Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 158 107
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 965
Здравейте! Звъняли са ми от този номер 024679956. Въжможно ли да е от Нутела. Много ще съм благодарна ако някой знае. И се извинявам ако е било коментирано.

# 1 966
Има ли игри на уискита?
Ако може линк

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 19:31 от Villy6

# 1 967
Помощ, хелп, хилфе!

На някой да му се намира ключодържател Монстер, който пращаха със скейтбордовете? Може и употребяван.

Нашият беше счупен и изхвърлих M-то, па не бил счупен, можел да се поправи, па тийнът го обещал на негов приятел колекционер и сега ми се е изсипала цялата тийнска истерия на главата😥

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 21:17 от evhen

# 1 968
# 1 969
  • Сливен
И както обикновено-още със започването на играта/за Саяна говоря/,повечето снимки са от Интернет.

# 1 970
За новата седмица от календара   на Кауфланд не видях печеливши. Нещо се бавят Simple Smile

Може ли линк, къде обявяват. Търсих, но не го откривам.

# 1 971
  • Под Слънцето
Момчета и момичета от региона на Бургас- /не правя реклама! / Мой колега държи магазинче  за алкохол в кв. Изгрев. Току що прочетох негов пост, че там я има промоцията  срещу картон Дънхил - бърбънче. Ако някой иска да пазари, предполагам няма да го върнат. Магазин „ШОК“ на адрес ж.к. Изгрев бл.158 срещу парк „Велека“ .

Ай, енджой!

# 1 972

Чорапите от Хелл

# 1 973
💌  Не пропускай да напишеш своето писмо с желания до #БиоМагазинЗЕЛЕН👇 

🎁  Избери 5 продукта от www.zelen.bg на обща стойност до 50лв. и попълни  формата тук 👉 https://zelen.bg/page/koleda-v-zelen

🎉 На 27.12, третия ден на Коледа, на лотариен принцип, ще бъдат изтеглени трима късметлии, които ще спечелят пожеланите от тях продукти! Успех🎄🎅

# 1 974
Добро утро! Вчера вечерта от Инмедио в Кауфланд Ямбол взех от промоцията на цигари Дълхил с Джим Бийм. Ако някой реши, може да се възползва.

# 1 975
Хайде успех днес на участващите в едната Милка!
Дано и Кауфланд изтеглят вече томболата за миналата седмица!
Добро утро! Вчера вечерта от Инмедио в Кауфланд Ямбол взех от промоцията на цигари Дълхил с Джим Бийм. Ако някой реши, може да се възползва.
Доколкото зная, тези промоции са само, когато има промоутър, не са целодневни, така че си е на късмет да ги улучиш, друг вариант е някой да ти ги подшушне.

# 1 976
Търся код на Практис,дали е един и същ за всички!?

# 1 977
Различни са, пишете ми ще Ви подаря .
Търся код на Практис,дали е един и същ за всички!?

# 1 978
  • Пловдив
И аз имам няколко кода за Практис, ако някой иска, са пише

# 1 979

Общи условия

Активация на акаунт