Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 158 174
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 1 935
Следете си мейлите в игрите на Фереро, защото явно от толкова игри са се смахнали. За малко да изпуснем 200 лева за Емаг от играта на Фереро Роше, вчера видях втория мейл, а мъжът ми се кълне, че ни от скрит, ни от покрит номер са му звънели!
Искат му и някаква бележка, която не е негова, предполагам от мейл до друг участник е останал номера.

# 1 936
Напротив, вчера обявиха в стори печелившите в Ленор! Гледах го, понеже и аз съм от онези, които играха със закупен продукт.

# 1 937
  • Тук и там
Обявиха, а свързаха ли се?

Редактирам се, свързват се с печелившите вече. Simple Smile

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 13:12 от Ка Тя 644548

# 1 938
  • Сливен
🤯🤯🤯🤯 8 кг..

# 1 939
Игрите от Нутела и Нова Бразилия свършиха ли? Имам бележки за регистриране, но нещо не ги откривам.

# 1 940
Браво на Лидъл ! За разлика от Кикоман доста са се постарали.  Като  ми дадоха пратката си помислих ,че някаква книга получавам. Защото очаквах кутия със сосове. А то наистина е било кутия ,но с няколко сашета.

# 1 941
  • Под Слънцето
Цитат
Потребителят грам не е нов. Който е тук отдавна и наблюдава какво се случва около него, знае.

А аз дори не откривам изтеглените за Ленор. Тук са ми бележките, в папката. Но мейл нямам, та явно и от тук няма да ме стоплят с "Честито!".

Дойде тримерът от Молпед.  Сложили са ми и много сладка картичка вътре с пожелания за празниците.

Последна редакция: вт, 21 дек 2021, 13:56 от TopsyG

# 1 942
Потребителят грам не е нов. Който е тук отдавна и наблюдава какво се случва около него, знае.

А аз дори не откривам изтеглените за Ленор. Тук са ми бележките, в папката. Но мейл нямам, та явно и от тук няма да ме стоплят с "Честито!".

Ето ги победителите: https://www.instagram.com/stories/lenor.bulgaria/2732932814782700355/

bebcheto и двете игри приключиха.

# 1 943
  • Под Слънцето
Алекс, благодаря!  Не мога да се справя с инстаграм-а все още кое къде,как, кога.

# 1 944

Лидъл и Загорка са бързи Simple Smile И чорапи от Хел  имам , но после ще ги снимам.

# 1 945
  • Под Слънцето
Искам чорапите на Хелл!  Искам Фантастико и във Варна! Искам да съм другаде, дето греят 2 слънца и да не съм толкова зиморничава! Искам да не ми губят времето разни агенции с тъпи анкети и да ме режат на 87 процента, че не отговарям на таргета!

# 1 946
Тука станахме като фонтан на желанията..всеки иска нещо,моли нещо ,пожелава си нещо..На колко сте годинки
дечица та още вярвате в дядо Коледа Simple Smile
Аз пък искам всички игри на милка,бирите и др такива с покупка да станат без само да напишеш "есе" и наградата вече да лети към дома ти,също искам всички фамилии да емигрират за северния полюс и никога повече да не ги видя в списък с печеливши Laughing

# 1 947
  • Под Слънцето
Аз съм на 7 горе долу / ненавършени/. Искам и 5-16 награди на седмица, че да се чувствам добре. Хехе

# 1 948
  • Сливен
Аз съм доволна-пожелах си бири и мезета,кебапчета и кюфтета.И ето-с кошница съм от Lidl,със 6 двулитровки от Болярка и ТАНДЕМ от форума. Grinning

# 1 949
Най - накрая счупих каръка ,макар и с нещо по - малко. Спечелих си околоочен крем на Eucerin от играта на Sopharmacy във фейсбук. За втори път печеля от тях Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт