Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 250
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 2 115
Тъкмо влизам да благодаря на потребителите, които НЕ “услужиха” с касова бележка за Ленор, която уж беше загубена. Благодарение на това преди малко получих съобщение от Ленор, че съм изтеглена резерва. Валидирах си участието.   Не че съм за един промо пакет с омекотители, но въпросът е принципен.

# 2 116
Коледните награди в "Coca-Cola App" са вече изчерпани. Честито на Печелившите! 🎅🎁🎄☃️💫

# 2 117
  • Велико Търново
Коментирали ли сте липсата на УНП номер на бележка за играта на ДМ?
Случайно пазарувах и се зачетох за участие, но нямам УНП номер на бележката.
Вчера пазарува. Има.
На другите бележки си пише УНП и след това номера. На моята не пише УНП и гадая. 20 пъти я гледах тая бележка.
Не пише УНП, но по кода се предлага, че е той.

# 2 118
Здравейте! Печелите пакет с промоционални материали на проекта CAP Green Zone.
Ще изпратим продуктите до 15 януари.
Благодарим ви за участието.
Имам същото съобщение, звучи ми като листовки и брошури, да се ограмотим за проекта

# 2 119
Да, и аз получих имейл с отговор, писали са че работят с куриерски фирми - Спиди или Еконт

# 2 120
Добро утро🙂.Вчера купих подарък на ММ за Коледа от магазин Мира.Комплект на Нивеа,с цел да се включа в играта им.За мой късмет имаха и игра със скреч карти.Изтеглих последната останала и спечелих ето това:

Доволна съм😄.Чакам стъкления шах,чашите от Мото и Стела.Участвам само в Куинс и Анна.
Весели празници на всички!Нека Коледа ви намери с любимите ви хора и ви донесе  здраве,щастие,хармония и любов😊А,и късмет в игрите😜

# 2 121
Весели празници
Аз никъде не печеля, но януари щурмувам го про Hug

# 2 122
От 4 скреч карти снощи, 4 чаши на Кола в Кауфланд, чак се възмути тази, която ми ги даде😀

# 2 123

Направи абонамент за вестник "Стандарт" за 12 месеца /ст-ст 99 лв./ и участвай в томбола за:
-    Три почивки за 2-ма в Банско
-    10 книги „40 легенди за Чудесата на България“
-    17 допълнителни 6-месечни абонамента за в-к Стандарт.

https://abonament.standartnews.com/produkt/abonament-za-pechatno … F-YHpd1XWps29jP1g

# 2 124
Весело посрещане на празниците на всички🎄⛄На Коледа ставали чудеса, така че още се надявам на Куинс и Кауфланд 😅

# 2 125
Успях да се разпиша за Декември с продуктов пакет от Милка. Малко,но доволно. С втората бележка.

# 2 126
Весели празници на всички! Нека всеки получи това, от което има нужда и желае най-много!

# 2 127
  • Plovdiv, Bulgaria
Днес ми е късмет, био брашна от София мел в игра на Майко Мила Heart Eyes
Уютна и спокойна Бъдни вечер на всички!

# 2 128
Весели празници на всички!

За София мел спечелилите имахте ли някакъв имейл или обаждане за потвърждение за данните и доставка? Получих имейл да си въведа в профила ЕГН, което сега дори не виждам никъде и до там, от правилата видях 30 дни за доставка, ама се чудя дали е всичко ок с данните.

# 2 129
Весели празници и от мен и много късмет през следващата година!

И аз получих имейл, но преди това бях влязла в профила в сайта им, та оттам разбрах, че печеля и си добавих ЕГНто към данните и ги потвърдих, сега просто чакам. Като цяло са много точни, имам минал опит с тях, издирваха ме три месеца, накрая ме намериха, а спокойно можеха да я дадат наградата на друг и нямаше и да разбера.
Сега единствено не зная дали мога да продължа да участвам или не. Предполагам, че в тази им платформа ще продължат и други промоции, защото е дадена дата до септември 2022, но как ще е, ще видим.

Весели празници на всички!

За София мел спечелилите имахте ли някакъв имейл или обаждане за потвърждение за данните и доставка? Получих имейл да си въведа в профила ЕГН, което сега дори не виждам никъде и до там, от правилата видях 30 дни за доставка, ама се чудя дали е всичко ок с данните.

Общи условия

Активация на акаунт