Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 158 116
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 950
  • София
За новата седмица от календара   на Кауфланд не видях печеливши. Нещо се бавят Simple Smile

# 1 951
  • Сливен
Наградата от Инстаграм- Семейната игра "Горда България":

# 1 952
Голямо Мрънн от мене, толкова участия и нищо...Всички ли си получиха чашите от Стела от първа седмица ?
Първите чаши на Стела, които ми се паднаха на 6ти, на 10ти вече ми звъня куриер за тях, а вторите от 9ти - никакви ги няма, тези от мото също не са пристигнали, те са ми от 14ти.

# 1 953
Полупих мейл от гривас Simple Smile та явно ще пращат и мейли 

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 15:42 от simoonka

# 1 954
  • Sofia
От VISA някой спечели ли нещо? Има някакви списъци, но в тях пише само банка, няма имена, нито телефони или част от телефон ...

# 1 955
Нестле пращат ли имейли за ваучерите за Озон? Аз още нямам.

# 1 956
  • софия
От VISA някой спечели ли нещо? Има някакви списъци, но в тях пише само банка, няма имена, нито телефони или част от телефон ...

Аз участвах, но нямам нищо.

# 1 957
  • София
Някой,ако има ваучер за EMAG за отстъпка,който не му трябва-ще съм му благодарна!!!

# 1 958
  • София
Някой,ако има ваучер за EMAG за отстъпка,който не му трябва-ще съм му благодарна!!!
Върни темата около 3 дни назад и виж мой пост с 3 скрийншота.
Някои важаха само ден-два, но имаше и по-дълги.
Не са лични кодове и се ползват многократно.

# 1 959
Имам имейл от Eco capgreen, печеля от участие в анкета, но още не знам какво... 😁 И от инстаграм комплект за устна хигиена за деца

# 1 960

Ако спечелите, банката издател ще ви се обади да ви каже какво печелите. Виза винаги така са процедирали. Обявяват се само банките печеливши, а после самите банки звънят. Виза нямат ангажимент.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 16:53 от marinadp

# 1 961
И аз имам мейл от Еко капгрийн, нещо на фалшив ми прилича. Пратете данни, да видим какво печелите, бла бла. Ако някой е по-осведомен, да сподели, моля!

# 1 962

Аз все още нямам. Някой друг от спечелилите има ли да не е получил мейл?

# 1 963
  • Под Слънцето
В кварталното ЦБА промоция на цигари Корсет- за женските при покупка на 1 кутия и търканка за пакет кафе 250 гр, кутия цигари, запалка или комплект 2 чаши като на Мото фафлите с дървени подложки. За мъжете- чорапи, нова крафт бира, кутия цигари и 4-тите неща ги забравих. Девойката беше сладкодумна. Но не са моята марка. Ако някой им е фен на цигарите, до НГ щели да имат такава промоция в обектите на веригата.

# 1 964
  • София

Аз все още нямам. Някой друг от спечелилите има ли да не е получил мейл?

И аз не съм получила.

Общи условия

Активация на акаунт