде са печелившите

# 1 996
Получих  съобщение  ,че ми е пристигнал ваучера от Куйнс.Много са бързи ,това е от последното теглене. Преди да го прочета мислех  че е парогенератора от Персил ,но не е.Някой беше споделил ,че го е получил ,има ли и други като мен още да не са му го донесли?

# 1 997
мако тук са печелившите на тмаркет
https://tmarketonline.bg/page/tombola-blagodarim-ti
Дойде ми ваучера от пепси доживях го след месец чакане.Ама беше голям майтап как се мъчех да му набутам
на куриера бележката от лидъл и загорка добре че гледа и не я взе че щеше да ми отиде кошницата от лидл Laughing

# 1 998
  • София
Куинс наистина са много бързи, взех си ваучера от тегленето в понеделник. Браво!

# 1 999
  • при късмета
Благодаря, няма ме

# 2 000
За София Мел и аз не знам дали участваме със същите регистрирани участия, но не помня да съм виждала в правилата противното, а само че ще има две тегления.
Може би спечелилите да проверят дали имат премахнати участия, след като са спечелили.

# 2 001
Не, нямам премахнати участия, имам добавена само наградата на същата страница при участията.
Аз също се чудех след като съм спечелила, имам ли право да продължа да играя, защото имам стек брашно за регистрация. Ако нямам, ще дам на майка ми или на мъжо да регистрират в техен профил, та да не изгарят кодовете неизползвани.

За София Мел и аз не знам дали участваме със същите регистрирани участия, но не помня да съм виждала в правилата противното, а само че ще има две тегления.
Може би спечелилите да проверят дали имат премахнати участия, след като са спечелили.

# 2 002
Да ви се похваля, днес ММ получава смс вика чакал пратка от спиди. Поглеждаме да проследим пратката и гледаме ВАУЧЕР ОТ КУЙНС. Нещо съм изпуснала името му от печелившите. Много хубав коледен подарък от тях.

# 2 003
От този номер имам пропуснато об. +35929308615 Sofia  Като го набера, дава: Не може да се осъществи обаждане.

# 2 004
  • Пловдив
Юпиии!!!Група идвам да се похваля.
Дядо Коледа е много щедър тази година.
Миналата седмица Киндер пингуй ме зарадваха с ваучери за Декатлон (мен и мама), а днес Милка!!! Chocolate BarCookie

Последна редакция: ср, 22 дек 2021, 11:09 от Petya Krivcheva

# 2 005
  • София
Здравейте. В последния ден от играта на Chio взех ваучер за Paintball и ми го изпратиха на мейла веднага. Пратих снимки и на опаковките. Днес имам странен мейл от Chio отново. Спам ли е според вас или?:

"Честито!
Ти спечели награда от Chio! Пази опаковките с печелившите промокодове от Chio, за да валидираш участието си.
Скоро ще се свържем с теб, за да уточним как да получиш наградата си.
Продължавай да печелиш с Chio - следи седмичните ни награди и регистрирай кодовете от опаковките.
Поздрави,
Екипът на Chio"

# 2 006
  • Под Слънцето
И аз получих снощи 3 идентични мейла за последните 3 ваучера от Чио. Питах ги дали са ми ги пратили по погрешка. Нямам отг. все още. Системата нещо се е бъгнала.

# 2 007
Черпят ви ощ по едно😀, със сигурност не са ги раздали!

# 2 008
В София мел вероятно продължават участията във втори етап, тъй като имах едно , вчера регистрирах още едно и ми изписа, че имам две участия за наградите.

Тези дни ми върви, спечелих имуществена застраховка от фейсбук игра и две детски книжки. Едната е от игра на радио Family. Спечелих я вчера, с автограф от авторката, а днес вече пристигна. Сърце не ми дава да я отворя, защото жената се е постарала супер много. Ще я сложа под елхата за Коледа и детето да си я отвори. Иначе книжката е "Експедиция Коледни бисквитки" от Бояна Минковска-Николова.
ПС: в плика има джинджифилово човече от филц.

# 2 009
  • Под Слънцето
Точно бънджито свърши малко преди полунощ срещу 12.12. Имаше обаче налични ваучери за пейнтбол. Неподходящо избрана награда от Интерснакс. Пък може и макароните това да са предложили.

Общи условия

Активация на акаунт