Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 158 099
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 980
И както обикновено-още със започването на играта/за Саяна говоря/,повечето снимки са от Интернет.
От къде си толкова сигурна?

# 1 981
  • Пловдив
Вчера взех кутията с уискито от Имедио или както там се казва от МОЛ Плаза. Нямаше промоутър, но видях едно малко картонче на Дънхил за играта. Попитах продавачката от кога е активна кампанията. С половин уста каза, че е активна.

# 1 982
И както обикновено-още със започването на играта/за Саяна говоря/,повечето снимки са от Интернет.
В Гугъл може да се търси по изображение. И тогава излизат всички сайтове, на които е качена снимката. Лесно е да се открие, така че не е много хитро да се използват такива снимки.

# 1 983
Освен, че са вземани снимки от Гугъл, по-грозното е, че потребителите крадат един от друг снимки …

# 1 984
Едната даже е изрязана от снимка на предишна игра. Забелязах защото съседката ми беше дошла в нас да готви( имаха някакъв проблем) и си познах покривката. Та наглостта край няма. Толкова алчност никъде не съм виждала преди да почна да играя игри.  И аз често искам да се включа в определена игра за готвене, но си знам възможностите и не мога да участва във всяка. Ама явно за някои начина е да срежат чужди снимки, да ги сглобят и да прекопират текст  и воала!

# 1 985
А, да - спомням си, че предишна година покрай подобна игра една потребителка писа тук, че не знаела, че не е разрешено да се взимат снимки от други участници - според мен е много нагло изказване.
Ако аз съм снимала мои неща, ще я докладвам до дупка и ще й пиша (тук, във фб и навсякъде, където й знам профила - стига да го знам), докато я изтрие. ПРОСТАШКО Е, ГРОЗНО Е и като не можете да правите снимки и не ви се готви, просто няма да участвате - колко трябва да е тъп човек, за да не го разбере!

# 1 986
  • Сливен

Прочете ли,коментарите след твоя?Явно вече си разбрала,отговора на въпроса,който ми зададе. Simple Smile
Тази жена,на скрийншота който показвате-ей сега ,тъкмо гледам снимки от предната игра и наистина няколко пъти е използвала снимките на други участници. :

# 1 987
Добро утро,мултикукърите пристигат вече във Варна! Усмихнат ден на всички.Flowers Hibiscus

# 1 988
  • София
8888 пуска безплатни игри за избрани играчи

# 1 989
Да и аз ги разгледах доста грозни постъпки но.. бай Ганьо си е българина, гледа печалбя на чужд гръб

# 1 990
Скрития номер се оказа автоматично обаждане от мобилен оператор 😂😂😂 аз се надявах на Нутела,а то ...

# 1 991
Скрития номер се оказа автоматично обаждане от мобилен оператор 😂😂😂 аз се надявах на Нутела,а то ...
Хайде да се похвалиш до довечера

# 1 992
Някой получи ли си наградата от играта с уиски с гъските Famous?

# 1 993
В София мел участията дали важат за следващото теглене? Гледам, че си стоят в профила. Не намерих в правилата такава информация.

# 1 994
  • Бургас
Някой получи ли си наградата от играта с уиски с гъските Famous?
Не още.

Общи условия

Активация на акаунт