Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 242
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 2 145
  • Бургас
Блокира за 24 часа коментарите, когато системата засече много коментари в кратък интервал време, анти спам процедура един вид. Затова избягвайте игри, в които искат да тагвате по 3 човека.
По трима няма проблем, но 10х3...

# 2 146
Тези от Mimirium направо се подиграха с нас! До вчера ми изписваше,  че не мога да влезна в профила,  а сега ми изписва директно да се регистрирам на ново с актуален имейл адрес. За какво ги попълвахме тези анкети , бях събрал над 60 точки и накрая всичко започва отначало. Ето това вече е "Измама"

# 2 147
Тези от Mimirium направо се подиграха с нас! До вчера ми изписваше,  че не мога да влезна в профила,  а сега ми изписва директно да се регистрирам на ново с актуален имейл адрес. За какво ги попълвахме тези анкети , бях събрал над 60 точки и накрая всичко започва отначало. Ето това вече е "Измама"

Чакай сега ще се включат защитниците - топси, да кажат колко сме лакоми и защо имаме претенции към безплатни приложения...Joy
А че е измама, измама е. Аз им писах съобщение, нямам отговор. По същия начин с Тесерум с касовите бележки. В App store приложението го няма вече и не мога да го инсталирам. Писах им, нямало проблем. Е как няма като приложението изобщо не съществува в магазина.
Добре че си намерих стария телефон, там го имам приложението и работи да не повярваш..

# 2 148
Тези от Mimirium направо се подиграха с нас! До вчера ми изписваше,  че не мога да влезна в профила,  а сега ми изписва директно да се регистрирам на ново с актуален имейл адрес. За какво ги попълвахме тези анкети , бях събрал над 60 точки и накрая всичко започва отначало. Ето това вече е "Измама"

Чакай сега ще се включат защитниците - топси, да кажат колко сме лакоми и защо имаме претенции към безплатни приложения...Joy
А че е измама, измама е. Аз им писах съобщение, нямам отговор. По същия начин с Тесерум с касовите бележки. В App store приложението го няма вече и не мога да го инсталирам. Писах им, нямало проблем. Е как няма като приложението изобщо не съществува в магазина.
Добре че си намерих стария телефон, там го имам приложението и работи да не повярваш..
Аз пък нямам никакви проблеми с тези приложения. Никога не съм се включвала ни в мимириум, ни в App store, ни в зайци и тем подобни и хич не ми е мъчно. Подбирам къде да играя макар, че рядко печеля и не играя на всяка цена. Да му мислят тези които искат да печелят във всички игри. Пожелавам им късмет!

# 2 149
  • у нас
Мда, и на мен вече ми изписва, че не съществува такъв акаунт в Мимириума. Жалко. И аз имах над 60 точки.

Честито Рождество Христово!

# 2 150
Аз пък сега спечелих от брадатия и Тесерум. Ама спечелих свободно място в телефона като ги изтрих. 😂 На собствена отговорност съм се регистрирала, така че чак да има сърдити не ми се струва много редно.
Честита Коледа! Мога да се похваля с коледно бебе и пожелавам на всички, които искат такъв подарък през новата година. Започвам да следя игрите за памперси и бебешки стоки. 😂

# 2 151
  • софия
Весела Коледа!

# 2 152
Не е игра, но ако на някой му е от полза

# 2 153
Не е игра, но ако на някой му е от полза
Скрит текст:
Има тема за намаления: Намаления – Есен 2021 г. и Зима 2021 г. / 2022 г. Там го напиши.

# 2 154
Весели празници! 🎅

Пиша с молба към вас, ако някой иска да размени Игра активити от чио за Монополи от същатата игра ( не е отваряна), че у дома е голямо мърморене за нея, а Чио явно не са ни чули правилно. 😒😁

# 2 155
🎁 От утре стартира новата игра на Милка в KAUFLAND!

☃️🎄🎅 В играта участват само ШОКОЛАДИ на Милка , Своге или Млечен закупени от Kaufland!

🎉 Период на играта : от 27 декември до 30 януари 2022г.

💫 Награди - 30бр. Лаптоп Lenovo

🎄 Промоционален сайт : https://milka-promo.bg

*За да се включат в играта Участниците трябва да направят Покупка само и единствено от КАУФЛАНД на стойност 10лв. ( Сумата може да бъде разделена на няколко бележки , като се натрупват точки )

*1 точка = 1ст. ( 1лв. = 100 точки ) и т.н

*За участие за Лаптоп Lenovo са необходими 1000 точки.

# 2 156
  • гр. Кюстендил
Ее, днес реших да си потърся нещо за НГ /евентуално/ и попаднах на този коледен календар и много ме хвана яд, че не сме го открили по-рано https://napudreni.com/ не знам какви са предните подаръци, ама ако е имало дрешка, още повече ме е яд 😀

# 2 157
Gabriella Danailova, няма защо да те е яд. Абсолютно всичко в сайта е от Алиекспрес ,но с надценка.

# 2 158
Получих ваучер за 10 лв от Емаг подарък за имен ден . Отдавна не бях влизала в сайта, ами то доставката на повечето неща е станала 10 лв, и с повечето продукти ваучера не може да се комбинира. За какво ги дават тези ваучери не знам, само да генерират трафик към сайта.

# 2 159
Нова седмица, нов късмет! Успех на всички през последната седмица от годината!
Днес чакаме Куинс, Стела, Кауфланд (ако не се забавят пак като миналата седмица).
Дано започнат да пускат и нови игри, че взеха да намаляват вече.

Общи условия

Активация на акаунт