Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 158 162
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 920
И аз нищо не печеля, ама здраве да е

# 1 921
  • Пловдив
На 13-ти си поръчах бандана с ваучера от ЕП и утре ще пристигне със Спиди.

# 1 922
А за Зора нещо знае ли се, видях като моите две имена и някакъв номер отпред- какъв е , не зная, но може да е съвпадение това с имената, та......от Зора пращат ли имейли на печелившите, в случая става въпрос за ваучер 10 лв.?

# 1 923
От Лидл Плюс се падна "Макадамия" с 2лв. Отстъпка. Леко съм разочарован от тях. Можеше да разнообразят малко и на всеки да се падат различни неща , не едно и също на всички. Можеше примерно да проследят от дигиталните бележки кой какво купува най-често и кое му харесва и него да пуснат. Постоянно ми се падат от скреч картите неща , които дори и не знам че ги продават.

# 1 924
  • Пловдив
А за Зора нещо знае ли се, видях като моите две имена и някакъв номер отпред- какъв е , не зная, но може да е съвпадение това с имената, та......от Зора пращат ли имейли на печелившите, в случая става въпрос за ваучер 10 лв.?
Като се отвори през компютър, освен този странния номер и имената се вижда и част от телефонния номер

# 1 925
Печелившите от Зора

https://zora.bg/article/pobediteli-ot-tombola-30-godini-zora

Мен, както обичайно ме няма. Очаквам след такъв голям карък да спечеля къща или поне кола Grinning

# 1 926
Добро утро, значи наистина ме е чакало нещо голямо... тези дни имам мега много работа и не ви чета, до стр. 100 съм Simple Smile
Сега даже видях, че имам смс от Савекс, толкова се зарадвах. Печеля роботче Simple Smile Заявих го до 40 дни казаха, не ми казаха коя бележка обаче, имам 3, ще ги взимам в мен. Честито на всички печеливши и ще наваксвам с четенето Simple Smile

# 1 927
  • Бургас

От първият път😂🍀

# 1 928

Още онзи ден като теглиха ми пратиха мейл да кажа в кой магазин искам да си получа ваучера или да дам адрес на Еконт да го изпратят. Също става въпрос за 10 лв.

# 1 929
Киндер/Фереро бавят ли се с наградите по принцип? Че сега така съвпадна периода за изпращане на наградите с празниците, кой ще е на място да си получи наградата, кой не.. 😅

# 1 930
Имам пропуснато от скрит номер , играя в Нутела,възможно ли е да е от тях

# 1 931
На мен ми звъннах от Софийски номер, не беше скрит.

# 1 932
От Нутела ми звъннаха в петък от скрит номер.

# 1 933
От Нутела ми звъннаха в петък от скрит номер.

Супер,дано да ми звъннат отново

# 1 934
Голямо Мрънн от мене, толкова участия и нищо...Всички ли си получиха чашите от Стела от първа седмица ?

Общи условия

Активация на акаунт