Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 240
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 2 160
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Нови игри , но с хубави подаръци!
Така да ми се иска един робот от София мел.....Много брашно отиде сега покрай празниците и още има и се надявам да ми отпуснат едното роботче.

# 2 161
Нова седмица, нов късмет! Успех на всички през последната седмица от годината!
Днес чакаме Куинс, Стела, Кауфланд (ако не се забавят пак като миналата седмица).
Дано започнат да пускат и нови игри, че взеха да намаляват вече.
Куинс е в сряда , Кауфланд мисля  че също след почивните дни ще теглят

# 2 162
Куинс е в сряда , Кауфланд мисля  че също след почивните дни ще теглят

Благодаря, убягнало ми е, ама то логично, нали са почивни дни, не се усетих.

# 2 163
  • Sofia
Весели и щастливи празници на всички, отдавна не съм писала, участвам в игрите на форума, печелих последно Дав комплект срещу анкета, щях да изпусна наградата🤣

# 2 164
Днес регистрирах в куинс и ми изписа, че участвам в тегленето на 29.12, не се ли теглят на 31.12?

# 2 165
И аз сега се чудех това - щом играта е до 31-ви, последното теглене на 4-ти януари ли ще бъде?

# 2 166
Две тегления има още, едно за ваучери и едно за ваучери и хладилници.

# 2 167
забравила съм за капачките на кока кола, дали все още може да се намери тази кутия.

# 2 168
  • София
Получих ваучер за 10 лв от Емаг подарък за имен ден . Отдавна не бях влизала в сайта, ами то доставката на повечето неща е станала 10 лв, и с повечето продукти ваучера не може да се комбинира. За какво ги дават тези ваучери не знам, само да генерират трафик към сайта.
Toва означава ли, че няма да го използваш? Ще правя поръчка с ваучерите от Talk panela, но ще доплащам и с пари и с удоволствие бих "приютила" някой излишен ваучер. Simple Smile Дали могат да се комбинират?  newsm78

# 2 169
В Коуфланд промоцията е до 31.12 или до изчерпване на количествата, така че може да се провери там.

забравила съм за капачките на кока кола, дали все още може да се намери тази кутия.

# 2 170
  • София

Аз вчера си взех 2 кутии от Кауфланд Люлин

# 2 171
Включих се в играта на Милка и кф, регистрирах бележката, потвърдих си кода от смс, обаче после ме прехвърли директно към страницата за нова регистрация и не ми показа преобразувани точки. Опитах отново, понеже не знам дали е минала регистрацията и ми изписа, че бележката е вече регистрирана. Има ли как да проверя участията освен да звънна по телефона? При някой случи ли се нещо такова?

# 2 172
  • София
Днес се теглят печелившите в zelen.bg. Някой участвал ли е?

# 2 173
  • Пловдив
Току-що с една-единствена бележка целнах халбите от Стела Heart
Тъкмо си счупих любимата халба!

# 2 174
  • Бургас
Днес се теглят печелившите в zelen.bg. Някой участвал ли е?
Аз. Добре,че ме подсети.

Общи условия

Активация на акаунт