Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 221
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 2 175
Къде ще обявят от Зелен? Не намирам нищо на сайта.

# 2 176
  • Бургас
Био магазин ЗЕЛЕН · Вижте магазина
4 декември в 15:29 ч.  ·
✨Тази Коледа #БиоМагазинЗЕЛЕН сбъдва екстра желания!
🎁Избери 5 продукта от www.zelen.bg на обща стойност до 50лв. и попълни формата тук 👉https://zelen.bg/page/koleda-v-zelen
🎉На 27.12, третия ден на Коледа, на лотариен принцип, ще бъдат изтеглени трима късметлии, които ще спечелят пожеланите от тях продукти! Успех🎄

Мисля,че във фейса.

# 2 177
Здравейте, Честита Коледа! Здраве, късмет и желани подаръци! И една игра. https://www.facebook.com/142792452439424/posts/5202778676440751/?sfnsn=mo

# 2 178
Имам известие за пратка от Еконт.Предадена е за мен от изпращач в Пловдив.Пратката тежи 4кг.Дали може да е стъкленият шах от Аляска?Друго по-тежко не чакам

# 2 179
Получих ваучер за 10 лв от Емаг подарък за имен ден . Отдавна не бях влизала в сайта, ами то доставката на повечето неща е станала 10 лв, и с повечето продукти ваучера не може да се комбинира. За какво ги дават тези ваучери не знам, само да генерират трафик към сайта.
Toва означава ли, че няма да го използваш? Ще правя поръчка с ваучерите от Talk panela, но ще доплащам и с пари и с удоволствие бих "приютила" някой излишен ваучер. Simple Smile Дали могат да се комбинират?  newsm78

Подарих го на съфорумка.
Ваучера не може да се комбинира с други ваучери. Вчера изгубих пет часа да разглеждам продуктите им. Не можеше да се използва нито за книги, завивки и козметика, макар, че бях филтрирала с доставка от Емаг. Накрая сложих едни прахове и препарати в кошницата и сутринта като я видях и побеснях. Праха от 20 лв,беше станал 35 лв. Препарата от 7лв,станал 12 лв. И това за една вечер.

# 2 180
Шаха е да
Имам известие за пратка от Еконт.Предадена е за мен от изпращач в Пловдив.Пратката тежи 4кг.Дали може да е стъкленият шах от Аляска?Друго по-тежко не чакам

# 2 181
  • Plovdiv, Bulgaria
Шаха е да
От последното теглене ли получавате вече? Аз спечелих абонамент, но така и не разбрах какъв. Искам сторител, а нямаше къде да им пиша. Днес писах имейл, който намерих в правилата им, но ако вече са го пратили..

# 2 182
  • София
На Е-маг в 00:00 часа като изтекат намаленията цените стават други.
Лятото 2020 година  имах 100 лв ваучер от Бондюел за Емаг и си бях харесала прах за пране Бонукс -кутии 5 кг  и 2 броя чаршафи за единично легло.
Като реших да поръчам видях че праховете намалени с 45% + безплатна доставка и си поръчах 30 кг прах за пране и двата комплекта чаршафи  до вкъщи и само доплатих 2 лв някъде. На майка пращах и сега пера с последната кутия. Така че гледайте точно кога изтичат намаленията.

# 2 183
От първо теглене
Шаха е да
От последното теглене ли получавате вече? Аз спечелих абонамент, но така и не разбрах какъв. Искам сторител, а нямаше къде да им пиша. Днес писах имейл, който намерих в правилата им, но ако вече са го пратили..

# 2 184
Тази реклама ми излиза във фейсбук, но като отворя сайта, няма информация за такава промоция, така че не съм сигурна дали е реална:

# 2 185
На 25.12 си поръчах лаптоп от Емаг с голяма отстъпка. От никъде не ми се падна, а имам нужда от нов. ПЦД му е 1179.99лв, имаше промоция и за известен период беше 659.99, на 25.12 имаше код за намаление- IT13%. Поръчах го за 574. 16+ 2лв наложен платеж и чакам доставка на 29.12. Вчера погледнах и е на стандартната цена.

# 2 186
Не можеше да се използва нито за книги, завивки и козметика, макар, че бях филтрирала с доставка от Емаг.
Може за всичко изброено. Условията ги пише в имейла.
„...само при покупка на продукти, предлагани от eMAG с изключение на разопаковани и бебешки храни. Ваучерът не може да се комбинира с други ваучери"
На практика можеш да си вземеш нещо за 5лв. + 5лв. доставка и това нещо да ти е безплатно като подарък от eMAG.

# 2 187
Тази реклама ми излиза във фейсбук, но като отворя сайта, няма информация за такава промоция, така че не съм сигурна дали е реална:

120 гр. чай струва 28 лв., трябва да купиш 2 бр., за да получиш "безплатно" чайника.

# 2 188
5ият проектор на Стелата, дано някой се похвали!

# 2 189
Печелившите от Зелен.бг:

Честито на късметлиите:

1) Тодор Георгиев

2) Цветелина Попова

3) Маргарита Донева-Зоргафова

Печелившите ще бъдат уведомени и по мейл.

Общи условия

Активация на акаунт