Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (117) - декември 2021

• 156 182
  • 2 386
  •   1
Отговори
# 2 190
Днес целнах чашите от my motto с втората бележка. Първата я регистрирах сутринта към 9ч.

# 2 191
Вчера регистрирах единствената к.б. за играта на Стела, която търпеливо ме чакаше 4-5 дни, е струвало си е чакането. Дано съм счупила каръка! Обичам си ги Стела. Миналата Коледа ме зарадваха с 3 комплекта чаши и одеалото от мерино вълна, а тази с машина за пуканки! Много съм щастлива! Първа награда от лятото насам.

# 2 192
Ако някой желае кода да пише на лс

# 2 193
https://hoods.kam-market.bg/ изскочи ми една игра, но мисля, че е само за София 🙂

# 2 194
Току що, подарък от Стела. С трета бележка. Simple Smile

# 2 195
Лакрима уж днес трябваше да обяват победителите

# 2 196
Лакрима уж днес трябваше да обяват победителите
И аз ги чакам ама нищо няма
Игра: https://www.facebook.com/437000543084485/posts/4532281683556330/

# 2 197
Днес си получих кашона със странни чипсове от гривас-половината беше направо подгизнал от вода,куриера го метна и изчезна без да каже нищо.Като му звъннах да го питам на какво се дължи безобразния вид на пратката каза че било вероятно заради проливните дъждове валяли предишните дни Laughing толкова смешно нещо не бях чувала от много време.Питах го навън по дъжда ли ги съхраняват пратките ама нещо не му се отговаряше изобщо весел разговор беше.
Не очаквах от еконт такова безотговорно отношение ,но винаги има първи път.

# 2 198
Здравейте весели празници от мен .
Някой има ли проблем с въвеждането на кодове от КК ,продавах 3 4 кода и все невалидни .обнових приложението и пак не стана .купих феймъс граус и мислех да участвам в играта ,но четох за някакъв код и се отказах  .днес купих 2 сока Куинс за последно и вече ще чакам новата година и нови игри .

# 2 199
  • софия
И аз чакам Лакрима, заради играта купих гадния им кашкавал.

# 2 200
Днес си получих кашона със странни чипсове от гривас-половината беше направо подгизнал от вода,куриера го метна и изчезна без да каже нищо.Като му звъннах да го питам на какво се дължи безобразния вид на пратката каза че било вероятно заради проливните дъждове валяли предишните дни Laughing толкова смешно нещо не бях чувала от много време.Питах го навън по дъжда ли ги съхраняват пратките ама нещо не му се отговаряше изобщо весел разговор беше.
Не очаквах от еконт такова безотговорно отношение ,но винаги има първи път.
Няма ли опция за оценяване? - всеки път, като взема нещо от Еконт или Спиди, получавам запитване дали съм доволна.

# 2 201
Лакрима по великден като имаха игра в 9 часа пращаха съобщения на спечелилите надявам се днес да уведомят някои/дано и мен Simple Smile/ .
За еконт не съм виждала за поставяне на отзиви-то добре че нещата в кашона бяха добре опаковани,че иначе нямаше шанс да са оцеляли и щях да вдигна хубав скандал в еконт.

# 2 202
днес купих 2 сока Куинс за последно и вече ще чакам новата година и нови игри
И аз уж все за последно за чашите на мото и ей на, днес пак две бележки регнах. Joy
Май ми се ще да пробвам още веднъж и при стела за машината за пуканки, ама ще видя, има още няколко дни.
И аз чакам новата година да видим какви игри ще се открият, а и да видим тегленията от декемврийските де. Интересно ми е София мел дали и какви промоции ще пуснат още след сегашната.

# 2 203
За Еконт, последно и аз получих наводнен кашон, направо се разпадна в ръцете ми, добре че вътре нещата бяха опаковани в торбички, че нямаше поражения по тях.

# 2 204
  • София
И аз днес реших за последно да се включа в Куинс. Бях видяла, че 2л.PET в Кауфланд са на 1.99 и си взехме 4 различни вкуса. Вкъщи като си видях бележката ми се стъжни. Регистрирах си я, пък ако взема да спечеля и да не ми дадат наградата още повече ще ми се стъжни. Забелязали ли сте дали във всеки Кауфланд е така, или само в нашия някой неграмотен ги е въвеждал?

Общи условия

Активация на акаунт